Menu

Voita suunnittelemani Nokkosvoide ja -vesi

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!

Joko olet ehtinyt testaamaan vastikään lanseerattuja, uusia Mádaralle suunnittelemiani Nokkostuotteita? Jos et, ei hätää, nyt voit voittaa sekä suihkeen että voiteen omaksesi.

Molemmat tuotteet on suunniteltu herkälle iholle ja etenkin voiteessa on erityisen mieto tuoksumaailma. Nokkosvoide on yhtä monikäyttöinen kuin Pihlajavoidekin (sopii loistavasti kasvoille sekä koko kropalle), mutta tuote on suunniteltu erityisesti heille, jotka haluavat nimenomaan herkän ihon kosmetiikkaa. Nokkosvoide auttaa tasapainottamaan erilaisia ihon epätasapainotiloja. Jos sulla on iho, joka reagoi herkästi yhteen sun toiseen, punottaa, hilseilee jne. saattaisi Nokkosvoide olla testaamisen arvoinen.

Vanha kansa on käyttänyt nokkosvettä perinteisesti erilaisten iho-oireiden, esimerkiksi psoriasiksen hoitoon. Meidän Nokkosvetemme on suunniteltu ensisijaisesti virkistämään, pehmentämään ja hoitamaan ihoa, itse suihkin sitä myös hiuksiin. Suihkeella on monia käyttötapoja, jotka oikeastaan oivaltaa vasta kun se kulkee laukussa mukana. Se on ollut loppukesästä minulle minisuihku, joka virkistää kuuman kesäpäivän lomassa. Mainio myös treenin jälkeen!

kc-nokkonen_nosto

Kerro kommenttiosiossa, oletko koskaan kokannut ruokaa nokkosesta. Jos, niin mitä? Jos et, ole, senkin voi tunnustaa. 😉

Kilpailu on käynnissä 20.9. sunnuntai-iltaan saakka. Voittajia arvotaan kolme. Osallistua voi klo 23.00 asti.

Onnea skabaan!

Postauksen nostokuva: Anni Jaakkola

87 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Valkosipulinen nokkospesto ruisleivällä on joka kesän hittituote. Yritän pakastaa kesäisin ryöpättyä nokkosta, jotta pestoa saisi talvellakin. Siemenet myös kerään ja ripottelen puuron päälle tai smoothien sekaan.

Lettuja olen tehnyt, käytän muutenkin pinaatin seassa ja teessä tietenkin.

Ihana arvonta ? En ole vielä tehnyt nokkosta mitään ruokia..

nokkoskeittoa, lettuja, smoothiessa, teetä…

Nokkosletut tulee silloin tällöin tehtyä kuivatetusta nokkos”silpusta”. Samaista silppua heitän myös smoothien joukkoon.

Nokkosmuhennos, -keitto ja -letut on herkkua. Joskus myös olen laittanut kuivattua nokkosta sämpylätaikinaan. Nokkos-pinaattipiirakkaa tuli kokeiltua tänä kesänä ekaa kertaa. Nam! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Nokkosesta olen kokannut pestoa ja keittoa. Ryöppäysveden olen joskus käyttänyt lannoitteena.

Lapsuudessa äiti teki usein nokkoskeittoa, itse en ole vielä tehnyt nokkosista mitään mutta nokkosletut ja pesto kuulostavat hyvältä!

Kuivattua nokkosta olen käyttänyt lähestulkoon mihin tahansa ruokaan 🙂 Käy niin munakkaisiin ja pataruokiin kuin risottoihin, keittoihin ja kaikkeen muuhun.

    Onnea Milaja, voitit! Saat multa kohta meiliä. 🙂

Teen kuivatusta nokkosesta teetä, sekä ripottelen nokkosta ruokaan ja salaatteihin ? hyvää on ??

Käytin juuri viime viikolla omia kuivattuja nokkosia munakkaaseen. Sopii myös keittoihin ja viherjauheena mihin vaan. Parhaillaan kuivumassa on nokkosen siemenet, en vielä tiedä mitä käyttöä niille keksisi, mutta ovat kuulemma vitamiinipommi 🙂

Atoopikkona ja herkkiksenä nokkosvoide ja -suihke kiinnostaa kovasti!

Nokkoslettuja! Lapsuudesta asti herkkua…

Nokkosesta olen valmistanut räiskäleitä sekä keittoa. Olen myös lisännyt nokkosta monien ruokien joukkoon joko kuivatetuista nokkosista murustamalla tai tekemällä niille ensin pienen ryöppäyksen. ?

Ruokaa en ole nokkosista tehnyt, kuivannut sitä teeksi kylläkin. Aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja ottaa nokkoset käyttöön ensi kesänä.

Olen kokannut keittoa, sämpylöitä, lettuja ja pestoa. Olisi kivaa kokeilla myös kauneudenhoidossa… 🙂

Olen kuivannut ja käyttänyt sitten smoothien joukossa ja keitoissa ja munakkaissa.

Kiva tuote, toivottavasti onnetar suosii! Nokkostee on tuttua, muuten en ole nokkosta keittiössäni käyttänyt. Vielä.

Täytyy tunnustaa etten ole tehnyt minkäänlaista ruokaa nokkosesta.
Tuon nokkossuihkeen ostin ja olen sitä nyt muutaman päivän käyttänyt, TYKKÄÄN tosi paljon.

Vain smoothiessa olen käyttänyt, joku muistikuva pienenä että pienenä partiossa tehtiin teetä nokkosesta ! pitäisi kokeilla enemmän 🙂

    Moi Lapinlikka, onnea, voitit! Saat kohta meiliä!

Tänä keväänä kokkasin viikottain nokkosesta erilaisia kasvisruokia; yksinkertainen suosikkini oli pannulla paistettua nokkosta valkosipulin ja hyvän oliiviöljyn kanssa – toimi kasvislisukkeena, jota pystyi sit lisäilee esim. kikherneiden/tofupalojen/kastikkeiden sekaan. Tein myös kuivattua nokkosrouhetta, jota oon nyt lisäillyt keittoihin.

Nokkonen on parasta kuivattuna ja murskattuna, koska sitä voi laittaa mihin vain! Käytän melkein päivittäin wokkeihin, patoihin, kastikkeisiin, leipätaikinaan… Muissa kommenteissa mainitaan käyttö jopa teenä/teessä, täytyykin kokeilla!

En ole nokkosesta vielä ruokaa laittanut vaikka monta kertaa mielessä on käynytkin. 🙂
Kiva arvonta!

En ole aiemmin valmistanut nokkosesta mitään, mutta kiinnostaisi kyllä! Löytyisikö jostain ohjeita? Samoiten voidetta ja suihketta kokeilisin mielelläni ?

En ole tehnyt, mutta lettuja ja keittoa haluan koittaa! 🙂

En ole kokeillut, vielä… Jos saisi jostain helpon ja hyvän reseptin niin voisi kokeilla. Mutta näitä nokkostuotteita haluaisin ehdottomasti testata! ?

Ihana arvonta! Testasin kaupassa pikaisesti voidetta ja se tuntui todella riittoisalta ja ihanalta!
Nokkosista en ole kuitenkaan kokannut vielä mitään.

Nokkoslettuja.

Erityisesti kiinnostaa tuo nokkosvesi 🙂

Oon käyttäny nokkosjauhetta lisäämällä sitä kaikenlaisiin ruokiin, mutta en oo varsinaisesti tehny nokkosesta ruokaa. Haluaisin kokeilla nokkoslettujen tekemistä 🙂

Nokkossämpylöitä ja -lettuja olen tehnyt, suosittelen!

Nokkoskeittoa ja -lettuja olen tehnyt.

Nokkosjauhetta olen tehnyt itse, samoin lettuja ja keittoa. Mummu teki parhaita sämpylöitä!

En ole koskaan kokeillut nokkosta ruoanlaitossa. Ainoa kokemus nokkosesta on polttamat nilkoissa ja pohkeissa :).

Tunnustan: en ole koskaan kokeillut tehdä nokkosesta mitään. Ehkäpä olisi jo aika..? 🙂

Itse en ole tehnyt mutta maistaa olen saanut isoäidin tekeminä mm. nokkoslättyjä ja nokkoskeittoa, molemmat hyviä.

Ei voi muuta ku tunnustaa etten ole tehnyt nokkosesta virlä mitään.

Ei voi muuta ku tunnustaa etten ole tehnyt nokkosesta vielä mitään.

Olen käyttänyt nokkosta pinaatin ohella esimerkiksi letuissa. Kuivattua nokkosta olen myös ripotellut salaatin joukkoon 🙂

Olen käyttänyt ryöpättyä nokkosta monissa ruuissa, esim. kastikkeissa ja täytetyissä paprikoissa. Kuivattuna olen laittanut nokkosta esim. smoothien sekaan. Lisäksi nokkosen siemeniä olen kuivannut ja lisännyt jogurtin joukkoon.

Olen käyttänyt nokkosta kuivattuna mm. munakkaan päällä ja keitoissa! On todella hyvää ja erityisesti talvella saa vähän ekstra vihreyttä ruokavalioon.

Säpylätaikinan joukkoon olen laittanut. Mutta tulipas kommenttikentästä monta uutta ideaa. 🙂

Nokkosteetä keittelen ja nokkosjauhetta lisään smoothieen ja puuron päälle.

nokkospestoa olen tehnyt, jukuleuta kuin hyvää! sitä en ole tiennyt että nokkonen sopii herkälle hipiällekin.

Mä kävin villiruokaa luonnosta – kurssin ja siitä intoutuneena keräsin pussillisen nokkosia ja tein niistä keittoa. Siitä tuli niin vahvaa ettei ole nokkoset sen jälkeen maistuneet. Olisi kuulema ensin kannattanut käyttää vain vähän ja mausteena 😀 no, kyllä mä vielä meinaan kokeilla! Ainakin toivottavasti noita sun tuotteitasi.

En ole koskaan tehnyt, paitsi valmista nokkospussikeittoa. Mieluusti kokeilisin, villivihannekset ovat alkaneet kiinnostaa.

Olen tehnyt nokkosnäkkäriä,-lettuja,-sämpylöitä,-keittoa..käyttänyt smoothieissa ja puuroissa ja voihan nokkosvedellä hiuksetkin huuhdella:)

Suunnittelun astelle on vielä toistaiseksi jäänyt. Erityisesti lettuja tekisi mieli kokeilla, josko lapsillekin maistuisi samaan malliin, kuin pinaattiletut.

Kuivattua nokkosta lisään mm. taikinoihin… Nokkonen on itsellä paras raudan lähde, koska apteekin tuotteet eivät imeydy !! Joten nokkonen on pop <3

Nokkoslettuja olen tehnyt ja nokkosmurskaa käyttänyt mausteena keitoissa.

En ole itse kokkaillut

Teetä olen juonut, mutta ikinä en ole ruoanlaitossa käyttänyt… ainakaan vielä!

Nokkoslättyjä ja nokkosleipää olen tehnyt.

Olen tehnyt nokkossipsejä! Myös nokkoslettuja, joissa täytteenä metsäsieniä, vuohenjuustoa, pähkinämurskaa ja yrttejä.

Nokkoslettujen resepti on jo muutaman vuoden odotellut testaukseen pääsemistä, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. 🙂

Olen pari kertaa tehnyt nokkoskeitoin kookosmaitoon. Hyvää oli. 🙂

Olen kokeillut keittää teetä nokkosesta ja hyvää tuli! Samoin tein kasvispyöryköitä, joihin laitoin joukkoon loput nokkosista. Eivät juuri maistuneet siellä, mutta haluaisin kokeilla seuraavaksi tehdä nokkospinaattilettuja!

En ole kokkaillut nokkosesta mitään, mutta siihen on syynsä: Olen kartellut nokkosta lapsesta saakka aina siitä lähtien kun kaaduin pyörällä nokkospuskaan. Vieläkin puistattaa kuinka punainen ja arka ihoni (siis koko iho, paitsi päänahka ja jalkapohjat) oli sen jäljiltä. Uskaltauduin kuitenkin ostamaan nokkosvoiteen, vaikka sen tuoksu saikin minut ensiksi epäilemään. Nyt kun purkki on puolillaan, tiedän että siitä tulee vakkari-kuten pihlajastakin tuli. Kyselin Stockalla hiukan tuosta nokkos-suihkeestakin, mutta harmikseni myyjä ei osannut kertoa siitä mitään, joten hyllyyn jäi…

En ole koskaan 🙁 Kovasti haluaisin ja villivihannekset kiinnostaa mutta en jostain syystä ole saanut aikaiseksi..

Munakkaan päälle.

Olen tehnyt nokkospiirakkaa, josta tuli todella hyvää ja nokkospitsaa, joka oli vähemmän onnistunut (liikaa nokkosia ja mausteita).

Nokkoslettuja olen tehnyt ja teehen käyttänyt.

Äiti teki aina pienenä meille nokkoslettuja ja nokkossämpylöitä. Pitäis alkaa tehdä niitä itsekin. Nokkosia ei vaan ole tullut kerättyä täällä kaupungissa, mikä on kyllä hölmö tekosyy! Ensi kesänä 🙂

Nokkosletut ovat olleet hyviä jo lapsesta saakka ja perinteet jatkuvat. Eikä haudututettu nokkosteekään hassumpaa ole 🙂

Joudun tunnustamaan, etten ole tähän mennessä käyttänyt nokkosta ruoanlaitossa.

    Onnea Pia, voitit! Saat kohta meiliä!

En ole vielä kokeillut. Mieli kyllä tekisi! Mukana arvonnassa 🙂

Tein pastalle kastikkeen.

Joskus on nokkoslettuja väännetty ja jossain yrttihaudukkeissa on joskus ollut nokkosta.

Täytyy tunnustaa, en ole, aikomus kyllä on niin kuin monista muistakin asioista.

Hihi, myönnän että en ole 🙂 jos nokkoskylpyä ei lasketa, ei juurikaan nokkosista ole kokemusta. Voitto olisi tosin kyllä lottovoitto.

Nokkonen on lemppari villiyrttini! Laitan sitä kuivattuna pääasiassa smoothieihin ja kastikkeisiin. Välillä teen ihan piirakkaakin ja seuraavaksi oisi suunnitelmissa nokkossipsit! Kun vielä saa luonnosta tuoreeltaan kerättyä. Ihana arvonta taasen Noora 🙂

Kuivattua nokkosta heittelen kaikenlaisiin ruokiin, smoothiin, leipätaikinaan…sitähän voi laittaa melkein mihin tahansa ruokaan. 🙂

Meillä nokkonen sujahtaa kuivattuna kätevästi smoothien joukkoon, keittoihin, lettuihin ja miehen taivaallisiin aamiaisleipiin/sämpylöihin – monikäytöistä herkkua 😉

Nokkosella on tullut maustettua sämpylöitä monestikin. Lättyjäkin on pitänyt tehdä useaan otteeseen, mutta aina jäänyt 🙂
Ryöppäyksestä irtoava tuoksu on sen verran voimakas, että usein ei tee mieli nokkosen kanssa työskennellä, vaikka terveellistä olisikin…

En ole koskaan kokannut ruokaa nokkosesta. Nokkoslettuja olisi kiva kokeilla joskus. En oikein tiedä mistä nokkosia kannattaisi kerätä ja mitä niille tulisi tehdä ennen ruokaan laittamista.

Olen heittänyt kuivattua nokkosta sämpylätaikinan sekaan.

En ole koskaan kokannut mitään nokkosesta. Monesti kyllä miettinyt asiaa.
Kaupasta olen nokkosnäkkäriä ostanut ja se on kyllä hyvää.

Frantsilan luomuyrttitilan kuivattua luomunokkosta on tullut käytettyä mm. keittoihin. Suunnittelen joka kevät kerääväni nokkosia, mutta jotenkin se aina vaan jää haaveeksi 😉

En ole vielä nokkosta kokeillut ruoaksi.Ystävän kokkaama nokkoskeitto oli kyllä hyvää,joten sitä vois kokeilla itekin.Ja smoothieen voisin laittaa nokkosta,en kyllä tiedä oisko se hyvä idea ?

Ihan ei ehkä kokkailuksi lasketa mutta laitan nokkosta toisinaan smoothieen sekä viheän teen kaveriksi teehen. 🙂

Ei ole kokemusta nokkoskokkailusta, mutta nokkoskosmetiikka kiinnostaa?

Olen käyttänyt kuten pinaattia, keitoissa, kasvishöystöissä, lämpimissä salaateissa, smoothieissa… Iho ja hiukset tykkää!

Olen tehnyt nokkossämpylöitä 🙂

Olen käyttänyt kuin pinaattia ja yrttejä: keittoihin, kasvishöystöihin, lämpimiin ja kylmiin salaatteihin, munakkaisiin, smoothieisiin… Vain mielikuvitus rajana. Ja iho ja hiukset tykkää <3

Nokkoskeittoa, nokkoslettuja ja nokkosteetä 🙂 Olenpa käyttänyt piirakkaankin pinaatin asemasta. Ja hiusten huuhteluun sitten vielä ulkoisesti nokkosista haudutettua uutetta

Olen tehnyt teesekoituksen johon tuli nokkosta, pihlajanlehtiä, pajunkuorta. Olen tehnyt myös smoothieta marjoista ja nokkosesta hunahan kera 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.