Menu

Kimmeltävä kesäiho purkista

Ihoni kimmelsi aamulla kuin siihen olisi ripoteltu timanttiplyä ja ihmettelin, että onko silmissä vikaa vai olenko muuttunut keijuksi? Syy löytyi lavuaarin reunalta: yöllä suihkun kautta nukkumaan könytessäni olin rasvannut ihon ekalla käteen osuvalla tuubilla, joka sattui olemaan Mádaran Frower Dust -vartalovoide. Tuote oli käytössä jo viime kesänä ja se onkin aivan loistava hesäihon kaveri. Kimmellystä on mahdoton vangita kameralla, mutta livenä se on upea: iho näyttää elegantin hohtavalta, mutta ei liian. Halpa glitter-efekti on siis tästä kaukana.

kc-flowerdust

Voiteen kimallus on saatu aikaan luonnollisilla mineraaleilla, voide on siis Ecocert-sertifioitu. Hienostunut, kultainen kimmellys iholla on todennäköisesti useimpien naisten mieleen, tämä onkin mielestäni loistava tuote vaikka lahjaksi ystävälle. Flower Dust löytyy ainakin Hyvinvoinnin tavaratalon* ja Jolien* valikoimista, hinta on 23-25 euron tienoilla.

Joku siellä miettii ehkä, että kun meikällä nyt on Mádara-yhteistyökuvio menossa, niin puffailen brändiä siksi. Syy on päinvastainen: koska tykkään Mádarasta niin paljon, kehitimme yhteistyöproggiksen sen myötä. Nämä voideprojektin ulkopuoliset postaukset eivät siis liity yhteistyöhömme, enkä saa näistä Mádaralta liksaa tai muuta korvausta. Mádara on vaan yksinkertaisesti suosikkibrändejäni, mitä tulee luonnonkosmetiikkaan ja blogissa kerron tuotteista, joista tykkään.

Jos joku siellä tietää muita luonnonkosmetiikkavoiteita, joilla saa ihoon hohtoefektiä, laittakaa ihmeessä blogauksen perään tietoa vastaavista tuotteista! Itselläni ei ole tiedossa kuin tämä.

* Affiliate-linkki