Menu

Koukutusvaroitus: maissi-tattari -kräkkerit

Moni ehkä osaa tunnistaa himon hapankorppuihin. Itse en ole enää hapankorppuaddiktioihmisiä, joskus kauan sitten olin. Nykyään himon ovat korvanneet eräät maissikeksit, joissa on ehkäpakko olla huumeita.

Ostin Renee Voltairen maissi-tattarikräkkereitä aivan vilpittömästi lastani ajatellen, kunnes maistoin itse yhtä. Sitten toisen, kolmannen, neljännen, viidennen… Seitsemännen kohdalla tajusin, että nyt on muuten koukuttavaa kamaa.

maissi1

Tartuin Anton & Antonissa maissikakkuihin, koska boksi oli niin kivan näköinen. Tuoteseloste houkutti ostamaan näitä skideille — sisältävät vaan maissia ja tattaria — mutta sitten söinkin koko boksin sisällön itse. Aivan tajuttoman koukuttavat, riisikakkujen kokoiset mutta paljon ohuemmat kräkkerit ovat rapsakoita ja samalla aavistuksen sitkoisia. Suutuntuma on täydellinen. Maku on voin kanssa suorastaan himottava, maissista se kait johtuu, popcorn-ilmiö tai jotain. Ei edes suolaa. En olisi uskonut.

renée-voltaire-majs-och-bovetekex-150-g-0Tuote on luomulaatuinen, ei siis ole kyse gmo-maissista, jos joku sellaista epäilee (eikä geenimuunneltua maissia saa Suomessa edes myydä ihmisravinnoksi). Pakkauksessa kahden raaka-aineen alkuperäksi kerrotaan Sisilia.

Itse syön näitä voin kanssa. Kananmuna ja ripaus suolaa toimii myös pelottavan hyvin.

Voi hyvänen aika. Vahva suositus!

Hinnasta ei ole muistikuvaa, todennäköisesti yli viisi ja alle 10 euroa. Ehkä. Mutta ihan sama. Söisin näitä varmaan vaikka maksaisivat satasen. Ehkä.

 

 

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.