Menu

Hyvä ripsiväri ja kulmageeli

Viime viikolla intoilin siitä, että markkinoilla on uusi, kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, nyt vuorossa on MAINIO ripsiväri ja hyvä kulmageeli.

Lily Lolon Lash Alert tekee vihdoinkin sen, mitä kaipaan ripsiväriltä: tuuheuttaa. Se saattaa joskus vähän varista, mutta ongelma ei ole minusta järin paha.

Ripsari on 0,2 prosenttia vaille täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettu. Toinen suosikkini, Couleur Caramelin Long eyelashes 01-ripsari on 98% luonnollisista raaka-aineista, eli molemmat tuotteet ovat hyvin lähellä 100%, vaikka eivät ihan siihen pääsekään. Jos jossakin kosmetiikkatuotteessa olen valmis joustamaan luonnollisuudesta, on se ripsiväri.  Sitä kun laitetaan hyvin pienelle alueelle ja itse laitan vieläpä aika harvoin. Tarkin luonnon raaka-aineista olen muuten voiteissa ja meikkivoiteissa, joita levitetään isolle ihoalueelle usein päivittäin (tosin itse meikkaan vain pari kertaa viikossa).

Toinen kuvan tuote on Laveran kulmageeli*. En ole aikaisemmin käyttänyt tällaista, joten kokeilin testituotetta mielenkiinnolla. Se on aika jees, jos sattuu omaamaan tällaiset tummat kulmat, jotka voivat kaivata välillä vähän oikaisua. Aikaisemmin olen nyppinyt kulmat kiireessäkin, mutta tällä saa oiottua hajakarvoja paikalleen niin, että vaikka olisi kiire, on ilme silti huoliteltu. Hyvä tuote kiireiselle. Toisessa päässä on pieni harja ja toisessa päässä rusehtavan sävyinen geeli.

Löydät tämän tuotteen aika luultavasti ekokaupoista ja tuolta Hyvinvoinnin tavaratalon kaupasta, jonne linkki vie. Lily Loloa puolestaan myydään tietääkseni vain nettikaupoissa, esimerkiksi Biodellyssä. Couleur Caramelin ripsareita myyvät jotkut ekokaupat sekä verkkopuolella ainakin Jolie ja Green Lips.

Psst… Arvio uudesta suosikkiripsaristani löytyy myös esim. Halo-blogista.

* Affi-linkki