Menu

Voita Zuiin nudesilmämeikkimeikki-tuotesetti

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Kuvasimme taannoin uusia Mádara-kuvia ja sain kasvoilleni ihanan nudemeikin. Sen teki minulle Keidas by Lumo -nimisen ekohoitolan Tampereelle vastikään avannut Tiina Toratti, joka etenkin Tampereen suunnalla asuvien kannattaa painaa mieleen. Jos tarvitset meikin luonnonkosmetiikalla, on Aleksanterinkatu 28 oikea osoite.

kc-noora-nudeVoit nyt voittaa nudesilmämeikkiinmeikkiin tarvittavan setin Zuiilta. Pakettiin kuuluu:

  • Neljän värin Quad- luomiväripaletti, sävy Natural
  • Kulmakynä, sävy: Taupe
  • Uusi vegaaninen ripsiväri, sävy Earth (ei ole vielä markkinoilla)

Tuotteita on käytetty oheisissa kuvissa ja niillä saa aikaiseksi luonnollisen näköisen, mutta huolitellun silmämeikin. Paketin arvo 90,80 €

Olet mukana kilpailussa kertomalla kommenttiosiossa, mistä aiheista kaipaisit juttuja Kemppariin. Juttutoiveita siis kehiin!

Kilpailu on voimassa 1.7. saakka. Onnea skabaan!

101 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kaipaisin juttuja eettisistä ja ekologisista kauneudenhoito ja kosmetiikkatuotteista. Suosikkituotteet ja kokemuksia käytöstä!

Luomu-/ekohoitolat ja -kosmetologit kiinnostaisivat! Tuntuu, että tarjonta on yhä vähäistä ja laadusta ei ota selvää, mihin sitä uskaltaisi rahansa laittaa niin, että saisi niille vastinettakin?

Tykkään erityisesti liikunta-aiheisista jutuistasi. Samoin ruokajuttusi ovat aina kiinnostavia! Ihan perusruokajutut ja syömisen ekologisuus ovat aiheita, joista haluan aina lukea. Ja niistä kirjoitatkin – kiitos blogistasi! 🙂

Arkisia asioita. Kuinka tehdä perusarjesta hieman ekompaa, myrkyttömämpää, lisäaineettomampaa. Luonnollisemmista tuotteista/jutuista joihin tavis lapsiperheilläkin on varaa.

Toivon juttua lapsiperheen arkisista valinnoista ja vinkeistä. Ne on niitä kaikkein maanläheisimpiä ja helpoiten toteutettavia valintoja itsellekin 🙂

    ONNEA ELINATE! Voitit skaban. 🙂 Saat kohta meiliä.

Vinkit eettisistä ja kemikaaleiltaan turvallisista treenivaatteista, -kengistä ja -välineistä kiinnostaa. Isoilla urheiluvaatemerkeillä on hikityöpajoilla ja viherpesulla tahritut maineet, olisi kiva tietää, että mitä merkkejä kannattaisi suosia!

Kaipaisin juttua luonnonkosmetiikasta, joka on eettistä ja ekologista, mutta sopisi myös opiskelijan kukkarolle. Onkohan mahdoton yhtälö..?

Mua kiinnostaa lukea kaikesta ekologisesta ja luomusta, kodinhoidosta, kosmetiikasta, ruuasta, vaatteista…lista on loputon 🙂 Erityisesti kiinnostaa edulliset vaihtoehdot, koska olen erittäin pienituloinen. Siksi myös osallistun kaikkiin kilpailuihin 😉

Olisin myös kiinnostunut lukemaan esimerkiksi ekologisista siivoustuotteista, niin edullisimmista kuin vastapainona kalliimmistakin. Onko niissä todella suuria laatueroja? Lisäksi kiinnostaisi suomalaisten ekokauppojen kosmetiikkavalikoimista eri hintaluokkien tuotteiden INCI-avauksia ja selvityksiä tuotteiden alkuperästä ja ovatko valmistajat todella niin eettisiä.

Lisäksi kiinnostaisi kuulla esimerkiksi Ruohiksen ja Ekolon periaatteista, mitkä kriteerit tuotteen pitää täyttää päästäkseen jälleenmyytäväksi.

Meikkijuttuja voisi olla enemmänkin:)!

Frantsilasta olisi kiva lukea juttua. Moni ei varmaan tunne tarinaa tuotteiden taustalla.

Lapsiperheen ekologisuus ylipäätään kiinnostaa 🙂
Itse pyrin nykyisin myös minimalismiin, eli vähemmän ”roinaa” nurkkiin.

Siivoustuotteet, INCI-selvennyksiä, hiusmuotoilutuotteiden vertailuja. Erityisesti suomalaisista toimittajista ja pienyrityksistä, joiden koko toiminta/tuotanto on Suomessa.
Juttuisi ovat jo nyt olleet kiinnostavia ja sitä kautta olenkin tutustunut muutamiin suomalaisiin brändeihin, mutta jos jotain pitää toivoa, niin ehkä vielä lisää noita aiheita.

DIY-kikkoja on aina kiva lukea.

Olisi kiva lukea juttu sun suosittelemista kirjoista (fakta ja fiktio) 🙂

Olen kokkeillu useita reseptejäsi ja monesti onnitunukki vaikka en kovin kummonen kokki ookkaan. Niitä siis otetaan ilolla vastaa.

Olisi kiva saada lisää vinkkejä ekologisesta hiustenmuotoilusta! 🙂

Olisi mukavaa lukea vinkkejä, kuinka hyödyntää villiyrttejä ja muita kesänkasvatteja. Ja toinen juttu mikä olisi kiinnostava on se, kuinka esimerkiksi perus ruoka-aineita voisi hyödyntää kauneudenhoidossa (esim. suolaa ihon kuorimiseen yms. 🙂 )

Ihon- ja hiustenhoitotuotteet kiinnostaa aina. Luonto on lähellä sydäntä, joten kaikki vinkit ja jutut vaikka oman mökkipihan kasvien hyötykäytöstä nassuun ja massuun olisi tervetulleita 🙂 Kiitos mielenkiintoisista jutuista!

Juttua siitä, miksi kuluttajille yhä myydään haitallisia kemikaaleja sisältäviä tuotteita, miksi niitä saa valmistaa, päästää vesistöihin jne.?

Juttu parhaista ekokampaamoista/-kampaajista olisi kiva!

Ekologisempaa hiustenhoitoa, värjäystä, tuotteita ja kokemuksia ekokampaamoista.

Vinkkejä ekologisempaan siivoukseen.

Kauneudenhoito ja kasvisruoka jutut. 🙂

kesäiset aiheet, kemikaali allergisen aurinkorasva vaihtoehdot, hiusten ja ihonhoitovinkit.

Kierrätykseen liittyvät jutut aina kiinnostavia:)

Turvallisista hiusväreistä!

Ekologisista hiustenhoitotuotteista ja kampaamoista saisi aina vain tulla päivitettyä tietoa ja enemmän keskustelua sitä kautta. Se on kehittyvä ala (ja teollisuus), joten uudet tuulet siltä suunnalta kiinnostavat aina.

Minua kiinnostaisi ruoka-, ravintola- ja kahvilatrendit – miten luonnonmukaisuus, terveellisyys ja laatu näkyvät oikeasti kuluttajien valinnoissa. Kestävätkö juhlapuheissa näkyvät periaatteet valintoihin asti vai onko hinta kuitenkin keskeinen kriteeri.. Usein mietityttää mm. salaattipaikoissa kasvisten alkuperä – kotimaisuutta saati luomua ei ainakaan isosti mainita missään. Olen alkanut vältellä salaatin syömistä ulkona, kun joskus kysyin ”terveyspaikaksi” itseään brändäävässä salaattipaikassa, että mitkä kasvikset ovat kotimaisia, eikä niitä ei ollut y h t ä ä n!!! Onhan ne toki kalliimpia varsinkin talvella ja katteet pienenee jne. mutta 🙁 . Luultavasti suurinta osaa kuluttajista ei vaan kiinnosta – vai miten mahtaa olla?

Juttu hiustenmuotoilutuotteista olisi kiva. Onko muita kuin geelit/vahat. Onko käyttökelpoisia lämpösuojia suoristusraudan yms. kanssa käytettäväksi.

Juttu ekomatkailusta Suomessa (plus vinkkejä kesälomaa varten!)

Ekokampaamopalveluja on tarjolla harmittavan vähän pääkaupunkiseudun ulkopuolella, asiaa maakuntien tarjonnasta. Kesän mökkikauden ajankohtainen aihe ympäristöä kuormittamattomat puhdistusaineet.
Lemmikkienomistajien ympäristöystävälliset valinnat kiinnostavat myös.

Juurikin eilen pohdin, että onko ollu juttua tiskikoneaineista? On varmaan joskus ollutkin, mutta onkohan näissä tapahtunut päivitystä? Myrkyttömät vaihtoehdot kiinnostaisivat, mutta onko niitä? Rasvatkin kun pitäisi saada poistettua astioista, mutta myös itse koneesta.

lapsiin ja arkeen liittyvät kemikaalijutskat

Verkkokauppojen tilausten pakkausmateriaalit. Joku kampanja muovin vähentämiseksi?

Minua kiinnostaisi jutut erityisesti puhtaammasta ruoasta – kaikki jutut toki kiinnostaa – koska itse kipuilen luomun hintojen kanssa. Ostan luomua silloin, kun hintaero ei-luomuun ei ole esim kaksinkertainen. Vihannekset jää siis aivan liian usein luomuna hyllyyn. Ja olen melkein kasvissyöjä.. miten siis voisi vähentää ruoan kemikaalikuormitusta, monet vihannekset kun tuodaan esim Espanjasta ja käsittääkseni siellä käytetyt myrkyt ovat aikamoisia. Toisaalta kannatan luomuakin vielä enemmän paikallista sesonki-ruoka -ajattelua, joten mieluummin ostaisinkin kotimaista lähiruokaa, kuin jostain kaukaa tänne roudattua luomua vaan luomun vuoksi. Joskus olin aikani jossakin luomu-piirissä, mutta en koskaan tilannut mitään, koska toiminta ei aikataulujensa puolesta vaan toiminut omaan ammatinharjoittajan rytmiini. Vinkkejä puhtaampaan ruoan hankkimiseen siis kaivataan!!

Minua kiinnostaa puhdas ruoka, jolla voi vaikuttaa vatsan ja mielen hyvinvointiin.

Minua kiinnostaa puhtaasti ja myös edullisesti syöminen, onko nuo kaksi asiaa mahdollista yhdistää. Myös ekologinen hiustenmuotoilu ja ekologinen kosmetiikka, etenkin käyttäjäkokemukset kiinnostavat.

hei! minua kiinnostaisi nähdä enemmän reseptejä mielenkiintoisista kasvisruoista ja myös makeista herkuista, jotka ovat gluteenittomia ja sokerittomia. kiitos mielenkiintoisesta blogista!:)

Lapsiperheen arkeen, terveelliseen (kasvis)ravintoon ja liikuntaan sekä luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut ovat niitä, jotka kiinnostavat erityisesti. Näitä aiheita blogissasi onkin käsitelty kiitettävästi ja niitä on aina ilo lukea. 🙂 Meidän perheessä sairastettiin todella monta flunssaa alkuvuodesta, joten mielelläni lukisin myös vinkkejä siihen millä tapaa hoitaa flunssaista lasta ja ennaltaehkäistä sairauksia luonnollisin keinoin, jos haluaa välttää tarpeettomat lääkekuurit ja sairastelukierteet.

Ayurveda olisi mielenkiintoinen aihe!

Hiusten muotoiluun käytettävät tuotteet kiinnostelee, samoin ruoka-reseptit ja erityisesti vaatteet ja se, mistä niitä voi hankkia.

Luonnonkosmetiikan vertailuja! Niin meikkien kuin hiustuotteiden vertailut kiinnostavat minua, koska ei ole rahaa eikä rahkeita alkaa itse testailemaan niin monia tuotteita mitä markkinoilta löytyy 🙂

Kasvisruoka ja luonnonkosmetiikka kiinnostaisi! 🙂

Tuntuu olevan kiven takana löytää eettistä vaihtoehtoa tennareille, eli toivon juttua niiden valmistajista ja jälleenmyyjistä. Kiitos! =)

    Gudrun Sjödéniltä saa eettisesti tuotettuja tennareita. Ne on tosin melkosen värikkäitä että ei sovi kaikkien makuun 🙂

Kiinnostaisi Helsinkiä laajempi katsaus ekokampaamoihin ja -kauneushoitoloihin.

Minä kaipailisin kauneushoito ruotsinlaivalla- tyyppisiä tipsejä lisää: mistä yllättävistä paikoista voi löytää hyvää oloa ja luonnonkosmetiikkaa! Myös sporttijutut ja reseptit kiinnostelevat aina! 🙂

Toivoisin juttua Hämeentiellä sijaitsevasta upeasta Natural Beauty Shopista. Kauppaa pitää pystyssä aivan ihana Afrikkalainen yksityisyrittäjä joka myös itse valmistaa ison osan myytävistä tuotteista. Uskomaton palvelu ja mahtavat ainesosat tuotteissa (mm. kaikki tuotteet vegaanisia ja alkoholittomia) suosittelen kaikille!

Ekoarki kiinnostaa, pienet vinkit ja valinnat, joilla voi tehdä elämästään paremman 🙂

Minua kiinnostaisi ekokosmetiikka joka sopii erityisesti atooppiselle iholle. Lisäksi olisin kiinnostunut löytämään uusia, hinnaltaan edullisia kosmetiikkamerkkejä.

Kiitos blogista! Aihepiirisi vaihtelevat mukavasti, ja aina löytyy uutta ja mielenkiintoista. Ruokajutut ovat erityisen kiinnostavia, niitä lisää, kiitos!

Luonnonkosmetiikka, urheilu ja hyvinvointi ylipäätään ovat lähellä sydäntäni, joten niistä voisin lukea vaikka kuinka paljon. Toivon, että katsantokanta ylettyisi jatkossakin myös Helsingin ulkopuolelle. Jatka samaan malliin! 🙂

Hyväksi todetut luonnonkosmetiikkatuotteet, kodin puhdistusaineet ja juttua kodin pintojen myrkyllisyydestä (tapetit, muovimatot/laminaatit, huonekalut). Olen liittynyt FB:ssä D-C-fix tuunaajien ryhmään ja moni on laittanut sitä mm. keittiön työtasoihin ja leipovat niillä huoletta. D-C-fix on kuitenkin muovia (kontaktimuovia), ja mietin että mitä kaikkea kivaa siitä irtoaa kun ihmiset pyörittää pullataikinoitaan sen päällä.

Toivon paljon ruokaan ja sen puhatuteen liittyviä juttuja!

Luomulaatuisista hiustenmuotoilutuotteista kaipaisin kovasti juttua! 🙂

Arkisista valinnoista, kulutuskriittisyydestä ja tietenkin edelleen luonnonkosmetiikasta.

Hiusten kasvivärjäyksestä erityisesti. Luonnonkosmetiikastakaan ei ole vielä liikaa hyviä kirjoitteluita 🙂

Kiinnostaisi jutut yrteistä ja mausteista, opiskelijan (lue köyhän) kukkarolle sopivista eettisistä ja terveellisistä valinnoista ja jostain tee-se-itse-jutuista.

luonnonkosmetiikkaan siirtymisen vaikutukset hiuksiin ja ihoon & tuotesuositukset (luonnonkosmetiikka, vaatteet yms) ovat aina tervetulleita 🙂

Kosmetiikka kiinnostaa aina ja samoin ruokaohjeet. Aiheesi ovat usein niin yllätyksellisiä, että en edes tiedä mitä toivoa.. Pienet arkiset asiat/tuotteet/tavat, jotka ovatkin ylläri hyvässä tai pahassa, ovat ainakin aina mielenkiintoisia (esimerkiksi tähän voisi kaivaa vaikka sen ”avokado”dipin).

Ekokampaamot ja -hoitolat Suomessa, turvalliset kasvivärit.

Kosmetiikkatestit ja vertailut uusista tuotteista ovat aina kiinnostavia ja toivottuja. Myös elintarviketeollisuuden ja muiden teollisuudenalojen epäkohtien esiinnostaminen kiinnostaa. Ajankohtaiset jutut kirjoittajan omassa elämässä ja ulkopuolisessa maailmassa ovat myös kiinnostavia.

Kiinostaisi kuulla millasta ruokaa teet lapsillesi, näin kesällä erityisesti picnic-ruoka ideat pikkuväelle hakusessa.. Vauvaikäisen purtavat kiinnostavat varsinkin kun hetkittäin on itsellä ideat niin lopussa!

Kiitos blogistasi ja huipuista kilpailuista! Haluaisin lukea eettisistä treenivaatteista, -tossuista ja -välineistä 🙂

Kaipailen aina vinkkejä ja vertailuja turvallisista ja ekologisista meikeistä ja kosmetiikasta, mutta erityisesti edulliset merkit kiinnostavat (koska opiskelija).

Menovinkkejä voisit lisäillä, joistain kuulee, mutta monet kivat jutut jää kokematta, kun niistä kuulee vasta jälkeenpäin.

Olen siirtymässä enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, joten kaikki vinkit hyvistä tuotteista kiinnostavat kovasti 🙂

Juttua luonnonmeikeistä opiskelijabudjetilla

Toivoisin lisää juttuja luonnonkosmetiikasta ja meitä ympäröivistä kemikaaleista. Lisäksi toivoisin apua yhteen isoon harmistuksen aiheeseen, kun luonnonkosmetiikaksi itseään mainostavat tuotteet sisältävätkin normikemikaaleja. Esimerkkinä JOIK, jonka mm. kasvoveden mainostetaan olevan 100% luonnonmukainen, mutta sisältääkin parafiinia. Iso pettymys. Näitä ”paljastuksia” saisi olla lisää.

Ekokampaamoista ympäri suomea olisi kiva kuulla enemmän 🙂

Samanlaisia mietteitä on kun monilla muilla. INCI listat kiinnostaa tietenkin, ja ainesosien vaikutukset. Juuri luin jostain hyaluronihappo venyttää ihoa. Yllätyksiä tulee kaiken aikaa sellaisestakin josta luulee tietävänsä. Ruoka ja sen sisältö sekä tuotanto kiinnostaa aina sekä kaikki terveyteen vaikuttavat aiheet.
Kiitos silmiä avaavasta blogista.

    Sit vielä yks juttu mikä ihmetyttää on tuo EU/ non -EU agriculture. Eli se ettei alkuperämaata tarvitse enää sen tarkemmin ilmoittaa ja sitä on myös hankala selvittää. Voit esimerkiksi tietää, että intialaisessa riisissä on vähemmän arseenia kuin kiinalaisessa, mutta ruokakaupassa paketissa ei mainita tuottajamaata. Miten teet kuluttaja valintoja tällaisessa tilanteessa.

Ekologinen kosmetiikka kiinnostaa.
Liikunta- ja ruoka-aiheet myös kiinnostavat =)
Kiva blogi sinulla =)

Kaikki jutut täällä tulee kyllä koluttua läpi, eli hyvin osuvat aihevalinnat kohteeseen :).
Kierrätys/kirppisjutut, ekokosmetiikka ja ruoka-aiheet kiinnostaa.
Tärpit erinäisistä kivijalkaliikkeistä on hyviä, näihin kun ei itse hieman kauempana asuvana sattumalta eksy. Niitä lisää.

Jag skulle gärna läsa mer om leksaker utan kemikalier, också städning utan kemikalier intresserar. 🙂

Tuotetestisi ovat olleet kiinnostavia ja hyödyllisiä, niitä lisää 🙂

Olen kovasti kiinnostunut kasvisruokavaliosta tällä hetkellä – eli reseptit ja ravintola/kahvila-arviot tähän liittyen otetaan innolla vastaan. Lisäksi tuote- ja kauppasuositukset kiinnostavat myös, koska itse en välttämättä ole aina kartalla, että mitä uutta kaupunkiin on tullut.

Ruokajutut kiinnostaa aina! Samoin vinkit kiinnostavista tapahtumista yms. ovat tervetulleita.

Hyviä ruokareseptejä ei ole koskaan liikaa.

Luomut hiustenmuotoilutuotteet kiinnostavat, samoin hyvät ruokareseptit!

Kaipaisin hiustenvärjäysvinkkejä, ekologisesti tietenkin, ja jopa ilman hennaa. Myös ruoan hankinta luonnosta kiinnostaa.

Itselläni olisi ajankohtaista uuden hammastahnan hankkiminen. Mutta mitä kannattaa käyttää?

Luonnonkosmetiikan tilaus netistä, mitä kannattaa tilata ja mistä? Erityisesti tuotteet joita ei Suomesta saa.

Kaikki lapsiperheen arkea koskevat ekojutut kiinnostavat. Myös kaikki kotimaisia yrityksiä koskevat juttusi ovat tarkassa syynissä! 🙂

Minä kaipailisin tiukkoja asiajuttuja, jotka minut alunperin sivuille houkuttelivat. Täällä opin mm. teflonmyrkyistä, PPD:n ja resorsinolin ongelmallisuudesta ja BPA:n haitoista. Vastaavaa osastoa olisi mielenkiintoista päästä lukemaan jatkossakin. Uskon, että moisesta olisi valtavasti hyötyä monelle.

Sellainen ”aloita tästä”-postaus olisi hyvä.Kaipaisin hyvät ohjetta kylpyhuoneen kemikaalikuorman vähentämiseen,lastenhuoneen osalta ja puhumattakaan keittiön ja oman meikkilaukun suhteen myös.
Sellainen kemikaalicocktail for dummies tai ihan basic-ohjeet tällaisille huonosti nukkuvan lapsen kroonisesti väsyneelle äidille,että jos et aina ymmärrä tuoteselosteesta kaikkea etä ehdot niitä kaupassa lukea niin ymmärrä edes tämä-osio.

Luonnonkosmetiikkaa pitkään käyttäneenä koen blogisi vinkit asiaa koskien tärkeimpinä. Myös uusin tieto kemikaaleista kiinnostaa. Vatsaystävälliset, helpot reseptit menevät usein kokeiluun.

Kaikki käy!

Rawfood jutut kiinnostaa. Ravintola ja kahvila jutut myös.

Täällä kaivataan vinkkejä siivouksen kemikaalikuorman pienentämiseen. Ekohoitoloiden ja -kampaamojen suhteen kaivattaisiin myös hyviä vinkkejä. Ylipäänsä mielestäni olet parhaimmillasi tiukoissa asiajutuissa tiettyjen kemikaalien haittavaikutuksista yms. mutta ymmärrän toki, että sellaiset syvemmälle luotaavat jutut vaativat syntyäkseen paljon perehtymistä ja tällä hetkellä elät aikaa, jolloin normaalisti ihmiset ovat vanhempainvapaalla 🙂

Lapsiperheen kemikaalit eli mitä rasvoja ym. käytätte lapsille, ja myös kodin siivoukseen käytettävät kemikaalit.
Myös hiustenmuotoilutuotteista haluaisin lukea lisää.
Edelläkin mainittu Luonnonkosmetiikkaa for dummies olisi kyllä näin aloittelijalle hyvä. 🙂

Luonnokosmetiikka, eettinen muoti, ruokajutut ja muu kemikaaliton ja terveellinen elämä 🙂

Olisi myös mielenkiintoista kuulla juttua Vitamixin kannusta, tai pikemminkin kannun tiivisteen partikkeleiden(teflon?) irtoamisesta blendauksen aikana, itse pääsin tämän toteamaan uuden vitamixin ensimmäisellä käyttökerralla, eikä mustien hiukkasten loppuminen näytä parinkymmenen vedellä blendauksenkaan jälkeen loppuvan :/ Netissä asiaa googlattuani huomasin ongelman olevan melko yleinen ja vitamixin tiedossa jo pitkään, nyt he kuulemma kehittelevät uutta ratkaisua tiivisteeseen liittyen.. täytyypi käydä vaihtaa kannu ja toivoa ettei siinä ole black specks issueta!

Matalatuloisen ihmisen/perheen ekologiset ja terveelliset valinnat päivittäisessä elämässä. Edullisten asioiden huomioiminen ainakin välillä.

Vatsaongelmat, kemikaalikuorman pienentäminen, lisäaineet ja muut ruokaan liittyvät ”vaarat”. Luomutuotannon ongelmat!

Kaipaan juttuja hiustenmuotoilutuotteista, eteenkin lämpösuojan sisältävistä tuotteista.

Blogisi on ihan mahtava! Kaikki päivitykset luonnollisempaan elämään kiinnostavat. Mutta jotain jutun aihetta siis, niin toivoisin uusia reseptejä marjoja käyttäen ja vielä pähkinäallergiselle luonnonkismetiikkaa 🙂

Salon matkakertomuksia on ollut kiva lukea, samanlaisia juttuja muistakin kaupungeista kehä3:sen ulkopuolella kehiin!

Luomukosmetiikkahommat kiinnostavat aina, samoin ruokajutut. Muuttuvasta tekstiilijätelaista olisi mielenkiintoista lukea lisää!

Faktapohjaisia juttuja ympäristöaihepiiriin liittyen (kuten esim mehiläiskuolemat) on kiinnostava lukea!

Uusia kosmetiikkavinkkejä! Varsinkin kotimaisesta luonnonkosmetiikasta. Samoin faktatiedot esim. vaatemerkkien takaa on mielenkiintoisia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.