Menu

Voita pääsy Mádara-jatkoille

Arvonta on päättynyt

Puolentoista viikon päästä lanseeraamme Mádaran kanssa kaksi uutta tuotetta, jotka olen suunnitellut latvialaismerkille. Olemme valjastaneet käyttöömme taas uuden raaka-aineen, joka on suomalaisen luonnon tuttu, ihan niin kuin pihlajakin. Osa on ehkä jo arvannut mikä raaka-aine on kyseessä…

Tuotteiden julkaisutilaisuus on tiistaina 18. elokuuta ja illalla pidetään bileet, jonne haluan kutsua kaksi teistä avecin kera — jos joku vaan haluaa tulla? Luvassa on paitsi uutuustuotteiden paljastus, myös hyvät bileet; musaa, kuohuvaa ja herkkuja. Radio Helsingin aalloiltakin tuttu Dj-duo D.R.E.A.M hoitaa illan rytmit, Ekowine luomuviinit, Saimaan Juomatehdas luomuoluet ja siiderit, Goodio raakasuklaan, ja meikä vastaa siitä, että paikalla on mainio kattaus kiinnostavia ja mahtavia tyyppejä. Bileet pidetään Helsingissä, Kalliossa klo 18.00 alkaen.

Jos haluat olla mukana skoolaamassa, kerro kenen kanssa haluaisit tulla paikalle ja miksi juuri hänen kanssaan? Skaba on käynnissä viikon, eli 14.8. saakka. Jännää tavata kaksi teistä! … Jos kukaan siis osallistuu kilpailuun, heh.

34 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Olen vasta vähän aikaa sitten avannut isomman pihlajavoidepurkin ja rakastunut siihen <3. Hienoa, että valitsit nokkosen uuteen tuotteeseen.
Bileet kuulostavat todella houkuttavilta!! Ottaisin mukaan ystäväni, joka opiskelijana ei pysty vielä vaihtamaan tuotteitaan luonnonkosmetiikkaan, mutta käy mun kanssani läpi tuotteita kiinnostuneena esim. luonnonkosmetiikkamessuilla joka vuosi. 🙂

Rakas ystäväni Jenni, hän pakahtuisi onnesta, jos veisin hänet luonnontuotteiden paratiisiin. Tämä olisi Mádaran luottokäyttäjälle täydellinen tilaisuus!

Mä ottaisin mukaan mun parhaan ystävän, koska myös hän rakastaa kempparia ja meillä on tapana hemmotella toisiamme luonnonkosmetiikalla ja hyvällä viinillä ja suklaalla aina kun talous sallii!

Tulisin ystäväni Helin kanssa. Me molemmat tarvitsemme koko ajan enemmän hyviä tuotteita hoitamaan meitä puhtaammin (kohta +40) sekä tuuletusta arjesta.

Ottaisin ehdottomasti mukaani ystäväni Katrin. Hän soitti taannoin minulle vinkatakseen Madaran alesta juuri samaan aikaan kun itse ajattelin soittaa hänelle kertoakseni samaisen asian. Purkit ja purnukat on siis tilattu, kauneuden salat jaettu, mutta kuohuvaa emme hetkeen ole yhdessä juoneet.

Tulisin paikalle serkkuni kanssa, joka on juuri muuttanut Helsinkiin. Haluaisin esitellä samalla hänelle erinomaisia luonnonkosmetiikkatuotteita, koska hän ei niitä vielä käytä. Itse olen ihan Madara-fani, joten innolla odotan uusia tuotteita!

Ooooooooh <3 Jos voittaisin, ottaisin mukaan Rakkaan Ystäväni Soilin, joka tutustutti miut Madaran ihanaan maailmaan! Me molemmat nauttisimme täysillä irtautumisesta arjesta, ihanista juhlista ja upeasta Madarasta <3 Skoolaisimme kuohuvilla ystävyydelle, uusille tuotteille ja kesälle!

Olen ilahtunut uutuustuotteestasi. Käytän nokkosta ravintona siis kuivattuna koko talven ja nyt kseällä tuoreena. Parasta aikaa kuivaan nokkosen siemeniä – niitä kun löytyy takapihan supermarketista kiusaksi asti.
Käytän Madaran Pihlajatuotetta päivittäin. Ottaisin mukaani mieheni, joka aina kyseenalaistaa villivihannekset. (Panen niitä salaa ruokiin).

No minähän ottaisin bailuihin mukaan tietysti lappilaisen mieheni, joka hemmottelee minua iltaisin hieromalla kädet ja jalat pihlajalla. Ei siis ainoastaan omiaan vaan myös ja ensisijaisesti minun. Olisihan se hauskaa viedä tuo lapinmies bailuihin, joissa hän ihan taatusti tuntisi olevansa. . . no, niin, lapinmies. Pihlaja on ihan rock, jää meidän huusholliin pysyvästi.

Ottaisin mukaan ystäväni, jolle haluaisin tämän kokemuksen, tutustua luonnonkosmetiikkaan. Itse olen myöskin vasta tutustumassa mm Madaraan, joten ihan alkumetreillä ollaan. Tilaisuus olisikin jättiloikkaus Madaran maailmaan!

Mukaan ottaisin ystäväni Sallan! Oiva hetki tuoreena rouvashenkilönä tutustua Madaran kosmetiikkaan syvemmin. (Ja palata hetkeksi Kallion kujille) vannoutuneena Madaramuijana toivon niin suuresti että päästään messiin!

Voi kunpa onni suosisi! Tulisin ehdottomasti avomieheni äidin kanssa viettämään iltaa! Meillä on ihana wannabe-miniä-anoppi -suhde, ja olisi tosi mahtavaa päästä viettämään yhteistä tyttöjeniltaa molempien suosikkikosmetiikkabrändin jatkoille! 🙂

Ottaisin mukaan siskoni, joka on vasta vähän aikaa sitten innostunut luonnonkosmetiikasta. 🙂

Tulisin ystäväni Johannan kanssa. Kesä on mennyt yhdessä metsissä samoillessa etsimällä talveksi voimaruokaa. Nyt molemmilla selät jumissa kyykkimisestä. Olisi mukava joskus päästä juhlimaan ystävän kanssa. Olemme viimeksi olleet yhdessä juhlimassa yli komevuotta sitten. Meillä menee aina yhteinen aika puuhastellessa mitä kummempia projekteja esim. remontoidessa muiden koteja tai muuttohommissa (vapaaehtoisesti).
Olemme olleet vuosia sitten samassa paikassa töissä Kalliossa. Paikka olisi mitä mahtavin ja juhlat enemmän kuin paikallaan arjen keskellä! Nyt olisi siis meillä juhlinnan aika!

Ottaisin mukaan vauva-arjessa rehkivän ystäväni Reetan <3

Ottaisin ystäväni, joka tuskailee ihonsa kanssa ja on vasta kokeiluasteella luonnonkosmetiikan saralla. Hän varmasti ilahtuisi!

Haluaisin tulla mestoille Erään Ellan kanssa,
minulle tärkeä ihminen, joka on hyvin usein mielessäni, mutta nykyisin tapaamme ehkä kerran vuodessa, koska ollaan jo aikuisia ?

Ottaisin ystäväni Annin, jonka kanssa jaan kiinnostukseni luonnolliseen hyvinvointiin ja aihepiiri liittyy myös ystäväni työhön. Ja sitäpaitsi Annin kanssa on aina kivaa 🙂

Ottaisin mukaani kuukausi sitten synnyttäneen pikkusiskoni. Laatuaikaa yhdessä ja omaa aikaa uudelle mamille. Asun ulkomailla ja sisko lahjoo minua Mádaran tuotteille, täältä kun niitä ei saa. Nyt olisi ihana antaa vastalahja kun tulen lomalle!

    Onnea Marikki! Sinä ja siskosi voititte bileillan, tervetuloa! 😀 Saat kohta osoitteen ja kellonajan meiliisi.

Kukka Almgren tottakai!

    Kpska tämä huikea nainen jos kuka ansaitsee hieman luksusta elämäänsä?

Tulisin paikalle ehdottomasti rakkaan ystäväni Annen kanssa, koska ensinnäkin hän jakaa kanssani intohimon luonnonkosmetiikkaan, luomuruokaan ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti kemikaalittomampaan elämään, ja pidämme toisemme ajan tasalla uusista tuulista mitä vuorollamme kuulemme ja jaamme kokemuksemme tuotteista. Toisekseen, hän jos kuka on aina juhlien ilopilkku ja takuulla piristäisi kaikkien muidenkin iltaa! 😉

Haluaisin ehdottamasti ottaa matkaan mukaan ystäväni Tian, joka on harvoja ihmisiä ympärilläni, joka ymmärtää tällaisen ekohörhöilyn 😉 . Hän on myös mitä mainiointa seuraa ja ansaitsisi rankan työnsä vastapainoksi hetken irtioton arjesta.

Ei epäilystäkään, Tiinan pitäisi päästä juhliin. Hän on aito Mádara-fani, joka opasti minutkin näille sivuille. Hän säästää ihailtavasti pienestä budjetistaan ja sitten hemmottelee itseään ostamalla jonkun luonnonkosmetiikka uutuustuotteen ja esittelee ja tuoksuttelee niitä minullekin innoissaan. Koko kesän hän on viljellyt kuraisessa savipellossa luomuruokaa ja kun naapuripalstan viljelijät ehtivät jo epätoivoissaan luopua koko hommasta niin Tiinan pläntti kukoistaa. Nyt olisi hyvä hetki heittää kuraiset saappaat nurkkaan, vaihtaa korkkarit jalkaan ja lähteä juhlimaan 😉

Enköhän ottaisi mukaan Annikan, jonka kanssa oltiin samoissa hipoissa vuosi sitten!

Ottaisin mukaan siskoni, joka uusperheen äidin ajoittain rankassa roolissa tarvitsee vähän luomuluksusta elämäänsä. Haluaisin myös tutustuttaa häntä luonnonkosmetiikan maailmaan.

Mukaan lähtisi tietysti Outi. Hänen kanssaan teemme luonnonkosmetiikkaostoksia ja joukkotilauksia Madaralta aina kun vaan rahat riittävät. Nykyään pääsemme niin harvoin yhdessä ulos, pieni lapsi kun on, joten aina on tartuttava tilaisuuteen!

Varmasti ehdottomasti ottaisin mukaan oman äitini 🙂 Itse olen tässä lapsen saannin jälkeen ruvennut kiinnostumaan luomuruoasta ja luonnonkosmetiikkaan ja eristyisesti itseni ja läheisteni hyvinvoinnista. Äitini siksi, että pääsisi tuulettumaan kanssani ja saisin hänetkin kiinnostumaan asiasta 😉

Ottaisin mukaan ihanan viherpiipertäjä-hörhö ystäväni, koska ilta olisi kuin meitä varten luotu 🙂

Lähtisin pippaloihini äitini kanssa, koska juuri hän on innostanut minut kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja hän värjäsi ensimmäistä kertaa hennalla hiukseni ja sitä suositteli minulle. Mamma rokkaa!

Ottaisin aveciksi ihanan aikuisen tyttäreni, jonka kanssa meillä on yhteiset kiinnostuksen aiheet: vaihdamme kokemuksia kirjoista, kokkaamisesta, kauneudenhoidosta ja maailman menosta!

Kuulostaa ihanalta, ja melkein jo arvaankin mikä on seuraava upea kasvi 😉
Mä ehdottomasti haluaisin tarjota siskopuolelleni tällaisen illan. Hän aina auttaa minua ja kuskaa paikkoihin kuten eläinlääkäriin kun minulla ei ole autoa. Mulla on niin pienet tulot että on vaikea keksiä jotain vastapalvelusta hänelle kiitokseksi hänen avustaan ja tällainen olisi todella ihanaa. Kosmetiikkaa ja biletystä samana iltana <3

Ottaisin mukaani veljen avovaimon, koska hän on ihana ja haluaisin hänen tutustuvan Madaraan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.