Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Paleo Crunch: vegaaniset raakapatukat

Laukussani on aina patukka tai kaksi. Syy lienee se, että en kestä nälkää ja syön ennemmin usein ja pieniä aterioita, kuin harvoin ja isoja satseja — tosin nyt imettäessä syön koko ajan kuin hevonen. Moni kaupan pähkinä- ja hedelmäpatukka on tullut testattua, mutta Paleo Crunchit olivat itselleni uusi tuttavuus.

Raakapatukat on rakennettu pähkinöiden, siementen, kuivattujen marjojen ja hedelmien ympärille ja ne ovat paitsi paleo- myös raakaruoaksi laskettavia ja täysin vegaanisia. Ruotsalaisella patukkamerkillä on seitsemän eri tuotetta, itse testasin Hertan kanssa neljää; kahta proteiini- ja kahta pähkinä-marjapatukkaa.

kc-paleocrunch_nosto2

kc-paleocrunch_proteiiniProteiinipatukat Raw Dark Cacao ja Raw Strawberry näyttävät samalta kuin melkein kaikki protskupatukat, kakalta. Ei siitä mihinkään pääse, mutta kukapa näitä ulkonäon vuoksi söisikään? Molemmissa protskupatukoissa proteiinilähteenä on herneproteiini, jonka maku tulee mielestäni aika paljon läpi. Herttakaan ei innostunut näistä kahdesta. Jos nyt reittaillaan, oli mansikan makuinen parempi. Suklaaversio oli lähes pahaa, kun ihan rehellisiä ollaan. Liian jauhoinen maku.

Makuasioistahan ei voi kiistellä, ja jollekin nämä ehkä uppoavat, mutta ainakin itse pitäydyn proteiinipatukkojen osalta yhä niissä omasta mielestäni parhaan makuisissa, Questabareissa — joista niistäkin vain pari on oikeasti hyviä.

Arvostan Paleo Crunch -sarjan fiksuja raaka-aineita, mutta näitä proteiinipatukoita en todennäköisesti tule ostaneeksi. Sarjan Raw Raspberry -vadelmapatukka sen sijaan on jees! Punertavassa taateli-vadelmapatukassa on myös cashew- ja parapähkinää, manteleita, seesamin-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä, vaniljajauhetta ja himalajansuolaa. Kaikki on luomua. Peukku tälle!

kc-paleocrunch2

Raakakaakaopatukka Raw Cacao sen sijaan oli maultaan todella mieto, muttei paha sentään. Vähän tylsä vaan.

Näitä saanee ekokaupoista ainakin, tuotteiden jälleenmyyjät löydät maahantuojan sivuilta.

3 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Olethan Noora huomannut että osassa, itse asiassa aika monessa, Questbarin patukassa makeuttajana on myös sukraloosi. Itselleni oli melkoinen yllätys, kun luulin kaikkien olevan stevialla makeutettuja.

En ole huomannut Hannaliina, mutta se johtunee siitä, että syön vain kahta sarjan tuotetta. Kuten mainitsin, suurin osa niistäkin maistuu mielestäni aika pahalle. :/

Mitkäs Questbarin patukoista ovat oikeasti hyviä? Olen muutamaa maistanut, mutta eivät kovin säväyttäneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.