Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Gressa yhdisti meikkivoiteen ja seerumin

Mikä on parempaa kuin lauantai, jona ehtii sekä kuopsuttaa maata mökillä, edistellä mökkiremppaa, nukkua päikkärit, urheilla ja testata uuden ravintolan rakkaan ystävän kanssa? Tämä postaus keskittyy viimeiseen, vaikka voisin hyvin avautua blogauksen verran sekä mökkirempan vaiheista, päiväunien ja urheilun tärkeydestä, Holiday -ravintolasta ja Iisasta. (Holidaysta ja mökkirempasta sitäpaitsi ON tulossa postaukset, jahka ennätän).

Mutta keskitytään nyt kuitenkin kosmetiikkaan.

Olen koittanut meikata tänä keväänä vähemmän kuin olisi huvittanut, sillä iho on ollut aika rosoisessa kondiksessa. Syy sameampaan ihoon ja näppylöihin lienee sekä hormonaalinen että ravitsemuksellinen: olen ollut kuukausien ajan stressaavassa elämäntilanteessa, jonka myötä olen myös syönyt sokeria enemmän kuin yleensä. Sokeri on kyllä viheliäinen: koita olla vaikka vain yksi viikko sokeritta, niin huomaat todennäköisesti jo siinä ajassa eron ihon sileydessä ja kuulaudessa. Ainakin mulla sokeri ja samentunut iho on yks yhteen. On vaan ollut sen verran paljon muuta mielessä, että en ole jaksanut välittää naama-asioista niin kauheasti. Ei se naamataulu kuitenkaan ole elämän tärkein asia, mutta totta, ehkä voisin alkaa skarpata vähitellen.

kc-noora.holidayOn ihanaa meikata, kun on siihen hyvä syy. Minusta Iisa ja Holiday olivat oikein hyvä syy laittaa itsensä ihmisen näköiseksi. Hyödynsin uloslähtemispläänit ja testasin Gressan meikkivoideseerumia tosi toimissa (muut sarjan tuotteet on arvioitu edempänä tekstissä).

Minimalist-niminen meikkivoideseerumi on hämmentävä: pipetistä kämmenelle tipahtaa seerumia, joka muuttuu iholle levitettäessä meikkivoiteeksi.  Iisan nappaamassa kuvassa näkyy, kuinka tuote antaa iholle kauniin kuullon. Katja arvio blogissaan Gressan meikkivoideseerumia näin:

”Odotin koostumukselta öljyisyyttä ja melko paksuhkoa tekstuuria. Vielä mitä, meikkivoide on ohutta kuin silkki ja tuntuu aivan silikonilta, joka johtuu sen sisältämästä piistä, eli silicasta. Pohjaöljynä on käytetty parsakaalinsiemenöljyä, joka kosteuttaa, suojaa ulkoisilta stressitekijöiltä, UV-säteilyltä, ravitsee, rauhoittaa, pehmittää ja on jopa luonnollinen vaihtoehto retinolille sisältämänsä A-vitamiinin ansiosta. Lisäksi meikkivoide sisältää neem-, peltokorte-, ruostehappomarja-, tyrni-, seljankukka-, melissa-, karvaskurkku- ja lakritsinjuuriuutteita sekä ubikinonia. Se on siis yhtäaikaa vitamiinipommi iholle, mutta toimittaa myös meikkivoiteen virkaa.”

Tuote tulee pienessä pipettipullossa ja värisävyjä on monia. Itselläni on käytössä sävy  1.5, joka on ehkä aavistuksen liian vaalea. Menee just ja just, mutta kesää ajatellen saisi olla astetta tummempi.

Myös Laura testasi Gressan tuotteita ja tykkäsi meikkivoideseerumista paljon. Hänkin hämmästeli sen riittoisuutta ja peittävyyttä (tuote on Lauran kasvoilla vähän edempänä tekstissä).

Tässä video, jossa näkyy ero meikkaamattoman ja meikkivoideseerumilla käsitellyn ihon välillä.

Meikkasin myös kasvojen oikean puolen Minimalistilla ja lopputulos on kyllä aika hämmentävän peittävä.

Gressan meikkivoideseerumi on aivan mullistava tuote — ja vielä luonnonkosmetiikkaa. Kuka enää kaipaa synteettisiä kemikaaleja iholleen? Tässä vielä still-kuva, joka havainnollistaa lopputulosta ehkä jopa paremmin kuin videokuva.

kc-gressa.noora2

Gressa-sarjassa on muitakin mainioita tuotteita: putsari, kuorintavoide ja naamio ovat kaikki tehokkaita ja miellyttäviä käyttää. Erityisesti ihastuin kuorintavoiteeseen.

kc-gressa.polishRenewing P0lish on paitsi herkullinen raakahunaja-täysruokosokeri-riisinkukka-oliiviöljy -cocktail, myös erittäin tehokas ja hoitava kuorintavoide, joka kirkastaa ihon hetkessä. Laitoinkin Instagramiin viime viikolla kuvan, jossa totesin, että ”joistakin kosmetiikkatuotteista osaa sanoa kerrasta”. Tästä voi. Hunajainen voide sisältää pieniä, kuorivia rakeita, joissa vaikuttaa riisientsyymien, C-vitamiinin ja  AHA-happojen yhdistelmä. Laurakin testasi kuorintaa ja kiteytti sen yhteen sanaan: super. Yhdyn mielipiteeseensä.

Gressan Dirty Pretty Things -naamion konsepti puolestaan on tuttu May Lindströmiltä: yrtti-mauste-antioksidantti -jauheseokseen sekoitetaan tippa vettä, jolloin mikstuura alkaa suhista ja muuttaa muotoaan. Niin jännää! Video havainnollistaa hyvin (taustaääniraidasta vastaa Olavi Uusivirta :).

Lauran sanoin: ” Laitoin sitä ekan kerran varovaisesti pienemmän määrän ja ihmettelin, että mitä hittoa mä just laitoin mun naamaan? Näytti niin kummalle ja tuoksui piparkakuille. Hetken se kihelmöi kasvoilla. Sitten tuote humahti ihoon ja lähti kuivumaan. Tokalla kokeilukerralla istuin saunan edustalla sen kanssa pidempään jäähdyttelemässä. Iho jäi ihanan tuntuiseksi ja imi kuorinnan ja naamion jälkeen kostusvoiteen ikään kuin syvemmälle. Tuntui siis hyvin kosteutetulta ja ravitulta.”

10504Sarjan Purifying Cleanser puolestaan on läpinäkyvä ja tehokas puhdistusgeeli, joka tuoksuu minusta viikunoilta tai joltakin sen kaltaiselta. (Jostain syystä nettikaupan sivulla lukee ”vaahto”, mutta tämä on kyllä ehdottomasti geelimäinen tuote.)  Putsari sopii herkälle iholle ja ”vähentää punaisuutta ja aknesta johtuvia jälkiä ja tasoittaa ihonväriä..” todetaan nettikauoan sivuilla. Sopii mun tämän hetken iho-ongelmiin täydellisesti! Jättää just sellaisen natisevan puhtaan ihon, josta tykkään.

Testasimme Lauran kanssa myös Gressan pigmenttiseerumia: Luminous complexion fluid on nestemäinen ja hyvin intensiivinen pigmenttituote, jolla saa punattua huulet ja ihana hehkun poskille. Tämä oli kaikista Gressa-tuotteista Lauran suosikki. kc-gressa.puna

kc-gressa.laura

Lauralla on kuvassa Amelia-sävyistä seerumia pari tippaa huulilla ja yksi tippa poskilla. Sama sävy on kämmenelläni ylemmässä kuvassa. Tuote on meikkivoideseerumin tapaan älyttömän riittoisa: poskille todellakin riittää yksi tippa per poskipää. (Meikkivoideseerumia Lauralla on btw kuvassa vain muutama tippa koko kasvoilla.)

kc-gressa6

Gressa on ihana sarja. Itse hankkisin näistä etenkin meikkivoideseerumin ja kuorinnan. Tuoteperheen hinnat ovat 28-58 euron välillä; meikkivoideseerumi on sarjan hintavin tuote. Toisaalta seerumi on ihan älyttömän riittoisakin. Itse olisin kyllä valmis panostamaan 58 euroa, haastavinta lienee osata tilata just oiea sävy itselle. Naturelleltä vinkattiin, että heillä on käytössä sävykartta, jonka mukaan asiakas saa jeesiä, kun lähettää kuvan itsestään. Mulla oli tässä postauksessa meikkivoideseerumista sävy 1.5 ja kuulemma 3 olisi mulle todennäköisesti se kaikista paras.

Gressat löytyvät Naturelle.fi-verkkokaupasta* ja mikäli kiinnostuit, saat koodilla NOORA 10% alen. Ale on voimassa 22.5. asti.

*Affiliate-linkki

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.