Menu

Luomulobbari järjestää juhlat

Minusta on kiva muistaa ystäviä. Ehdin tavata heitä yksitellen nykyään aika harvoin ja siksi tykkään järkätä pari kertaa vuodessa vähän isommat bileet. Huomenna on taas luvassa sellaiset, kun olen vanhenemiseni nojalla taas saanut syyn kutsua porukkaa koolle.

Olen suuri teemabileiden ystävä, mutta yksi teema on ja pysyy aina: se että pyrin puffaamaan juhlien yhteydessä kotimaisia firmoja, joiden puoleen toivoisin muidenkin kääntyvän vastaavassa tilanteessa. Että omiinkin bileisiin voisi ostaa muuta kuin aina ne samat sipsit, karkit, limsat, bisset, viinakset jne.

Jo aloittaessani blogin hoksasin, että asioiden tuputtamisen sijaan paljon kivempaa on antaa ihmisille kivoja vaihtoehtoja. Omaksukoot ken haluaa, en halua olla tunkemassa omaa ajatusmaailmaani kenellekään muulle väkisin.

kc-cavat

kc-dreamyYlemmästä kuvasta kiitokset Karoliinalle!

Vaihtoehtoja tarjoilen aina juhlissanikin: toivon, että vieraille jää mieleen, kuinka Goodion Dreamy* on pehmeintä ”maitosuklaata” miesmuistiin, kuinka kotimainen Lehtikuohu* on ihan mahtava juhlajuoma (aijon tarjoilla sekä sellaisenaan, että osana drinkkejä), kuinka Ekowinen luomulaatuinen Cava Brut Nature Anne Marie on vaan TÄYDELLISTÄ (kyllä, alkoholia saa muualtakin kuin Alkon monopolista), kuinka Foodinin* tamarimantelit ovat parempia, kuin mantelit millään muulla tavalla nautittuna, ja että Suomessa valmistetaan hyvää luomuolutta*.

kc-huohut

kc-pylväät

Voisihan sitä fiksata synttärit sata kertaa helpommallakin: mennä lähimpään markettiin ja ladata ostoskärry täyteen, mutta kun en vaan ole koskaan ollut helpon kaavan ystävä. En silti halua syyttää ketään joka tekee niin, koska minusta esimerkiksi marketin pakastelaarin mutakakku ja Milkan suklaa ovat superherkkua! En siis todellakaan aina panosta, mutta silloin kun fiksaan ystävilleni, tykkään nähdä vaivaa.

Tänään olen mopannut lattioita, pessyt ikkunoita, ehostellut viherseinää, metsästänyt kruunuja, viittoja ja tiaroita sekä hopeisen värisiä lautasia, raahannut taksikuskin kanssa ”kultaisia” pylväitä, melkein hajottanut kaksi valosarjaa mutten kuitenkaan, lahjonut työhuoneen porukkaa suklaasydämillä, vääntänyt lapselleni pinkin aamiaissmoothien, vetänyt itseni ähkyyn sushibuffassa, testannut Samin kanssa drinkkireseptejä ja ajatellut, että voisivat asiat olla hullumminkin. Ei tänään mitään ihmeellistä ole tapahtunut, mutta minä pidän tällaisesta säätämisestä ja järjestelemisestä. Ehkä se on sitä, kun tuntee itsensä tärkeäksi? Tai sitä, että tietää tekevänsä muut iloiseksi ja sitä kautta itsensäkin.

Joka päivä on ystävänpäivä, mutta välillä se on kiva ottaa agendalle oikein erityisesti. Jos voit järkätä juhlat, miksi et järkkäisi? 🙂

Nyt House of Cardsin toinen tuotantokausi — ihammahtavaa!

*Sisältöyhteistyö, tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan.