Menu

Lomaa, lahjoja ja läheisyyttä

Enää puuttuu Ullan pakari, käynti postissa ja joku hyvä hillo pipareiden ja juustojen kylkeen. Sitten otan lasin punkkkua ja ihailen siivottua kotia, joka tuoksuu ihanasti kuuselle.

kc-kuusi

Mulle paras joululahja on siivottu koti ja terve lapsi (raukka on sairastellut koko syksyn). Olen myös kiitollinen jo näistä kolmesta viimeyöstä, joina en ole joutunut työskentelemään puoleenyöhön. Tällä yrittäjällä on ollut aika rankka syksy.

Näyttökuva 2013-12-23 kohteessa 10.14.51Mutta tiedättekö, että te olette antaneet mulle ja monelle muulle lapselle ja aikuiselle aivan upean joululahjan? Nimittäin: Suomen Blogimedian voimin käyntiin polkaisemamme Bloggaajien supertaifuunikeräys on tuottanut SPR:n mukaan suurimman yksittäisen, virtuaalisen keräyslippaan, 4300 euroa! Yhteensä SPR:n virtuaalinen keräyslipas tuotti 40 000 euroa, josta reilu 10% on saatu kasaan kaikkien teidän mukaan lähteneiden bloggaajien ja lukijoiden voimin. Ihan mahtava suoritus! Kiitos kaikille lahjoittajille ja myös mukaan lähteneille bloggaajille: Nelliina, Issues, Tuttifrutti Magazine, True Life, Raw Design, No Home Without You ja Parasta ekämässä -blogi. Sekä toki koko SBM-jengi lukijoineen. Hyvä me!

Yhden joululahjaan jaan vielä minä: Arelalizza-skaban voitti nimittäin Anna Artemova. Onnea voittajalle ja pehmeää joulua. 😉 Kuka väitti, etteivät pehmeät paketit ole kovien veroisia? Tosin: kovatkin asiat voivat olla mieluisia: olen juuri lähdössä postiin hakemaan Vogelin paastopaketin*.  Kehittelin firman kanssa blogiini yhteistyöprojektin, jota olen suunnitellut monet kerrat: aijon vihdoinkin nimittäin toteuttaa jokavuotisen paastoni niin, että te pääsette mukaan. Jos olet ajatellut joskus nestepaastota, mutta et vielä ole rohjennut kokeilla, voit testata paastoa nyt yhdessä mun kanssa. Paasto alkaa heti tammikuun alussa, joko 6. tai 13. päivä. katsotaan kumpaan päädyn.

Nyt painelen postiin ja haen sen maailman parhaan ruisleivän! Ihanaa joulua kaikille. <3

* Toteutan paaston tänä vuonna yhteistyössä Vogelin kanssa, kyseessä on siis sisältöyhteistyö Suomen Blogimedian kauttaa