Menu

Konsulentti

Olin opiskeluaikana erilaisissa hommissa, muun muassa Nescafén ja Valion konsulenttina. Maistatin ruokakaupoissa porukalle jäätelöä ja tarjoilin pikakahvia leffateatterin aulassa selässäni tankki ja kädessäni letku, josta kaffetta muovimukeihin truuttasin. Joo en kaipaa niitä hommia.

kc-noorajulkka

Huomenna teen comebackin konsulentin saappaisiin, kun hengaan koko päivän Stockmannin kosmetiikkaosastolla. Onneksi ei tarvitse mainostaa Valiota tai Nestléä, vaan omaa tuotetta nimeltä Pihlaja. Tervetuloa moikkaamaan Helsingin keskustan Stockmannille klo 11-16!

T.DD-Noora

Psst… Lisäsin blogin ylälaitaan infovalikkoon sivun Pihlaja DD -voiteelle. Löydät sieltä tietoa siitä, miksi ja miten aloitin Mádaran kanssa yhteistyön ja mitä se käytännössä tarkoittaa. Kun nyt on näitä kytköksiä.