Menu

Kemikaalicocktail ehdolla Suomen parhaaksi

Blogiani on välillä vaikea kategorisoida, mutta ehkä hyvinvointi ja terveys kuvastaa sitä aika hyvin? Niin ajattelee The Blog Awards Finland 2015 -tuomaristo ainakin; Kemikaalicocktail on ehdolla Suomen suurimmassa blogikilpailussa parhaaksi hyvinvointi- ja terveysblogiksi.

Olen ehdokkuudesta ihan älyttömän iloinen, en ole ollut ehdolla vastaavissa skaboissa muistaakseni koskaan. Syy lienee osittain se, ettei blogiani ole helppo laittaa mihinkään kategoriaan ja/tai sitten vaan Kemppari ei ole aikaisemmin täyttänyt standardeja. 😉

Oli miten oli, mieltä lämmittää tämä ehokkuus.

kc-blogiskaba2015

Olen kirjoittanut blogiani 7,5 vuotta, suurimman osan siitä palkatta. Kemppari on ollut  Ylen Uusi Musta -saitin alaisuudessa kaksi vuotta, mutta muuten en ole koskaan saanut kuukausipalkkaa siitä, mitä teen ja juuri siksi blogin kirjoittaminen onkin niin ihanaa, en ole tilivelvollinen kenellekään ja teen tätä tosi vapaasti (toki kirjoitin Ylelläkin sisältöjäni vapaasti, harmi että Uusi Musta lopetettiin).

Blogikisassa valitaan paitsi tuomariston suosikki, myös yleisön suosikki jokaisesta kategoriasta. Kilpasisareni ovat kovan tason bloggaajia, enkä oleta voittavani, mutta olisi silti ihanaa saada teiltä ääni! Äänestäjien kesken arvotaan
Pro Rajala -tuotepaketti, lahjakortti hotelli Torniin ja liput Blogigaalaan.

Voit äänestää Kemikaalicocktailia täällä >>>

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.