Menu

Mádara by Noora: 1 vai 2?

Lesoilin FB:ssä mansikka-thai-basilika-kookos -herkulla, jota valmistin saunomaan tuleville ystävilleni. Testasin myös raparperisorbetin valmistamista ja voin liioittelematta sanoa, että se yhdessä Iisan mud caken kanssa oli sen verran täydellinen makupari, että Taste of Helsingin raparperiunelma jää kakkoseksi. (Kaikki mihin liittyy mud cake voittaa kaiken, mihin mud cake ei liity.)

Oli miten oli, mansikkasysteemi, mud cake ja raparperisorbetti sertifioitiin ja kaikki taisivat olla illan päätteeksi enemmän tai vähemmän ähkyssä. Allekirjoittanut sai emännän roolissa tietty finalisoida jämät, eihän mud cakea voi heittää pois(!) ja jääkaapissa se menisi vaan huonoksi….eh.

Sokeri- ja sangriahumalan myötä hyväksikäytin frendejäni häikäilemättä työtarkoituksiin. Sain nimittäin juuri ennen illanistujaisten alkua ovelleni paketin.

kc-madara1

Minna kiikutti minulle alkuillasta kaksi purkkia suoraan Latviasta. Kaksi versiota Mádara by Noora-tuotteesta, tarkemmin sen tuoksusta. Tuoksua lukuunottamatta nimittäin tuote alkaa olla valmis, vielä pitää vähän viilata odööriä.

Oli oiva tilaisuus tuoksuttaa vaihtoehdot frendeillä, kymmenen nenää on enemmän oikeassa kuin yksi. (Ja muutaman sangriakannullisen jälkeen kielenkannattimet ovat höllentyneet.) Jännitti kovasti: mitä jos porukka vihaa molempia, mitä sitten? Tuotteen rakennetta ei enää voi muuttaa, joten jos siitä olisi tullut sanomista, olisin ollut aika hajalla. Mutta ei tullut — päinvastoin. Kehuja! Mutta mitä tulee tuoksuun, menivät äänet kahden vaihtoehdon välillä aika tasan. Päätä nyt sitten näistä! Valinta on pakko tehdä viikonlopun aikana, joten ei auta kuin aivoriiheillä itsensä kanssa. Kunpa FB-ryhmän kautta voisi jakaa tuoksua. Saisitte sanoa mielipiteenne.

kc-madara3

Täällä nyt sitten istun ja haistelen.

Tekisi mieli kertoa tuotteesta jo tarkemmin, mutta vielä en saa… Paljastettakoon nyt kuitenkin sen verran, että se sisältää erästä Suomessa erittäin yleistä marjaa ja tuote tulee olemaan — rumpujen pärinää ja vislauksia — vegaaninen! Tämä oli minulle tärkeää, mutta Lotte totesi heti alussa, ettei se välttämättä onnistu. Pidin kuitenkin kiinni ajatuksestani ja saimme kuin saimmekin valmistettua hyvin toimivan, vegaanisen… tuotteen. Ystäväni pääsivät hiplaamaan tuotetta tänään ekaa kertaa ja olin aika jännittynyt, mutta sain todella positiivista palautetta, joten oikeilla jäljillä ollaan.

kc-madara2

Jatkan täällä haistelemista, huomenna pitää tehdä päätös lähteekö tuote 1 vai 2 tuotantoon. Hyvä puoli on se, että molemmat tuoksut ovat erittäin ok. Toinen on totuttelua vaativa ja toinen aukeaa heti. Levykaupassa tarttuisin siihen, johon pitää hetki totutella, mutta kosmetiikkaostoksilla….En tiedä.

Tiedoksi muuten, että te jotka ilmoittauduitte FB:ssä testiryhmään, teistä 30 valitaan Mádara by Noora -tuotteen testijoukoksi. Laitan viestiä heti kun tuoksuasia on purkissa ja testituubit valmiita. Emmeköhän ole viikossa, parissa siinä pisteessä, että te alatte saada postia.

Viikonloppuja!