Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Väriä vappunaamaan

Mikä olisi parempi päivä värikosmetiikkapostaukselle kuin vappuaatto? Vielä nimittäin ehtii — jos on oikein nopea — juosta hankkimaan vapuksi kreisin huulipunan tai väriä luomiin.

kc-zuii.coral.redEn arjessa juuri meikkaa, mutta juhlapäivinä teen sen mieluusti! Värikosmetiikkapuolella suosikkituotteeni ovat jo vuosia olleet Zuiin. Sarjan huulipunat ovat ihan mahtavia ja vaikken vauva-arjessa huulia juuri maalaile, on Coral Redille (kuvassa) aina paikka käsilaukussani. Punaisen oranssiin taittava sävy on täydellinen. Zuiita myy ainakin Uudenmaankadun Jolie.

Mitä tulee huuliin ja poskiin, olen löytänyt Karoliinan ansiosta ihan mahtavat, uudet tuotteet, jotka käyvät molempiin. RMS:n Lip2cheek -napit ovat ihanan värisiä, toistuvat iholla kauniisti ja ne on kätsy napata mukaan käsilaukkuun . Sävyjä on useita, löydät kaikki RMS:n sivuilta. Ihan uskomatonta, että luonnonkosmetiikka on näin ihanaa! Näistä saa tosin vähän pulittaa: värinappien hinnat ovat 30 euroa tai päälle.

d5fc7bcc722c74ce1a7d7a36446db7475015c3e6_1100x1100_q85RMS:llä on myös pelkkiä huuli- ja luominappeja, mutta niitä voi käyttää sikin sokin kasvoilla, kun pohjustaa Lip2cheek-napeilla. Sain Karoliinalta testiin värin, joka kuulemma ei ole se helpoin: Royal on ehta violetti (kuvassa). Väriä voi käyttää sellaisenaan huulilla tai Lip2cheek -punan päällä antamassa lisäkiiltoa ja -sävyä. Poskillekin sitä voi testata, vaikka väri on vähän hullu. Huulilla se näyttää hauskalta, minulla on sitä tuossa nostokuvassa, jossa muikistelen.

Näitä RMS:n värinappeja myyvät jo muutkin kuin Karoliina; Uudenmaankadun Sofinah ja Alppilan Cilla´s ainakin. Monista nettikaupoistakin löytyy, mutta jos tarve on vielä tänään, on suunnattava kivijalkamyymälään. Valitettavasti en osaa sanoa, miten RMS:ää myydään kivijalassa muualla Suomessa…

Viime viikonloppuna bongasin luonnonkosmetiikkamessuilta ranskalaisen kosmetiikkasarjan, jossa on mainio mahdollisuus koota omia väri- ja puuteripalettejaan. Zao-merkkiset tuotteet ovat parhaillaan myynnissä lähinnä verkossa, muutamia yksittäisiä ja yksityisiä myyjiä lukuunottamatta. Näitä et siis vapuksi ehdi saada, mutta kannattaa painaa mieleen tulevaa ajatellen.

kc-zao.palettiSarja sisältää herkullisia värejä ja paletteja voi tosiaan koota itse. Viereisessä kuvassa on esimerkkinä puuteri ja pari luomivärinappia. Napit ovat magneetilla kiinni rasian pohjassa ja ne on helppo vaihtaa uusiin. Tällainen on ihan superkätevä kun haluaa ottaa reissuun vain tietyt tuotteet ja värit. Pisteet vielä tuosta isosta peilistä! Eihän niistä puuterirasioiden peileistä oikeasti mitään näe, ja itselläni ainakin on aina oltava matkassa peili erikseen.

Zao-meikit ovat myös ihan kohtuuhintaisia. Kauneudellakauppa.fi, joka sarjaa myy, kertoo esimerkiksi puuterin hinnaksi 16 euroa, peitevoiteet ovat 15. Ripsareitakin on useampia, 15 euroa nekin.

Sain messuilta mukaan Zao-sarjan peitepuikon, jota olen käyttänyt viikon ajan, eikä ole hullumpi! Siinä missä RMS:ää sivellään kasvoille sormella, tämän saa nenänpieleen ja muualle suoraan puikosta, jolla on huulipunan käyttöliittymä. Sormella tätäkin toki täytyy kasvoille viimeistellä. Palaan tähän kun olen testaillut vähän kauemmin.

kc-flow.puuteritMessuilla odotti myös toinen kiva ylläri: kotimainen Flow kosmetiikka on saanut mainion mineraalipuuterinsa kaveriksi myös poskipunat ja aurinkopuuterin. Nämä tuotteet tehdään Suomessa, ja ovat tosi hyviä.

Huomasin Laveran ständissä puolestaan ihania neljän värin luomiväripaletteja, joiden veikkaisin olevan monen mieleen. Paletin teema on ”Intia”, kurkkaa herkullinen väriskaala tarkemmin Ruohonjuuren sivuilta. Jostain syystä tuote ei löydy Laveran omilta sivuilta vielä. Lisään linkin kun löytyy.

Huippua, että luonnonkosmetiikan ystävän ei tarvitse meikata vain ruskealla. Väriskaalaa alkaa olla niin laajalti, että tavanomaista kosmetiikkaa ei kaipaa ollenkaan.

Nyt maalit naamaan, pallo handuun ja skumppa auki! …Niin no, ihan jos rehellisiä ollaan: vauvalle sosetta, kaupasta perunoita (perunasalaatti on yhä tekemätä), pyykit koneeseen ja sitä rataa. Aion minä silti juhliakin, ei huolta siitä. Luomukuohuvan ostin jo eilen, koska Alko on tänään kuitenkin tukossa. Ja on mulla suklaatakin. 🙂

Hauskaa vappua teille kaikille, palataan aalloille viikonloppuna: silloin luvassa lupaamani treenivinkit vauva-arkeen.

4 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Ootko muuten koskaan testannut Suncoatin kynsilakkoja? En ainakaan löytänyt blogin uumenista. Itsellä ei vielä kokemuksia, mutta luin jostain muusta blogista, että ne on vesipohjaisia, ympäristöystävällisiä, liottimeettomia, ftalaatittomia, ei testattu eläimillä ja lähes tuoksuttomia. Iherbistä ainakin pitäs saada.

En ole testannut, täytyypä selvittää vähän tarkemmin, mitä ovat. Kiitos vinkistä! 🙂

Hei tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta olisin kiinnostunut tietämään, mistä saisin jodia? Olen kasvissyöjä, en käytä masuni takia mitään maitotuotteita ja ruususuola on suolan lähteeni. Tää mietyttää kovasti ja toivoisin aiheesta vaikka ihan postauksenkin 🙂

Jennikristalle vinkkinä. että apteekissa myytävissä monivitamiineissa on useissa valmisteissa jodia mukana. T:Proviisori 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.