Menu

Vahvat kynnet savikuurilla

Postasin jokin aika sitten juotavasta savesta. Kerroin huomanneeni sen vaikuttavan kynsien kuntoon. Osa teistä ihmetteli, että ei kai savikuuri voi muutamissa viikoissa vaikuttaa kynnen kasvuun, mutta kokeiltuani kuuria uudelleen, olen varma että juotava savi (tarkemmin sen sisältämä pii) todella tehoaa.

Kuten kerroin, nautin kesällä savea kahden viikon ajan ja huomasin 3-4 viikkoa kuurin aloittamisen jälkeen, että yleensä aika ohuet kynteni olivat muuttuneet vahvoiksi ja koviksi. Pidin reilun kuukauden taukoa savesta ja kas taas alkoivat kynnet hajota. Tähän tapaan:

kc-kynsirikki

Kun siis kynnet alkoivat olla taas tavallisessa kunnossaan, aloitin savikuurin uudelleen. Nyt kolmen viikon drinksuttelun jälkeen kynnet ovat taas ihan superkovat ja vahvat. Kuten alapuolen kuvasta näkee, ovat kynnet myös pidemmät, mikä kertoo niiden vahvuudesta, yleensä joudun leikkaamaan ne aika lyhyiksi, juuri ohuuden ja helpon hajoilun takia.

kc-kynnet3

Kuvan huulirasva ei ole piilomainontaa, ihan on itse ostettu ja kädessä siksi, että sain kynnet luontevasti näkyviin.

Lopetan nyt taas saven käytön hetkeksi, aika todennäköisesti kynnet heikkenevät taas. Jos niin käy, alkaa meikä kyllä käyttää vakkaristi piitä, siitä kun mitä ilmeisimmin allekirjoittaneella on puute.

Aika moni teistä taisi ostaa Argitalin saviea* itselleenkin. Kertokaa ihmeessä omista käyttökokemuksistanne, kiinnostaa tietää! Noin 3-4 viikon kuluttua käytön aloittamisesta huomasin muutokset itse. Parissa viikossa ei siis välttämättä ehdi vielä tapahtua paljonkaan.

*Affiliate-linkki