Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit: Pihlajavoide ja kamut -30%

Viime viikon tapaan, viikon vinkit, ole hyvä!

Muistat ehkä, kuinka globaalin makadamiavahapulan vuoksi Pihlajavoiteen tuotanto oli jonkin aikaa jäissä? Nyt ollaan onneksi saatu iso satsi Pihlajaa taas varastoon ja sitä löytyy myös mm. viikonlopun ajan käynnissä olevasta Natural Goods Companyn kasvotuote-alesta.

Kaikki Mádaran kasvotuotteet ovat sunnuntaihin saakka -30% alessa. Pääset ALEEN TÄSTÄ >>>*

madara.30

Mikäli ihmettelet nostokuvassa olevia, kahta vähän erilaista Pihlajavoidetuubia (toisessa on oranssia, toisessa ei), tiedoksesi, että kyseessä on sama tuote. Tuubia on värityksen puolesta hieman uudistettu (kummasta versiosta btw tykkäät enemmän?).

Aurinkoista viikonloppua ja hauskaa vappua kaikille!

*AFFILIATE-LINKKI

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.