Menu

Laiskan naisen kuorinta

Vaikka viikkoon on mahtunut superjuttuja kuten guacamole-case (joka muuten paisuu) ja Muntur-nauhoitukset, on taustalla tapahtunut paljon tärkeämpiä juttuja. Pieni tyttöni on ollut hyvin sairas ja olen painellut menemään koko viikon aikamoisissa univajareissa. Toivotaan, että pienen tauti pian hellittää…

Sanainen arkkuni olisi täynnä asiaa, mutta pää ei nyt jaksa järjestellä kirjaimia ymmärrettävään muotoon, joten se veriryhmäruokavalio-postaus antaa vieläkin odottaa itseään, sori kamut.

Sen sijaan voin antaa yhden lämpimän tuoteseuosituksen: testasin eilen raatona suihkussa tuotetta, joka on aika superhyvä juuri kiireiselle/väsyneelle ihmiselle. Flow kosmetiikan Ruusu Himalajansuolakuorinta on sekä ihana vartalokuorinta että voide. Sen pääraaka-aine on sheavoi, joka takaa kuorinnan jälkeen kosteutetun vauvanpeppuihon. Erillistä rasvaamista ei siis tarvita, suoraan pehkuihin vaan.

HUOM: kannattaa vaan olla varovainen: suihkun lattia voi jäädä tuotteen käytön jälkeen liukkaasi.

Kuorinta maksaa Flow kosmetiikan omassa nettikaupassa 28,90 ja Hyvinvoinnin Tavaratalossa saman verran. Muista nettikaupoista en tuotetta äkkiseltään löytänyt, mutta jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Tuotteella ei ole sertifikaatteja, mutta raaka-aineet täyttävät luonnonkosmetiikkasertifikaattien kriteerit.