Menu

Maanantaicocktail

Luvassa on kiireinen viikko, tässä ilmoitusluontoista asiaa ja muutama tuotetärppi!

Tulossa syyskyyssa: Salon ja Mustion luennot

Keskiviikkona 12. syyskuuta puhun kosmetiikasta Mustion linnan kupeessa sijaitsevassa Liinu´n ekokauneushoitolassa. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Paikan päällä asiaa myös luomuruoasta. Tilaisuus alkaa klo 18.00. (Laitan muistutuksen ja lisäinfoa vielä lähempänä ajankohtaa).

Torstaina syyskuun 13. päivä minut löytää Salon Vita Plaza -liikkeestä klo 11-16. Luvassa asiaa kirjaani Marjoja ja maskaraa -liittyen. Aitoa ruokaa ja luonnonkosmetiikkaa siis. Samana iltana on allekirjoittaneen luento Salon kirjaston Laurinsalissa klo 18-20. Luento on ilmainen, tule mukaan ja ota ystävä messiin!

Me tullaan pian Saloon ja Mustioon!

Kuva: metrolive.fi

FB:n puolella kyseltiin, että koska järkkään jotain vastaavaa Helsingissä. Olen tähän saakka tehnyt luentokeikkoja oikeastaan vain pyydettäessä, mutta ehkä pitäisi fiksata Helsinkiin oma-aloitteisesti joku sessio… Koitan saada aikaiseksi, mutta mua saa myös tilata puhumaan erilaisiisn tilaisuuksiin, mikäli hotsittaa!

Asiaa maidosta 

Kempparissa on säännöllisesti keskusteltu maidosta ja nyt tarvitsisin apua aiheeseen liittyen: haluaisin haastatella teitä, jotka ette pysty käyttämään maitotuotteita Suomessa, mutta reissussa kyllä. Eli ulkomaiset maitotuotteet sopii, kotimaiset ei. Olisi kiva vaihtaa ajatuksia! Meiliä voi laittaa osoitteeseen kemikaalicocktailATgmail.com.

En muuten itse ole vieläkään ottanut sitä raakamaitokuuria, nyt ehkä voisin vihdoinkin kokeilla. Jänskä nähdä, että räjähdänkö…

Supersarja: Laveran My Age -tuotteet

Osallistuin viime viikolla Laveran järkkäämälle luonnonkosmetiikka-aiheiselle risteilylle, jonka aikana tutustuin sarjan tuotteisiin. Melkein kaikki niistä ovat hyvin tuttuja, koska Lavera on yksi vanhimpia Kempparissa esiteltyjä brändejä. Laveran uutuus, My Age -sarjan päivävoide on ollut itselläni käytössä kuukausien ajan ja oli mukava saada vähän lisätietoa tuoteperheeseen liittyen. My Age -tuotteet ovat ihan superkamaa ikääntyvälle iholle. Ei auta kiistää sitä tosiasiaa, että kaikki me tässä vanhenemme, joten tököttienkin kandee olla oikeanlaiset ihon muuttuviin vaatimuksiin. Käytän parhaillaan Laveran My Age -sarjan Restrorative päivävoidetta*, joka tuntuu iholla ihanan ravitsevalta. Parikymppisten ei kannata tähän tuotteeseen ehkä tarttua, mutta meille 30+ (ai kauhee mä oon vanha) -ikäisille tämä on oikein mainio tuote.

Voidetta myy netissä ainakin Hyvinvoinnin Tavaratalo hintaan 24,90 € ja Jolien nettikaupassa tuote maksaa näköjään 26,80 €. Myös tämä ansaitsee maininnan:

Laveran My Age -sarjan silmänympärys roll-on* on ihan mahtava! Koskaan, ikinä, milloinkaan ei ole silmänympärystuotteen levittäminen ollut helpompaa. Käyttöliittymä on kuin minidödössä, eli roll-on, jonka ansiosta ei tarvitse koittaa sormella nyhrätä voidetta oikeaan paikkaan. Ainakin mä saan aina silmänympärysvoiteet jostain syystä silmään, vaikka se ei vissiin ole tarkoitus…

Erittäin tehokas, viilentävä ja karanjaöljyä sekä luomuviljeltyä valkoista teetä* (Reilu kauppa) sisältävä silmänympärysgeeli karkottaa silmäpussit ja turvotuksen. Tuote hyödyntää haluronihapon, koentsyymi Q10 ja aloe veran arvokkaita ominaisuuksia. Levitä viilentävää silmänympärysgeeliä silmien alueelle saadaksesi säihkyvät ja kirkkaat silmät.

… kertoo Laveran saitti. Allekirjoitan kyllä viilentävän fiiliksen: tuotteen myötä tuntuu, että silmät virkistyvät. Jos kärsit silmäpusseista, suosittelen kyllä kokeilemaan tätä. Huokein löytämäni hinta tuotteelle on Sinunapteekki.fi -saitin 15,90 €. Vertailuksi: Hyvinvoinnin Tavaratalossa tuote maksaa 22,90 €.

Lesoilua: uusi reppu

Pakko lesoilla, koska taittopyöräni sai vastikään itselleen hyvän kaverin.

Juonsin vastikään Lumin järkkäämän Senaatintorin muotinäytöksen ja osa keikkapalkasta tuli laukkulahjakortin muodossa. Valitsin repun, koska fillaroidessa se on vaan ihan voittamaton ja harvoin reppu näyttää näin kivalta! Kuvassa taittuneena olevaa läppää voi pitää myös pystyasennossa, jolloin reppuun mahtuu tuplasti enemmän tavaraa. Sopii tällaiselle impulsiiviselle ihmiselle, joka piipahtelee niin kirppareilla kuin ekokaupoissa erittäin ennalta-arvaamattomasti.

… Ja mitä tulee kaikkiin to do -listalla oleviin blogauksiin, niin tiedoksenne, että koitan saada veriryhmäruokavalio-blogauksen ulos loppuviikosta. Tilannehan on se, että eräs ruotsalainen kirjailija on tulossa kylään ja siihen on valmistauduttava.

Kivaa uutta viikkoa jengi!