Menu

Pronssimeikki luonnonkosmetiikalla

Kuvasimme eilen Mádara-projektin promokuvia ja lupasin laittaa blogiin tiedot Katjan käyttämistä tuotteista. Huomasin, että pronssisilmien ohje olikin ilmestynyt Jolien sivuille eilisen aikana.

kc-katja.madara

Luottomeikkaajani tekee kuvausmeikkini aina luonnonkosmetiikalla. Yleensä pyydän korostamaan silmiä ja jättämään huulet vähemmälle huomiolle. Samaan päädyimme eilenkin.

kc-madarameikki

Jolien pronssisilmälook on luotu näillä tuotteilla:

Couleur Caramel Peitevoide 08*

Couleur Caramel Irtopuuteri 01*

Zuii luomivärit Chestnut* ja Brownie*

Terre d’Oc Meikkikynä 42*

Terre d’Oc Mascara 32*

Kaikki tuotteet löytyvät luonnollisesti Jolien valikoimista. Löydät meikinteko-ohjeen täältä. Jolien kuvissa on sinisilmäinen malli, aivan yhtä hyvin sopii näköjään pronssimeikki sinisilmillekin.

kc-jolie.2

Kuva: jolie.fi

Itse tykästyin paljon Brownie-luomiväriin. Tekisi mieli ostaa tuote omaan meikkipussiin, mutta toisaalta en ole varma, koska ehdin/viitsin meikata itseäni näin huolella… Siksi onkin mahtavaa käydä ammattilaisen käsittelyssä! Jos sinä haluat oppia meikkaamaan paremmin, järkätään Joliessa henkilökohtaisia meikkikursseja:

Kurssilla sinulle tehdään koko meikki ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Voit itse valita haluatko päivä- tai iltameikin. Kurssi on kestoltaan 1h 15 min ja sen hinta on 90 euroa. Hintaan sisältyy vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita 90 euron arvosta.

En ole käynyt Jolien meikkikurssia, mutta alan kyllä ottaa vakavaan harkintaan…

Affiliate-linkki