Menu

Muntur@Yle

Tänään vietin pitkästä aikaa päivän Ylen Studiotalossa. Kuningaskuluttaja-ajat tulivat väistämättä mieleen, kun sukelsin samanlaiseen ruotsinlaivahyttiin, jossa silloin joskus aina valmistauduin ohjelmantekoon ennen studioon menemistä.

Studiotalon hytti, mun lahjamyslit, Pirkan guacamole, läppäri ja Mats-Ericin uusin tekele.

Ja se tv-studiossa oleminen, se vaan on niin on mun hommaa. Mikään ei voita perhosia vatsassa ja tv-nauhoituksen jälkeistä adrenaliiniöveriä. Telkkaria teen toivottavasti vielä joskus enemmänkin…

Onneksi Sus Productions pyysi minua mukaan, tack alla ni! Sain valita Muntur-ohjelmani jaksoon aiheen ja vieraat, lopputuloksen näette Ylellä loppuvuodesta. Vierainani olivat jo mainittu Mats-Eric Nilsson ja teille ehkä vähän tuntemattomampi nimi Nina Westerback. Kiinnostavia ihmisiä molemmat. Ihanaa puhua 30 minuttia aiheesta, joka on kaikille kolmelle yhtä rakas ja tärkeä.

Laitan teille linkin sitten kun ohjelman ulostuloaika varmistuu. Se tehtiin siis ruotsiksi, mutta tiesittekö, että kun Ylen Areenaan kirjautuu suomenkieliseltä saitilta, voi ohjelmiin valita suomenkielisen tekstityksen. Se sitten vaan päälle jos kielipää ei riitä. Kätevää.

Psst… Guacamole-case on saanut ihan hullut mittasihteet ja olen tapauksen kanssa kaikkialla radiosta nettiin ja printtiin. Älkää kyllästykö, vaikka kuulette nyt samaa asiaa joka tuutista. Ja jotta krediitit menisivät myös sinne minne ne ehdottomasti kuuluvat: Mats-Eric kirjoitti guacamoledipistä jo vuosia ennen minua. En siis ole keksinyt jotakin uutta ja mullistavaa, vaan ainoastaan ollut viemässä asiaa raivolla eteenpäin.