Menu

Jo 4000 allekirjoittanut lakialoitteen

Lakialoite geenimuunnellun raaka-aineen ilmoittamisvelvollisuudesta lopputuotteessa on kerännyt jo yli 4000 nimeä. Tavoitehan on 50 000 puolen vuoden aikana, joten allekirjoituksia tarvitaan lisää. Kirjoitan GM-aiheesta piakkoin blogissa, kyselijöille tiedoksi.

kc-aloite

Aloitteen sisältö

Geenimuunnellun rehun, muun raaka-aineen tai valmistusmateriaalin käyttäminen missä tahansa tuotteen valmistusvaiheessa tulee ilmoittaa kuluttajalle selkeällä merkinnällä lopputuotteessa.

Perustelut

Eläinkokeilla tehdyt tutkimukset osoittavat geenimuunneltujen tuotteiden aiheuttavan syöpää, sekä muita sairauksia. Kuluttajilla on oltava valinnanvapaus olla syömättä tuotteita, joiden epäilee olevan terveydelleen haitallisia.

Lisää nimiä alle. Jakakaahan postausta!