Menu

HCVP = hunaja-chili-valkosipuli -pähkinät

Muistatteko hunaja-chili-valkosipuli -marinoidut pähkinät ja siemenet? Tein niitä itse. Vei ehkä 10 minuuttia. Ihan loistava joululahjaidea! Saat pienellä vaivalla aikaiseksi maistuvan herkun ja lisäksi pisteet itse tekemisestä.

kc-hunajapähkinat

Tähän nyt ei kummoista reseptiä tarvitse, mutta tässä vähän mittasuhteita.

Tee 2 dl pähkinäsekoitusta, johon laitat hassel-, cashew- ja saksanpähkinöitä, manteleita sekä kurpitsansiemeniä. Pilko sekaan kaksi valkosipulinkynttä ja 2-3 cm punaista chiliä. Lusikoi cocktail lasipurkkiin ja valuta päälle hunajaa. Sekoita vähän jos on tarve.

Kirpparilta löytää hyvällä tuurilla lasipurkkeja kansineen, mutta minä ostin nämä kuvan purkit Fredan Pinosta. Maksoivat 3,5 euroa kappale.

Ihan hitti joululahja!

TÄTÄ LAADUKKAIDEN JUUSTOJEN KANSSA JA VOI HYVÄNEN AIKA ETTÄ JÄRKI LÄHTEE!