Menu

Räsymattotetristä

Tein viikonloppuna superlöydön Salon Fidasta: räsymattoja, muutamalla eurolla kappale. Ja vieläpä kauniita ja puhtaita! Päädyin ostamaan niitä 50 eurolla ja ladoin ne juuri Suuren & Mahtavan aulaan. Räsymattotetris on ehkä melkein parasta mitä tiedän. Esteetikko saa vihdoinkin keskittyä ollennaiseen.

Suuri & Mahtava on iso, noin 95 neliötä ja lattia on kylmää betonia, joten matoille on tarvetta. Olemmekin kaikki roudanneet syksyn mittaan räsymattoja Fleminginkadulle ja Ele kertoi, että tuomansa siniset ja punertavat ovat edesmenneen Maire-isoäidin mökiltä, jossa toinen makuuhuone oli sisustettu sinisillä matoilla ja toinen punaisilla. Sympaattista. 🙂

Niinpä päätin käyttää Mairen ideaa myös työtilassa ja värikoodasin aulaan kaikki punertavat matot. Varsinaisessa työtilassa ovat vihertävät ja sinertävät yksilöt ja neukkarissa kaikki kelim-tyyppiset. Näin hommassa on jokin juju, eikä lopputulos näytä sekavalta. Kuvat eivät ihan vielä anna oikeaa käsitystä, mutta jahka sisustusprojektimme etenee, ymmärtänette idean.

Vielä kun saisimme paikoilleen sen kauan kaivatun viherseinän!