Menu

Uusi luottovoide

Vietin Kauneusmessuilla hetken kotimaisen Flow kosmetiikan ständillä ja nappasin testiin hamppuvoiteen. Tää toimii kuulkaas!

Monille The Body Shopin hamppuvoide on käsivoiderintamalla kestosuosikki, itsekin käytin sitä muinoin. Siinä  kiva pakkaus ja tuotedesign kohtaa hyvän tuotteen. Paitsi ettei Body Shopin voide ole luonnonkosmetiikkaa. Mutta tämä on!

Flow kosmetiikan hamppuvoide on hyvä: kosteuttaa kunnolla ja imeytyy nopeasti. Itse käytän tätä lähinnä käsivoiteena. Kätsyä on, että tuubi on tarpeeksi pieni käsilaukun tai repun pohjalle. Oma on jo jo melkein rutistettu loppuun, lämmin suositus siis. Hinta on esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa 12,90 €*. Miinusta tulee estetiikasta: tuubin tuotetarra ei pysy reunoista kiinni ja vaikuttaa siksi vähän kotikutoiselta. Mutta itse voide toimii, se on tärkeintä.

Flow-kosmetiikalta testissä on muutakin, palaan siihen ja moneen muuhun kiinnostavaan uuteen tuotteeseen piakkoin!

Psst… Tsekkaa myös: Laiskan naisen kuorinta.

* Affiliate-linkki