Menu

Oho, timantti tuli!

Minut kukitettiin juuri PR-toimisto Sugar Helsingin toimistolla Cosmopolitan-lehden päätoimittajan Miina Langen toimesta.  Sugarin Outi poksautti Kuusenkerkän, Lauran räpsi kuvia ja minä paljastin porukalle salaisuuden. Miksi täällä näin juhlitaan keskellä viikkoa?

Cosmopolitan on nuorille naisille tärkeä auktoriteetti, mitä tulee kosmetiikkatuotteisiin ja Cosmojen toimitukset valitsevatkin maakohtaisesti joka vuosi vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet Cosmo Beauty Awardseissaan. Ilahduin ja hämmennyin ennen vuodenvaihdetta kuullessani, että Pihlajavoide on mukana finaalissa, koska en tiennyt lehden listaavan myös luonnonkosmetiikkatuotteita. Niin ei ole aikaisemmin tehtykään.

Cosmopolitan ei ole yhdessäkään maassa, koskaan aikaisemmin kategorisoinut luonnonkosmetiikkaa omaksi kilpailusarjakseen, ennen kuin nyt.  Veikkaan luonnonkosmetiikan olevan monille Cosmon lukijoille aika uusi juttu ja siksi oli erityisen hienoa saada Pihlajavoide näkyville mediassa, jossa tähän asti on totuttu näkemään lähinnä tavamomaisen puolen tuotteita.

Tänään sain kunniakirjan, kukkapuskan ja kuohuvaa, koska Pihlajavoide voitti lehden historian ensimmäisen luonnonkosmetiikka-timantin. Mikä kunnia!

kc-cosmo1

kc-vuodenparas

Cosmon päätoimittaja Miina Lange, meitsi ja kunniakirja— juhlapäivä!

Pihlajavoide on juuri sellainen kuin sen pitikin ja siksi näitä ihania asioita tapahtuu. Olemme tehneet Mádara- ja maahantuojatiimin kanssa työmme huolella, mistään tinkimättä.

kc-cosmo2

Kuva: Laura Iisalo / Sugar Helsinki

Silti: eivät kaikki tuotteesta tykkää, eikä ole tarkoituskaan. Mutta haluan kommentoida erästä palautetta jonka sain: eräs lukija kertoi pitävänsä Pihlajavoiteen tuoksua keinotekoisen makeana. Tuoksu on toki melko voimakas ja makeahkokin, monet tykkäävät hajuttomasta, itsekin pidän siitä, ettei tuotteella ole välttämättä tuoksua. Pihlajavoiteen kohdalla kuitenkin koin, että tuoktu on osa pakettia. Sitä on vaikea selittää, mutta olen oppinut tässä tuotekehityksestä paljon ja havainnut, että välillä on vaan luotettava intuitioon. Tuoksu — kuten koko voide — on 100% luonnollisista raaka-aineista ja myös tuoksu on luonnollista alkuperää. Se pitääkö siitä vai ei on jokaisen makuasia, mutta keinotekoinen tuoksu ei ole, jos joku sitä miettii.

Kiitos kaikesta palautteesta, jota teiltä jatkuvasti saan. Siitä on iloa ja se on tärkeää tuotekehitystä ja jatkoa ajatellen — koska jatkoa on luvassa! Juuri nyt mietimme Mádaran kanssa uusia tuulia… Pidän teitä ajan tasalla… 😉