Menu

Vegebrunssilla Sandrossa

Blogasin jokin aika sitten mielestäni Helsingin parhaasta brunssista. Eilen Sandrosta tuli vielä asteen verran kiinnostavampi tapaus! Nyt vegeaamiaista kaipaavalla on ainakin jokaisena lauantaina erinomainen vaihtoehto kotikeittiölleen.

(Sori pieni moka videoklipillä: kyseessä olivat iranilaiset taatelit, eivät intialaiset niin kuin erehdyksissäni sekoilin…)

Videolla haastattelussa yksi Sandron omistajista, Maountassir Hicham.

Hanna Jensenin ja Anna ”Koemaistaja” Keski-Kohtamäen  kanssa saimme aikaan konsensuksen siitä, että brunssin parasta antia olivat herkullinen seitan ja mehevä kesäkurpitsakakku. Marinoitua, mausteista seitania maistellessa olisi oikeasti voinut luulla pureksivansa kebabia ja kesäkurpitsakakku oli ihanan kostea ja maistuva, mutta ei liian makea. Ja tietysti ne tahnat. Ah!

kc-zuccinibrownie

Sandron vegebrunssi maksaa 19,90 ja on ehdottomasti hintansa arvoinen. Lista brunssin suolaisen puolen tarkasta sisällöstä löytyy Sandron sivuilta. Vielä kun se baklava lisättäisiin jälkkäripöytään, olisi kaikki täydellistä!