Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Luksuskosmetiikkaa, johon kannattaa satsata

Uskallan väittää, että työhuoneeni takaosassa toimii yksi Suomen parhaista ekokauneushoitoloista. Olenkin aina innoissani, kun saan Karoliinalta tuotteita testattavaksi, ja vuodenvaihteessa hän tuuppasi mukaani pienen mustan pussukan, jonka sisältö kuulemma oli jotain ihan mahtavaa.

Amerikkalainen luonnonkosmetiikkasarja Kypris on kyllä aika mahtava, en väitä vastaan. Vastikään Suomen markkinoille rantautunut sarja pitää sisällään villi- ja luomuraaka-aineita, joista on rakennettu aivan mainioita seerumeita ja öljyjä, niin herkälle kuin akneihollekin.

Holistisen luksuskosmetiikkasarjan takana on nainen nimeltä Chase Polan, jonka perusajatuksena on ”feeling beautiful is a birthright”. Kuulostaa kauniilta, sitä kuin Koko Kypris-maailma onkin. Vähän ehkä liikaa diipadaapaa omaan makuuni, mutta tuotteet ovat todella hyviä.

kc-kypris1Polan on halunnut luoda tiiminsä kanssa tuotteita, jotka ovat tehokkaita ja kestävän kehityksen mukaisia, täysin luonnollisia, eläinkokeettomia ja ”vihreää tiedettä” hyödyntäviä. Kaikki tuotteet on pakattu lasipulloihin ja sarja on todella kaunis designiltaan. Hinnat pyörivät 70 ja 250 euron välillä, luksuskosmetiikkaa tosiaan.

Olen itse aika yksinkertaisten ihonhoitorutiinien ystävä, joten jouduin pyytämään Karoliinalta kirjallisena ohjeet Kypris-tuotteiden käyttöön. Ideana on, että tuotteita voi yhdistellä eri tavoin oman ihon vaatimusten mukaan.

Esimerkiksi minä käytän aamuisin sarjan Antioksidant dew -seerumia ja Beauty Elixir I:stä. Illalla levitän kasvoille aivan hurmaavaa Moonlight Catalys -geeliä, joka on itse asiassa se tuote, jonka itse näistä kaikista ekana ostaisin.

Läpinäkyvä, vaalea geeli tuntuu iholla aivan ihanalta ja lupaus ”Soften. Smooth. Refine. Renew” toteutuu. Kaiken kaikkiaan tämä sarja saa ihon hehkumaan ja mut tuntemaan itseni 10 vuotta nuoremmaksi.

”Some things are best done under the moon and stars. Moonlight Catalyst gently revitalizes skin while you slumber. This herbal alternative to retinoid formulas employs a cocktail of renewing fermented pumpkin enzymes, biomimetic EGF, and hydrating botanical extracts to refine and renew your complexion without irritation or peeling.

Benefits: An herbal alternative to retinoid preparations * Enhances cellular renewal * Refines texture * Helps keep pores clear * Evens skin tone * Diminishes evidence of previous blemishes * Free from essential oils to accommodate reactive skin * Calms, soothes, and plumps to a radiant, creamy, glow.”

Hintaa 47 ml:n pullolla on 87 euroa, mutta se on älyttömän riittoisaa, ei siis ole niin kallis tuote, kuin miltä ekaksi tuntuu.

Toinen suosikkituotteeni on jo mainittu Antioksidant Dew -seerumi, joka on paitsi höyhenen kevyt, myös superkosteuttava tuote. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa ihollani; ihan hämmentävä kosteutus ja hohto! En meinaa tajuta, miten niin pieni määrä tuotetta riittää kosteuttamaan koko kasvot. Tämä on toinen tuote, jonka Kyprikseltä olisin valmis hankkimaan. 47 ml kustantaa 76 euroa. Ihan superriittoisa tämäkin.

kc-kyprismini1

Riittoisuudesta kertonee se, että kuvan minikokoinen, 4 ml:n ampulli tätä riitti viikoksi. Tällä kaavalla laskettuna pullo kestää melkein kolme kuukautta ja uskallan väittää, että kauemminkin, koska lotrasin testipurtilolla aluksi ihan liikaa tuotetta kerralla.

kc-kypris.minitAika hyvä idea sarjan testaamiseen on tämä sample set -setti, jossa on minikoossa jokaista Kypris-tuotetta. Hinta on 79 euroa. Tämän myötä saa hajua siitä, mikä sarjan tuotteista on se, johon haluaa satsata (vai haluaako kaikki).

Testasin edellämainittujen lisäksi sarjan Beauty Elixi I-öljyä. Tuote on hänelle, joka RAKASTAA ruusuja. Minulle tässä on vähän liikaa kukkaa, joten vaikka tuote on iholla ihana, en ehkä hankkisi tätä, koska kukkahommat ja tämä intensiivinen tuoksumaailma vähän ahdistaa. Toinen testaamani öljy, Beauty Elixir II puolestaan on kivempi, todella kukkea sekin. Sarjan kolmas öljy, Prismatic array, on tarkoitettu herkälle iholle, ja heille, jotka eivät voi käyttää eteerisiä öljyjä (esim. raskaanaolevat ja imettävät). Sarjan puhdistava seerumi puolestaan on tarkoitettu erittäin rasvaiselle ja akneiholle. Juuri tämä tuote teki Karoliinaan itseensä ison vaikutuksen tehojensa puolesta.

a5aaa0486cd491d00f139c1c5c47365debbfbee0_1100x1100_q85”Support skin’s inherent healing capabilities to minimize the appearance of irritations and blemishes.

Sweet talk your fussy, blemished skin into balance. Our newly updated Clearing Serum enlists help from mineral friend, zinc, fruit derived AHAs, supportive Centella asiatica, soothing lilac leaf stem cells, inflammation tamers, green tea, lavender, and chaparral, and an array of sustainably procured, nutrient rich botanicals, like quinoa & sunflower, for a calm, happy, and balanced complexion.

Benefits: Balances oil over production * Challenges blemishes * Supports the innate healing abilities of your skin * Diminishes evidence of previous blemishes * Reduces redness after waxing, shaving or threading * Soothes irritations.”

Eli jos kärsit näppyläisestä ja rasvaisesta ihosta, kannattaa tätä tuotetta ehkä testata.

Näin kosmetiikkaa testaavana olen välillä järkyttynyt tuotteiden myyntihinnoista. Elixir I ja II maksavat yli 250 euroa kumpainenkin, ja vaikka ne ovat riittoisia, en usko koskaan satsaavani niin paljon kosmetiikkatuotteeseen. Mitä mieltä te olette, onko tuollainen hinta jo kynnys?

kc-kypris2

Mutta Antioksidant dew ja Moonlight catalyst — niihin veikkaan satsaavani kun testituotteet loppuvat.

2 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Ehdottomasti hinta on kynnys kysymys! Muuten kokeilisin kaikkien hehkuttamaa Rahunaa enkä vaan Santea.

Mikä tuossa oikein maksaa?
Saksasta saa hyvää ekokosmetiikkaa (mm. Alverde) halvalla. En ole hirveän suurta eroa huomannut esim. Alverden ja kalliimpien merkkien välillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.