Menu

Messullinen luonnonkosmetiikkaa

kc-luonnonkaunisTulevana viikonloppuna järjestetään Kaapelitehtaalla mainio Kierrätystehdas-tapahtuma. Samaan aikaan Kaapelilta löytyvät myös Luonnonkaunis-messut, joissa kannattaa pyörähtää, mikäli luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Messuilla on mahdollisuus testailla ja vertailla eri brändien tuotteita ja kysyä niistä maahantuojilta, usein kun kaupassa saa infoa tuotteista aika hintsusti.

kc-bodybutterTapahtuman FB-sivulla on infoa siitä, mitä kosmetiikkamerkkejä Kaapelilta löytyy. Paljon on tuttuja merkkejä, mutta myös uutuuksia. Kuulin lisäksi juuri, että Pihlaja-voiteet ovat messutarjouksessa. 😉

Pihlajasta puheenollen: kehitän koko ajan Mádaran kanssa omaa kosmetiikkatuotelinjaani edelleen ja seuraavat tuotteet ovat jo pakkaussuunnitteluvaiheessa. Olen viimeiset viikot konsultoinut graafikkoamme ja olen aika fiiliksissä siitä, mitä tänä vuonna on tulossa. Veikkaan, että yllätämme teidät! Mádara by Noora -uutisia lisää vähän myöhemmin keväällä…

Piipahdan messuilla todennäköisesti lauantaina, ehkä nähdään?

3 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Tuonne olisi kyllä mukava päästä. Ihan ehdin jo unohtaa koko tapahtuman!

Madaran pakkauksiin liittyen tuli mieleen, että olisipa mahtavaa jos Madara voisi kehittää pakkauksistaan uudelleen täytettävät. Kiva pakkaus on tietysti silmänilo, mutta varsinkin tuollaista raskastekoista purkkia jossa pihlajavoidetta myydään, tuntuu haaskaukselta heittää käytön jälkeen pois. Meillä ei vaan kotona valitettavasti ole purkille mitään uusiokäyttökohdetta vaikka kuinka miettisin, eli paras uusiokäyttövaihtoehto olisi saada samaan purkkiin lisää voidetta.

Kiitos kun vinkkasit! Vihdoin sain jostain Uniquen hiustuotteita ja vielä ystävällistä apua tuotteiden valinnassa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.