Menu

Luonnonkosmetiikkaa lahjaksi

Ystävälläni oli syntymäpäivä ja halusin antaa hänelle ihanan ja käyttökelpoisen lahjan. En mitään sellaista, jota hän ehkä tarvitsee vaan sellaista, jota hän varmasti tarvitsee. Lahjakortit ovat aina hyviä, mutta itse tykkään antaa luonnonkosmetiikkaa, kun nyt satun tietämään monia mainioita tuotteita, joista ystäväni eivät ehkä ole kuulleetkaan. Tiedän myös paikan, josta aina saa laadukasta luonnonkosmetiikkaa — kauniissa paketissa vieläpä: Jolie.

Frendieni reilu vuosi sitten perustama kauppa myy melkein kaikkia suosikkituotteitani. Tässä lista, jotka voit käyttää itsesi, ystäväsi, puolisosi tai vaikka äitisi lahjomiseen.

Flacon - VAMP1. Vamp á NY* — aivan loistava luonnonkosmetiikkahajuvesi. (Löydät blogauksen ja lisätietoa kyseisestä tuoksusta ja koko Honoré des Prés -sarjasta maaliskuulta 2011.)

Tuoksu on lahjana  klassikko, mutta hajuveden saaminen lahjaksi on harvinaista. Tuoksun uskaltaa yleensä antaa vain henkilö, joka tuntee lahjan saajan hyvin. Jos hajuveden ostaminen tuntuu hankalalta, nappaa mukaan kauppaan partnerisi lempparituoksu ja anna Jolien mimmien valita sen perusteella sopiva HDP-vaihtoehto. Omat suosikkini ovat Mainittu Vamp á NY* (jota olen käyttänyt pari vuotta) sekä Love Les Carottes*, joka kylläkin on erittäin persoonallinen porkkanan tuoksuinen hajuvesi. Tätä ei kannata ehkä valita, ellei ole IHAN varma. Myös kookoselta tuoksuva LOVE COCO* on ihana, ja on ehdottomasti varmempi valinta lahjaksi kuin porkkanan tuoksuinen Love Les Carottes.

2. Kure Bazaarin kynsilakat*. Näistä kirjoitin toukokuussa 2012, enkä sen jälkeen muita kynsilakkoja ole ostanutkaan.

Adriana-Saudade-Carioca-670x558

Nämä maailman luonnollisimmat lakat eivät ole 100% luonnonkosmetiikkaa, mutta 85%:sti sentään. Värejä on vaikka kuinka* ja Joliessa on myynnissä parhaillaan myös kuvan trio —  ainoana Suomessa. Jokaisessa maassa vain yksi liike sai myyntiin Adriana Barran suunnitteleman limited edition -malliston.

En koskaan ole antanut kellekään lahjaksi kynsilakkaa, mutta ystäväni sai taannoin toiselta ystävältäni Chanelin oranssia ja tajusin, että kynsilakka on mitä oivallisin lahja! Eikä niin kalliskaan. Muttei kuitenkaan liian halpa tai halvan oloinen. Kure on mainio lahja siinä missä Chanelkin. Olisin itse aivan fiiliksissä, jos saisin vaikka tämän trion. Ehkä käyn investoimassa itse vihreään*…

3. Zuiin huulipuna*. Oma suosikkini on kuvan Coral Red*.

kc-zuii.puna

Zuii on merkki, josta pitäisi itse asiassa blogata vähän laajemminkin, mutta kerrottakoon nyt tässä kohtaa vain sen verran, että huulipunan lisäksi sarjan poskipuna (Peach)* ja puuteri (Creme)* ovat itselläni päivittäisessä käytössä. Ihan mainioita luotto- ja laatutuotteita ja ihana design! Palaan Zuiin myöhemmin tarkemmin.

4. Doft-saippuat*. Helsinkiläistä saippuaa ei helpolla saa, mutta tämä on sitä!

kc-doftit

Paikallisuuden lisäksi Doft-tuotteet ovat nimensä mukaan ihanan tuoksuisia ja kauniin näköisiä. Merkki on muuten ystäväni perustama, yksi niistä äitiyslomalla tulleista mainioista ideoista, joita onneksi niin monet nykyään rohkeasti toteuttavat. Olen kirjoittanut Doftista blogissani helmikuussa 2012.

5. Terre d´Ocin karitevoi*. Tämä luomulaatuinen ja reilun kaupan sertifioima paksu voi on pakattu kauniiseen peltirasiaan, jota voi käyttää voiteen loppumisen jälkeen vaikka korurasiana.

kc-terredoc

Voi tuoksuu ihanasti mantelille, aivan kuten saman sarjan suihkugeeli*, jossa niinikään on huumaava mantelituoksu ja luksusfiilis. Jos on varaa, osta nämä molemmat! Tämä nyt kuulostaa mainospuheelta kun on affi-linkit ja kaikki, mutta oikeasti Terre d´Oc on aivan omaa luokkaansa. Tiedät sitten kun saat näitä lahjaksi. 🙂

Olen kirjoittanut molemmista tuotteista blogissa aikaisemminkin, täältä linkin takaa löytyy.

Jolien valikoimista voisi suositella monia muitakin tuotteita, mutta nämä viisi (ja muutama ekstra) ovat ainakin takuuvarmoja valintoja. Parasta on se, että voit tilata ne lahjaksi vaikka suoraan lahjansaajan kotiovelle, tuotteet lähetetään tällaisessa kauniissa paketissa (tosin postissa varmaan ilman narua).

DSC03782_Jolie_pakettiKuva: ladyblueisinthehouse.blogspot.fi

Täytyy ihailla Juttaa ja Katjaa, jotka ovat uskaltaneet perustaa luonnonkosmetiikkaan keskittyvän kaupan, sillä ilman Jolien valikoimaa hyviä tuotteita pitäisi aina metsästää useasta eri paikasta.

*Affiliate-linkki