Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Luonnonkosmetiikan meikkivoide, suojakertoimella

Löydettyäni syksyllä 2014 RMS-tuotteet, en ole koskenut muihin meikkivoiteisiin. Sitä ennenkin käytin niitä aika harvoin, luonnonkosmetiikan parissa kun ei ole juuri valinnan varaa. Ongelma on yleensä joko peittävyyden ja/tai levittyvyyden kanssa tai sitten mun iholle ei löydy sarjasta sopivaa sävyä. Monet meikkivoiteet ovat liian punaiseen taittavia.

Tutustuin jokin aika sitten Twist be -nimiseen firmaan, joka maahantuo mm. luonnonkosmetiikkaa. Te jotka tilaatte uutiskirjettäni, tiedättekin naiset yrityksen takana; Veeran, Susannan ja Katin. Kaverukset olivat kaikki tahoillaan turhautuneita siihen, että monia tuotteita mainostettiin ihan muuna, kuin mitä ne todellisuudessa olivat. Tuntui, että ostoksilla piti aina tehdä salapoliisin työtä. Naiset halusivat perustaa myymälän, jossa kaikkien tuotteiden taustat ovat kunnossa.

Tapasimme TwistBe:n naiset taannoin Lauran kanssa ja olimme molemmat tosi otettuja siitä, kuinka he todella ovat omaistautuneet hommalleen ja nähneet vaivaa kuluttajan puolesta. Taustat todellakin on tsekattu! Mikäli Twist Be ei ole päässyt tsekkaamaan haluamiaan tehtaita, ei tuotetta ole otettu myyntiin ollenkaan.

Kuten uutiskirjeessä mainitsinkin, innostuin itse etenkin meikkisarjoista, joita TwistBe tuo maahan. Lauren Brooke-merkin meikkivoide teki testikuukausien aikana vaikutuksen: paitsi että koostumus, peittävyys ja sävy natsaa, on tuotteessa myös aurinkosuoja.

4d52004c-0cdb-4c06-9a0e-8f9905d21010

Lauren Brooke on jenkkifirma, johon Twist Be:n naiset törmäsivät viime vuonna. Veera kertoi, että hämmästyi etenkin tuotteiden, esimerkiksi juuri testaamani meikkivoiteen INCI-listojen sisältämien hoitavien aineiden määrästä: ”Ajattelin, että meikki saattaa olla meidän naamalla jopa 12h päivässä, miten huikeeta on, että tuotteena oliskin sellainen, joka samalla hoitaa ihoa!” Vera ja kollegansa testasivatLB:n tuotteita ja sopivat tapaamisen Salt Lake Cityyn, jossa Lauren Brooke -sarja valmistetaan käsityönä. Laurenin oma tarina siitä, kuinka hän kehitti tuotteensa omien iho-oireidensa hoitoon ja pääsi eroon sairastelustaan innosti naisia aloittamaan tuotteen maahantuonnin Suomeen.

Minulla on ollut kokeilussa nyt parisen kuukauden ajan Lauren Brooken Neutral 20-meikkivoide. Tuotteen INCI tosiaan yllättää: mehiläisvahaa, jojobaöljyä, arganöljyä, ruusunmarjansiemenöljyä, savea, vihreäteeuutetta — vain osan mainitakseni. Kaiken lisäksi moussemainen meikkivoide levittyy helposti ja on todella riittoisaa. Tuote sisältää aurinkosuojakertoimen 28. Suojan antaa sinkkioksidi, joka on siis fysikaalinen suoja. (Mikäli aurinkosuoja-aihe kemikaalinäkökulmasta kiinnostaa, kannattaa lukea esim. Incimixin teksti.)

Näissä kahdessa kuvassa iholla on pelkkä LB-meikkivoide.

kc.LB2 copy

kc_LB3 copy

Kuten näkyy, on kuultoa paljon. Itse tykkään vähän matammasta menosta, joten sipaisin esimerkiksi eilen Luonnonkaunis-messuille lähtiessä päälle vielä vähän puuteria.

kc-lb4

kc-lb5

Kuvia ei ole värikorjattu, joten sävyt ovat aika yks yhteen todellisuuden kanssa. Ekoissa kuvissa on vähän armottomampi valo, mutta se havainnollistaa hyvin, ettei voide peitä ihan kaikkea, vaikka tosi hyvä onkin. Paikkalisongelmiin käytän yhä RMS-nappiani, joka toimii hyvin yhdessä LB:n meikkivoiteen kanssa.

Levitän moussemaisen meikkivoiteen sormin, koska se blendautuu mielestäni ihoon helpoiten ja luonnollisimman näköisesti niin. Ja homma hoituu helposti ja nopsasti! Olisi varmaan hygieenistä käyttää meikkisientä, mutta itse tykkään levittää käsin…

Lauren Brooke -tuotteita voi testata Twist Be:n liikkeessä, kannattaa olla etukäteen yhteydessä osoitteeseen letstalkATtwistbe.fi. Meikkivoide maksaa 31,90 € (24g), musta kohtuullinen hinta etenkin, kun tuote on näin mainio. Ostaisin!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.