Menu

Flemarin tunnelmallisin

Perjantaina vuokraemäntä hemmotteli alivuokralaisiaan. Tähän tapaan.

1. Päätin käyttää Suomen Blogimedian Granit-lahjakortin* työhuoneelta puuttuvan irtaimiston hankintaan. Joulu!

kc-granit1

2. Lahjoin mun alivuokralaiset vietnamilaisilla rullilla. Miten niin oma lehmä ojassa?

kc-rullat1

3. Henri varmisti, että vuokraemäntä pysyy leppoisena koko illan: luomulaatuista proseccoa — ja hei: muun muassa.

kc-prosecco

Ängimme työhuonepalaverin, sisustushommat, illallisen ja luomuviinien maistelun kätevästi samalle agendalle ja ihan hyvä tuli. Ruokailua helpotti ihmeesti se, että sain vihdoinkin hankittua Suureen & Mahtavaan isot lautaset, kauniit vesilasit ja tarpeeksi viinilaseja. (Olisin toki voinut hankkia rei´ittimen, teippiä, kyniä, mappeja ja roskiksia, mutta ehkä sitten ensi kerralla…) Granit kun myy sen kuuluisan partyvalosarjansa lisäksi paljon muutakin, esimerkiksi laajasti kaikkea keittiöön tarkoitettua.

kc-viinii

kc-viinilasit.granit
Testailin viinilaseihin tuotetta, joka mahdollisesti on Granitin seuraava hitti: tussi, jolla voi piirtää lasiin ja keramiikkaan. Väri lähtee vedellä pois, joten millään sen kummemmilla aineilla sitä ei tarvitse irti hinkata. Helpottaa esimerkiksi oman lasin merkkaamista. Ei mene sekaisin kaverin ja omat proseccot. Ihan nerokas tuote! Käytin tussia myös tarjoilualustoihin, jotka niinikään nappasin mukaan Granitista. Itse asiassa myös kuvan suklaa- ja chililakut ovat samasta puljusta. Yllätyin siitä, että sisustuskaupassa myydään elintarvikkeitakin: oliiviöljyä, mausteita, makeisia jne. Nämä lakritsit olivat vieläpä vehnättömi (ja suklaakuorrutteiset maidottomia). Kyllä ne ruotsalaiset osaa. Suklaatikkujen pinnassa on paitsi chiliä, myös suolaa. Kotikokilla alkoi heti raksuttaa…

kc-chili.laku

kc-granit2

Chilisuklaapäällysteiset lakutangot olivat jumalaisia, hittikamaa!

Otin myös Granitista dymon, jolla on itselleni melko nostalginen merkitys: lapsuudessani äiti dymotti kaiken mahdollisen ja täytyy sanoa, että tällaiselle organisointiin erikoistuneelle yksilölle vehje on melko koukuttava. Outille taisi käydä dymon kanssa vähän samoin. Loistava juttu on se, että saimme vihdoinkin nimen työhuoneen oveen! Enää ei tarvitse postimiehen haahuilla kadulla orvon näköisenä

kc-granit8

kc-sm1

kc-granit7

kc-naulakko

Olen ehkä Suomessa viimeinen, joka hankki The Partyvalot. Nämä ovat kuulemma ketjun myydyin tuote. Sitä en ihmettele: kumihihnaan kiinnitetyissä hehkulampuissa on makea fiilis, rouhea ja hienostunut samaan aikaan. Hehkulamputhan ovat poistumassa käytöstä, joten tilalle pitää ruuvata ledit kun nämä tulevat tiensä päähän.

Kaikista isoin esine, jonka kaupasta mukaan nappasin on näissä yläpuolen kuvissa näkyvä naulakko, jonka sijoitin työhuoneen ikkunaan valoständiksi. Haluan vielä kuavat sen teille tarkemmin: naulakko on tehty vanhoista vesiputkista. Ihanan rähjäinen, silleest positiivisesti.

Kyllä nyt kelpaa järjestää virallisia ja vähän epävirallisempiakin vastaanottoja Suuressa& Mahtavassa!

***

Yhteistyökumppanuuteemme liittyen kerrottakoon, että Granit avaa toisen Suomen liikkeensä nyt torstaina 26.9. kauppakeskus Forumin komannessa kerroksessa. Mikäli haluat mennä ostoksille — vaikka testata tota vehnätöntä ja maidotonta chililakua — saat koodilla ”noora” alennusta. Alea tulee 10 euron verran kun ostos ylittää 50 euroa, että sikäli kandee ottaa siihen lakupaketin kylkeen vaikka blogivalot, tai mitä nyt sattuu tarvitsemaankaan kotonaan. 🙂 Ale on voimassa myös Bulevardin liikkeessä, mutta vasta torstaista alkaen ja 10.10 saakka.

***

*Suomen Blogimedian ja Granitin välinen sisältöyhteistyökumppanuus