Menu

Joogaope kännykässä


Terveiset Berliinistä. Neljän tunnin yöunien ja yhdeksän tunnin luentojen kuuntelemisen päätteeksi olen aika valmista kauraa. Jos jaksaisin, joogaisin, mutta ei toivoakaan — menen salille, haha! Ajattelin raahautua hotellin kuudenteen kerrokseen saunomaan, ennen kuin painun pehkuihin ja koska kattokerroksessa on kuntosali, ehkä teen viikon kolmesta lihaskuntotreenistä samalla ekan. Joogasin sen sijaan eilen.

En ole käynyt joogatunneilla vuosiin, mutta tänä vuonna olen tehnyt joogaa ja muutakin kotijumppaa Yoogaian avulla. Löysin palvelun keväällä sisältöyhteistyöprojektin myötä ja sain jopa Islan innostumaan lasten joogasta, kannattaa ihan ehdottomasti kurkata skidienkin tunnit.

Eilen osallistuin Yoogaian Plan-tunnille, hyväntekeväisyystunnille väkivallattoman koulunkäynnin turvaamiseksi. Jokaisesta tunnista menee euro kouluprojektiin.

Plan Yan Yoga -tunti oli ihana. Jos mulla ei olisi erkaumaa synnytyksen jäljiltä, olisin tehnyt vatsaliikkeetkin kunnolla, nyt jouduin vähän himmaamaan. Onneksi 40 minuutin tunti koostui muustakin. Perinteistä venymistä aurinkotervehdysten tapaan, mutta ennen kaikkea helppoja ja silti tehokkaita liikkeitä vahvistamaan etenkin keskivartaloa ja yläkroppaa. Tosi avaavat liikkeet, oli levollinen ja vetreä olo tunnin jälkeen.

kc-yoogaia2

20151012-214112.jpg

Tein jooga20151012-211714.jpgn työhuoneen lattialla Hectorin nukkuessa ulkona vaunuissa. Käytössäni oli läppäri, mutta olisi voinut olla myös puhelin (ellei se olisi juuri hieman rämänä…). Yoogaia nimittäin on lanseerannut uuden iPhone- ja iPad-applikaation, jonka avulla joogatunnin voi tehdä ilman läppäriäkin, vaikka tälleest hotellihuoneessa, ellei ole konetta mukana. Appin myötä saa 7 päivän ilmaiset joogat, btw…

Jos haluat olla mukana tukemassa Yoogaian Plan-kampanjaa, löytyy Plan-tunteja Yoogaian sivuilta 20.10. saakka.

Mä teen nyt salikeikan ja kurvaan saunan kautta sänkyyn. Ehkä huomenna on taas joogan vuoro, tossa hotellihuoneen lattialla kun on just yhden joogaajan mentävä aukko.

 

 

 

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Apua! Sain aivan järkyttävän allergiareaktion Nokkosvoiteesta. Kasvoni ja kaulani muuttuivat punaisiksi, turposi, kirveli kuumotti. Minulla ei edes ole kovin herkkä iho. Miehenikin iho reagoi punoituksella, kirvelyllä, poltteella. Hänen ihonsa ei ole yhtään herkkä. Mikä mättää?
Oireeni olivat niin pahoja, että mietin sairaalan lähtöä. Haluaisin saada selville asian. Onko muilla oireita? Tiedän, että monelle voide sopii. Mikä voi aiheuttaa näin kauhean reaktion? Ihoni saa oireita myös madaran detox-naamiosta. Pihlaja- voide sopii iholleni hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.