Menu

Marjapuurolapikkaat SULLE!

Talvi ei näytä olevan tulossa ihan kauhealla rytinällä, mutta mistä sitä tietää, vaikka jo ensi viikolla tarvitsisi lapikkaita? Toivossa on hyvä elää… Tiedätte minut lapikasfaniksi, niin kuin kuvamateriaali todistaa. Tulisi jo lunta!

 

 

Kuvat: Liisa Jokinen / hs.fi  ja MTV3.fi

Omistan sekä kirpparilta löydetyt perinteiset lapikkaat, että Keron punaiset, vähän matalammat citylapikkaat, joita käytin Tyylivarkaissakin. Keron sivuilla olen himotellut mm. harmaita Tornenäbben -lapikkaita, ihana väri! Nämä pinkit ovat myös aika hurmaavat:

Sain yhteydenoton Topmanilta, joka halusi lahjoittaa kuvan lapikkaat minulle.  Ajattelin kuitenkin arpoa ne pikkujoululahjana teille. Jos sopii?

Kyseessä ovat kotimaisen Topmanin haljasnahkaiset lapikkaat, joiden väritys on ilahduttava.  Mustia talvikenkiä on katukuvassa ihan tarpeeksi. Lapikkaiden vuori on villaa ja kengät ovat perinteisiä lapikkaita vähän ohuemmat, eli aika kivat esimerkiksi kaupunkiolosuhteisiin.

Mietin, että miten nämä nyt oikein arvottaisiin? Hmm… Tehdään vaikka niin, että lapikkaat voittaa se lukija, joka muotoilee kommenttiosioon hauskimman/kiinnostavimman vaateyhdistelmän näihin. Kysymys siis kuuluu: mihin yhdistäisit vaaleanpunaiset lapikkaat? Vastata voi vielä perjantaina 23.11 ja arvonta suoritetaan lauantaina 24.11.

Käytäntöä: kokovaihtoehdot ovat 36-42, ja lapikkaiden arvo on 179 euroa. Topman lähettää lapikkaat suoraan voittajalle. Onnea skabaan!