Menu

Perillä

Islanti tähän mennessä on tarjonnut paitsi upean maiseman lentokoneen ikkunasta laskeutuessamme kirkkaassa säässä Keflavikin kentälle, myös kaksi loistavaa basilikadrinkkiä, maittavan kissakalaillallisen, kolme uutta ystävää, kuntosalikokemuksen akvaariossa ja erinomaisen hotellin. Asun uuden karheassa Hotel Reykjavik Marinassa.

kc-Icelandair.Hotel_.Reykjavik.Outside.II__1

kc-hotellihuoneessa

Icelandair.Hotel_.Reykjavik.Reception_1

kc-sali

kc-tossut

Icelandair.Hotel_.Reykjavik.Slipp_.Cafe_.II__2

kc-basilikadrinkki

kc-kosmetiikka

Hotellikuvat: icelandairhotels.com

Reissukosmetiikka koostuu taas sopivasta sekoituksesta vähän kaikkea: Melvitan ruusuvesi*, Terre d´Ocin BB-voide, Mádaran dödö*, Laveran loistava  irtopuuteri (tästä lisää pian), Laveran My age -putsari (jota ihan varmasti olen jossain blogauksessa hehkuttanut, mutten löydä tekstiä mistään), L´atélier des Délicesin Sensi-yövoide, Benecosin vartalovoide*, Farfallan huulivoide ja Dr. Hauschkan sekä Sukin naamiot ja voiteet kertakäyttöpakkauksissa. Arsenaali valikoitui mukaan paitsi toimivuuden, myös koon ja painon puolesta. Reissussa ei jaksa raahata isoja pakkauksia — etenkään kun huomenna saan testiin uuden sarjan. Mikä tuo mysteerituote oikein on, jonka kehittäjät lennättivät minut tulivuorisaarelle? Huomenna tiedätte…. 😉