Menu

Mádara by Noora

Latvialaiset ystäväni saapuivat yöllä suomeen (ajoivat koko matkan Latviasta Suomen Lappiin, hullut) ja aamupalapalaverin myötä päätimme vihdoinkin raottaa salaisuuden verhoa: olemme kesästä saakka työstäneet syksyllä lanseerattavaa tuotetta yhdessä. Keksimme homman viime heinäkuussa kun olin tutustumassa Mádaran tehtaaseen ja onpas kuulkaa ollut superkiinnostavaa kehittää kosmetiikkatuotetta! Virallisesti kuvio on tämä:

Suosittu luonnonkosmetiikkamerkki ja bloggaaja kosmetiikkayhteistyöhön

Suomessakin suuren suosion kuluttajien keskuudessa saavuttanut latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki Mádara ja toimittaja-bloggaaja Noora Shingler tuovat markkinoille uutuustuotteen I love me -kauneusmessuilla perjantaina 11.10.2013.

kc-noorakirsikkakranssi

Kyseessä on uudenlainen yhteistyökonsepti, jota Mádara kokeilee ensimmäistä kertaa.

Tiedossamme ei ole, että luonnonkosmetiikkabrändi olisi aikaisemmin suunnitellut yhdessä bloggaajan kanssa tuotteen kuluttajamarkkinoille. Bloggaajilla on hyvä käsitys kuluttajien tarpeista ja on jännittävää työskennellä henkilön kanssa, joka tuntee näin konkreettisesti Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinat” toteaa Mádaran perustaja Lotte Tisenkopfa.

Tuote tulee myyntiin Suomen markkina-alueelle lokakuussa.

Olen jo vuosia käyttänyt luonnonkosmetiikkaa ja huomannut, että sillä voi korvata tavanomaisen synteettisen kosmetiikan täysin. Keksimme idean yhteistyöprojektista viime kesänä vieraillessani Latviassa Mádaran tehtailla. Olen seurannut yrityksen taivalta alusta saakka ja ollut hyvin vaikuttunut siitä tavasta ja paneutumisesta, jolla Mádara-tuotteita kehitetään” Shingler kertoo.

Mádaralle on tärkeää käyttää tuotteissaan pohjoismaisia ja paikallisia raaka-aineita, jota myös Shingler arvostaa. ”Sen lisäksi että paikallinen on ekologista, on se myös uutta luksusta. Kuluttajat ovat oivaltaneet, että oma luontomme on pullollaan arvokkaita raaka-aineita” Shingler summaa.

Mádara kuvaa parhaillaan Suomen Lapissa tuotekuvia. Tunnelmia kuvauksista voi seurata Shinglerin Kemikaalicocktail-blogista osoitteessa www.kemikaalicocktail.fi. sekä Mádaran Facebook-sivuilta.

Sellasta. 🙂

Nyt loikkaan pakuun, suuntana on metsä ja brändikuvaukset.