Menu

Tänään radiossa: mukana kohuguacamole

K-ryhmä lupasi alkusyksystä vaihtaa harhaanjohtavan guacamoledippinsä nimen (tai koostumuksen). Muutoksen sanottiin näkyvän kaupoissa loppuvuodesta. Tsekkasin juuri Pirkan texmex-sivut ja huomasin, että dipin sijaan sivuilla on nyt ohje guacamolen tekemiseen. Hyvä Pirkka! Saitilla luetellaan Pirkka-sarjan tuotteita, joilla saa aikaan meksikolaisen aterian, mutta guacamolea ei valmistuotteena mainita. Jotakin guacamolen näköistä vilahtaa mainoskuvassa, mutta ehkä se on itse valmistettua, eikä sitä limaa, mitä Pirkan nimissä aikaisemmin myytiin…

Vanhaa versiota dipistä on vielä kaupoissa, siis sitä, missä on 0,7% avokadoa. Kiinnostuneena odotan, tuleeko Pirkan uudistettu guacamoletuote olemaan samaa tavaraa kuin aikaisemminkin eri nimellä, vai uutta tavaraa vanhalla nimellä.

Olen tänään puoliltapäivin Voicella  studiossa Marianne Tuominiemen vieraana puhumassa Marjoja ja maskaraa -teemoista —  ja myös guacamole-gatesta.

Tervetuloa radioaalloille klo 12.