Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Vielä ehdit olla tottelematon

Sain vihdoinkin aikaiseksi käydä Kiasmassa katsomassa Jani Leinosen Tottelemattomuuskoulu-näyttelyn. Brändien hautausmaa, Hunger King, mestattu Ronald McDonald ja Leinosen tunnetut iskulaiseet monikansallisten yritysten logoista leikeltynä, ovat puhuttelevaa taidetta, vaikka Insta-tililläni joku totesikin, että taiteilija toistaa itseään. Minusta tätä viestiä on tarve toistaa, enkä itse ole siihen laisinkaan kyllästynyt.

kc-kiasma7

kc-kiasma10

kc-kiasma9

Leinonen liikkuu samalla kentällä kuin meikä, vaikkakin täysin eri keinoja hyväksi käyttäen. Minulla on tällainen rautalankamalli, Leinonen on luova hullu. Ihailen tapaansa saada mediahuomiota tärkeäksi kokemilleen asioille ja ihmiset ajattelemaan. Toki joku varmaan suuntaa näyttelyn jälkeen suoraan Mäkkärille syömään, tuskin näyttelykokemus kaikkien maailmaa liikuttaa, mutta se, että Kiasmasta kerrottiin Tottelemattomuuskoulun olleen menestys, on musta ilahduttavaa.

kc-kiasma11

kc-kiasma2

kc-kiasma14

kc-kiasma12

kc-kiasma13

kc-kiasma3

Vaikka näin äidin näkökulmasta on toivottavaa, että omat lapset oppisivat tottelemaan vanhempiaan, haluaisin, että skideistäni kasvaa myös kyseenalaistavia ja itsenäisiä ajattelijoita, jotka osaavat kysyä mm. miksi, miten, missä, minkä kustannuksella? Kyseenalaistamisen taito olisi tärkeää meille aikuisillekin. Siksi kiitos taiteilija leinonen mainiosta näyttelystäsi!

Jani Leinosen Tottelemattomuuskoulu Kiasmassa 31.1. saakka.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.