Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Mustahöyhen ja sen upeat asusteet

Puuh! Mökkiremontin loppusuora, duunien finalisointi ennen lomia ja muutto samaan aikaan on pitänyt ihmisen kiireisenä kuluneen viikon ajan. 50 muuttolaatikkoa odottaa tässä ympärilläni täyttämistä ja takaa, ettei juhannuspyhinä ole pulaa tekemisestä. Kauhulla funtsin, mitä kellarikomeroista löytyy… Onneksi viikko huipentuu juhannushäihin Suomenlinnassa — en keksi parempaa keinoa paketoida tätä remonttien ja uusien alkujen kevättä, kuin osallistumalla rakkauden juhlaan. Häät on ihan parhaita!

kc-pikkumokki2

kc-pikkumokki1

#projektipikkumökki on edennyt vaiheeseen, jossa puuttuu vain oven ja ikkunanpielten maalaus. Kunhan ne on tehty, saatte luettavaksenne postauksen, jossa avaan tarkemmin, millä matskuilla mökki rempattiin.

Eilen kannoin kesäsiirtolamökkiini ekat huonekalut ja fiilistelin hetken itsekseni samalla, kun ulkona alkoi tihkuttaa. Loppujen lopuksi onni mahtuu aika helposti 10 neliömetrin möksään, jossa on vain laveri, pöytä, keittiötaso ja valaisin. Ja mun uusi, hieno vesisäiliö! Kaikki tekstiilit, parven tikkaat ja kaapit puuttuvat toki vielä — itse asiassa koko keittiö puuttuu. Kuvan taso on vain väliaikainen ratkaisu. Mutta kyllä me mökissä kesää voidaan silti ihan hyvin viettää. 50-luvulta peräisin oleva hellakin toimii yhä, toivottavasti se ei poksahda ennen uuden keittiön saamista. Löysin ilokseni suomalaisen tekijän, jolta tilasin makean 50-luvun henkisen köökin mökkiini, mutta koska olen vähän tottumaton keittiöiden tilaaja, olin liikkeellä viime tingassa ja siksi keittiö on paikoillaan vasta elokuussa. Palaan siihen sitten myöhemmin. Mutta tulee ihan huippu, ja kotimainen vielä!

Tänään osallistun häihin ja sen tiimoilta olen tutustunut itselleni uuteen putiikkiin, josta sain häitä varten Kirsi Nisosen rusettipäähineen. Mustahöyhen on Helsingin Viiskulmassa sijaitseva, ihanan dramaattisia ja näyttäviä koruja, asusteita ja vaatteita myyvä kauppa, johon kiinnitin alunperin huomiota päähinevalikoiman vuoksi.

kc-mh1

kc-mh3

kc-mh4

Olen hattujen ja erilaisten päähineiden ystävä ja lapsiarjessa niiden käyttäminen on usein epäkäytännöllistä. Erityisesti siksi on ihanaa laittautua juhliin. Käsin tehdyt ja uniikit hatut ovat helppo tapa viimeistellä oma look, olipa kyse sitten arjesta tai juhlavammasta tilaisuudesta ja etenkin juhlissa voi helposti vetää vähän hattuöverit. Onpahan aihe, mistä puhua vierustoverin kanssa! Mustahöyhen tarjoaa upeita pää-asioita, joiden hienous usein selviää vasta kun niitä kokeilee. Kannattaa siis rohkeasti testailla erilaisia vaihtoehtoja, hatut eivät koskaan paljasta luonnettaan hyllyssä.

Mustahöyhen myy mm. Romanian kuninkaallisen perheen virallisen modistin,  Kristina Dragomirin hattuja. Niin kauniita!

misaharada6-1000x750

kristinadragomir1

Rakastan tuota kreisiä pääkalloknallia! Löytyy muuten myös mustana Batman-versiona Mustanhöyhenen hyllystä.

Alapuolen kuvan, japanilais-englantilaisen Misa Haradan hatut ovat mieleeni myös. Ne ovat perinteisempiä hattuja, jotka sopivat vaikka kesämekon kaveriksi ihan tavalliseen loma-arkeenkin.

kc-mh2

Löysin itse asiassa Mustan Höyhenen juuri näiden Haradan hattujen myötä. Harada on saanut oppinsa mm. kuninkaallisen modistin, Frederick Foxin palveluksessaja on julkkisten suosiossa: mm. Rolling Stones, Scissor Sisters, Janet Jackson, Mickey Rourke, Jennifer Anniston jne. käyttävät Haradan luomuksia ja valokeilaan Harada päätyi viimeistään Sinkkuelämää-tv-sarjan myötä. Mustahöyhenen nettisivujen kuvat eivät tee minusta ihan oikeutta, kannattaa kurkata suunnitteljan virallisille sivuille. Hattuvalikoima on hillitön!

Juhannushäitä ajatellen kallistuin kuitenkin Kirsi Nisosen suuntaan, sillä en halunnut juhliin isoa hattua, vaan jotakin sirompaa, joka sopii yhteen mekkoni kanssa. Nisonen on suunnitellut monia kauniita ja makeita päähineitä, joista useaa koristaa rusetti, mutta ei kuitenkaan sellainen perinteinen ja tylsä, vaan moderni ja tyylitelty, kuten tässä kuvassa.

kirsi-nisonen-rusettiturbaani-600x798

En tosin valinnut häihin kuvan rusettiturbaania , vaan erään tylliversion. Laitan siitä paremmat kuvat illan aikana Instaan.

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa ihanaa juhannusta kaikille! Omani kuluu häitä lukuunottamatta muuttolaatikoita pakkaillen. Ensi viikolla on luvassa aikamoinen härdelli ennen lomia, mutta enköhän saa yhden tai pari postausta aikaiseksi. Blogin FB-ryhmä toimii koko kesän ajan tuttuun tapaan mikroblogina, Insta-tilini samaten ja toki kannattaa seurata myös CosmEthicsin FB-tiliä, jonne tuuttaan koko kesän ajan kosmetiikkakemikaaliaiheita.

Rentoa juhannusta!

… Ja tosiaan: Musta Höyhen löytyy osoitteesta Laivurinkatu 41.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.