Menu

Se on viherseinä!

Huomenna on isot juhlat. Ja siltä Suuressa & Mahtavassa totta vie näyttää: paikka on kaaos, kun matot ja huonekalut on sysätty syrjään valmistuvan viherseinän ja tuulikaapin tieltä. Vielä pitäisi paitsi siivota, imuroida ja joulukoristella koko paikka, myös raivata erään henkilön työpiste. Miten niin romun kerääjä?

Lesoilen pian viherseinällämme omassa postauksessaan, jahka Zengrow:n Pasi on saanut projektin loppusuoralle. Luvassa tietoa siitä, miten omalle työpaikalle tai kotiin voi saada viherseinän ja mitä se kustantaa.

Tässä vähän esimakua siitä, mitä projektin osalta tapahtui tänään:

Kiitos Regina musiikista (lainasin sitä ihan omatoimisesti), kiitos Ele timelapse-osaamisesta, ISO kiitos Pasille ja Zengrowlle viherseinästä ja nyt peukut pystyyn, että Suuri & Mahtava on huomenna valmis klo 16.00. Aargh!