Menu

Tervetuloa Mádarapäivään

Lanseerasimme Mádaran kanssa yhdessä suunnittelemamme tuotteen viime lokakuussa ja Pihlajavoide on taitanut tulla jäädäkseen. Voiteesta on tullut Mádaran myydyimpiä tuotteita Suomessa, sen myynti on ylittänyt meidän kaikkien suunnitteluprosessissa mukana olleiden arviot ja odotukset toistuvasti, tuotetta kysellään myyntiin nyt ulkomaillekin. Olen ”aika” iloinen. 😀

kc-pihlaja.pastkarte

Kortin valokuva: Dorit Salutskij

Pihlajavoiteen menestys on lukijoideni ja kaikkien voiteeseen tykästyneiden kuluttajien ansiota ja siksi haluammekin kiittää teitä!

kc-ilmapallot

ks-ddvoiteet

kc-vuodenparas

Pihlajavoide voitti Cosmopolitan-lehden historian ensimmäisen luonnonkosmetiikkkatimantin

Järjestämme lauantaina 14. kesäkuuta 30:lle Mádara-faneille ihanan iltapäivän Majakkalaiva Relandersgrundilla. Kolmetuntinen pitää sisällään niin Máaran perustajan Lotten kuin allekirjoittaneenkin asiaa luonnonkosmetiikasta ja yhteistyöstämme, myös tietoa syksyn Mádara-uutuuksista, joihin saatte tutustua ekoina kuluttajina Suomessa. Luvassa on workshoppeja, ruokaa, kuohuvaa ja jänniä uutisia!

Olen Pihlajavoiteen lanseeraamisesta lähtien saanut meiliini, FB:n kautta, Instassa, blogissa — jopa kadulla palautetta Pihlajavoiteesta. Olette tosi aktiivisesti kertoneet mitä pidätte tuotteesta ja miksi. Etenkin atoopikot ovat kiitelleet ja tästä olen ollut erityisen iloinen. Olen toki saanut myös vähän kritiikkiä ja kehitystoiveita.

kc-pihlaja.messut

Kuva: Dorit Salutskij

Palaute on otettu vastaan ja kirjattu muistiin, sillä minun ja Mádaran yhteistyö jatkuu.

Mádara ehdotti Pihlajamenestyksen myötä minulle omaa nimikkotuotesarjaa. Pihlajavoide ei siis jäänyt ainoaksi, vaan Mádara by Noora saa jatkoa. En tietenkään voinut kieltäytyä näin upeasta mahdollisuudesta! Hihat on jo pantu heilumaan ja seuraava yhteistyötuotteemme on nyt valmis ja lanseerataan Suomessa tulevana kesänä. Haluaisimme juhlia kanssanne yhteistyön jatkumista ja luonnonkosmetiikan sekä Mádaran menestymistä Suomessa 14.6.

Luvassa on ihana, rento, informatiivinen, herkullinen ja hauska päivä. Osallistujilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus antaa tuotekehitysvinkkejä, sillä Mádara by Noora –sarja tulee olemaan erittäin kuluttajalähtöisesti suunniteltu. Kuuntelen teitä tosi mielelläni ja uskon, että ehdin päivän aikana jutella kaikkien 30:n osallistujan kanssa kaksin, 30 nimittäin mahtuu mukaan.

Messiin pääsee näin:

1. Kerro kuvalla, sanoin tai vaikka runoillen, miksi tykkäät Mádarasta tai jostakin tietystä Mádara-tuotteesta. Laita kuva/runo/tuotos Mádara Suomen FB-sivulle ja/tai Insta-tilillesi hashtagilla #rakasmadarani. Aikaa osallistua on viikko, eli 5.6. asti. (Ja itse Mádara-päivä Relandersgrundilla on lauantai 14.6. klo 12-15.)

2. Arvovaltainen raati valitsee mukaan 30 osallistujaa, joille laitetaan viesti FB:n kautta tai Insta-tilille kisakuvan yhteyteen. Ole siis valppaana, saatko yhteydenoton! Tämän jälkeen saat kutsun ja tiedot Mádarapäivästä sähköpostiin.

Tämä taitaa olla eka kerta, kun voin kutsua teitä näin tapaamiseen, olisi kiva tavata! Kilpailutyö voi tosiaan olla ihan mitä tahansa, jonka saat ladattua nettiin. Voit tehdä vaikka videoklipin, moodboardin, t-paidan — mitä vaan. Kunhan jaat sen Mádaran FB:ssä ja/tai Instassa hashtagilla #rakasmadarani.

Luvassa on kiva päivä hyvän ruoan, kuohuvan ja luonnonkosmetiikan merkeissä ja saat mukaasi myös ihanan goodiebagin. 🙂 Nähdään kesäkuussa!