Menu

Maailman paras raakasuklaa?

Eräs ystäväni totesi joskus 10 vuotta takaperin, että jonain päivänä minun on nollattava adjektiivien käyttöni, koska ne ovat menettämässä tehonsa. Jos kaikki on aina supermahtavaa, ei lopulta voi tietää, mikä on sitä oikeasti.

Olen ottanut tästä vähän opikseni, mutta myönnän, että aika usein kuvailen asioita joista pidän, vuolain ylisanoin. Innostuvaa sorttia kun olen.

Törmäsin tänään ongelmaan: olen luullut, että Goodion Smooth on maailman parasta raakasuklaata. (Siksi tutustutin siihen juhannuksena kaveripiirinikin.) Tai jos ihan tarkkoja ollaan, olen viime aikoina ollut siinä käsityksessä, että Goodion Smooth ja Velvet ovat maailman parhaat raasauklaatuotteet. No, nyt herttoniemeläinen raakasuklaatehdas on tuutannut ulos Dreamy-nimisen ”maitosuklaan”, joka on, noh, ihan helvetin hyvää raakasuklaata. Anteeksi voimasana, mutta kun olen  Goodion kohdalla tavallaan jo käyttänyt kaikki laimeammat ilmaukset.

kc-dreamy

Olen saamassa viikonloppun bileisiin erän Dreamy-suklaata testiin, mutten malttanut odottaa juhliin asti ja kävin ostamassa äsken levyn. Jos olisin Fazerin tuotekehittäjä, alkaisivat puntit viimeistään nyt tutista. Kun Goodiolla vain saadaan markkinointikoneisto ja jakelu rullaamaan kunnolla, niin tällä tuotteella on kyllä sellaiset mahdollisuudet menestymiseen, ettei ole tosikaan.

Miten maidoton, gluteeniton, vegaaninen ja lisäaineeton raakasuklaa voi maistua näin pehmeältä, täyteläiseltä, ei-kitkerältä ja suorastaan sulaa suuhun? Tuote on täydellinen.

kc-dreamy2

Kaakaopapu*, kookossokeri*, kookossose*, kaakaovoi*, aito vaniljajauhe*, suola. *=Luomutuotettu. Siinä tuoteseloste maailman ehkä maukkaimmalle raakasuklaalle.

Hinta on toki aivan eri luokkaa kuin tavissuklaalla (4,95 € /48 g), mutta sen ymmärtää, kun tietää käytetyt raaka-aineet ja tuotantoprosessin. Sitäpaitsi: tätä tuotetta ei edes jaksaisi kerralla paljoa kerrallaan, 48 gramman levy on juuri passeli kerralla nautittavaksi, jos tekee mieli herkutella.

kc-timantti

Sain tänään postissa Cosmopolitanin Pihlajavoiteelle myöntämän Beauty Awards -timantin. Annan sen nyt eteenpäin Goodion Dreamylle ja ehkä myös tulevaisuudessa muille erikoisen hyville tuotteille.

Nyt kellariin pumppaamaan, että voi syödä taas lisää suklaata.