Menu

Pian tv-studiossa

”Haluaisitko vetää puolen tunnin tv-ohjelman ja valita itse vieraat ja aiheesi?” Arvatkaa mitä vastasin? Ehkä unelmaduunien unelmaduuni! Kyseessä on Sus Productionsin FST:lle tuottama Muntur-ohjelmasarja, josta saan itselleni yhden jakson. Väännän täällä juuri kysymyksiä ajolistaan ja tajusin, että minunhan pitää kysyä studiossa myös joku katsojakysymys (tai ehkä lukijakysymys on oikeampi sana tässä yhteydessä). Toinen kahdesta vieraastani on Mats-Eric Nilsson, jonka sain napattua Ruotsista studioon, kuinka siistiä SE on häh?!

Kuva: bokensafton.blogspot.fi

Nilssonnin kirjat ovat kaikki mainioita tekeleitä ja uusin, Makujen paluu nimeltään, ilmestyy kauppoihin syyskuussa. Kun muotiblogeissa jengi mainitsee esikuvakseen Alexa Chungin, on Nilsson minun Alexani. Olen tavannut hänet aikaisemmin, mutten koskaan haastatellut, joten studiosessiosta tulee mielenkiintoinen. Ohjelmassa on toinenkin vieras, mutta pidetään nyt edes vähän yllä jännitystä. Kerron lisää kun tiedän, koska ohjelma tulee ulos. Se ei siis ole suora lähetys.

On ihanaa päästä pitkästä aikaa tv-studioon. Kuningaskuluttajan lähetyksistä on jo aikaa ja muistelen lämmöllä nauhoituspäiviä. Ja se että saa vihdoinkin päättää itse koko ohjelman sisällön on mahtavaa! Ainoa ongelma on se, että kysymyksiä on paljon enemmän kuin ohjelma-aikaa. Tässä käsiksen väännössä tulee olemaan hommaa…

En tiedä montako lukijakysymystä voin valita ohjelmaan, mutta vähintään yhden lupaan esittää. Kerro siis: mitä haluaisit kysyä Mats-Ericiltä? Laita kysymys joko tämän postauksen perään, FB-ryhmän seinälle tai meilitse minulle. Katsotaan minkä nappaan mukaan ohjelmaan. Ja jos teiltä ei irtoa, niin mulla on kyllä omastakin takaa. 🙂

Psst… Mats-Eric pitää blogia Äkta vara -sivuilla. Viimeisimmän blogitekstin löydät täältä.