Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan Suomen Blogimedialta, mielipiteet ovat omiani.

Vaatteilla apua lapsille: #mäolenmukana

Tutustuin maaliskuussa vaatteiden jälleenmyynti-appi Zadaan. Linkin takaa löytyvä postaukseni avaa appin teille, jotka ette muista mistä on kyse. Lyhykäisyydessään; Zadaa on applikaatio, jolla voi kätevästi myydä kuteensa eteenpäin ilman, että niitä tarvitsee kiikuttaa fyysisesti  kirpputorille. NEROKASTA.

Zadaalla on menossa parhaillaan #mäolenmukana-hyväntekeväisyyskampanja, jossa Zadaa lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta euron Pelastakaa lapset ry:lle. Myös tuotteiden myyjät voivat olla halutessaan mukana lahjoittamassa. #mäolenmukana-kampanjan ideana on lahjoittaa Zadaan kautta myymästään tuotteesta euro, femma, kymppi tai koko tuotto Pelastakaa lapset ry:lle. Tavoitteena kerätä yhdessä 10 000 euroa.

Myynnissä olevien Zadaa-tuotteideni tuotosta kaikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen kampanjan aikana. Löydät mut Zadaasta nimellä Noora S. Myynnissä on monia eettisiä ja ekologisia brändejä, laitan lisää tuotteita myyntiin alkuviikosta.

Pyysivät minua haastamaan mukaan kampanjaan yhden bloggaajan. Haastan tietenkin mukaan Outin, joka on kirppismuijien ylipapitar. Haastan mukaan myös kaikki teidät, joilla on oma Zadaa-tili. Yksikin euro per myyty tuote auttaa! Lapset tarvitsevat apua ja me voidaan auttaa tällä tavalla todella iisisti. Menkää siis ja ostakaa pois mun releet!

Toivottavasti olet mukana!

Nyt, ihanaa viikonloppua kaikille, ensi viikolla blogi päivittyykin Ranskasta, jonne reissaan työn merkeissä.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.