Menu

Voita Porin Villa & Peite kesäpeitto!

Kesä on täällä vihdoinkin ja näin vuodenajan vaihtuessa toiseen on sopiva aika tehdä petivaatteiden suursiivous! Viime viikolla kirjoitinkin aiheesta ja sain paljon viestejä liittyen Porin Villa & Peitteen kesäpeittoon.

Kyseessä on 150 x 200 cm: n kokoinen ihana, ohut ja kevyt villapeitto, joka ei hikoiluta lämpimällä, vaikka villasta saattaa se ensifiilis ajatuksen tasolla tullakin. Villa on mainio materiaali juuri siksi, että se haihduttaa todella tehokkaasti imemänsä kosteuden ja tuntuu miellyttävältä kuumallakin säällä.

Porin Villa & Peitteen tuotteet ovat olleet meillä käytössä vuosikausia ja kesäpeitto otti heti paikan muiden tuotteiden joukossa: se on ÖKO TEX -standardoitua, mulesing-vapaata, ranskalaista lampaanvillaa ja peiton päällikangas puolestaan kemiallisesti valkaisematonta 100% puuvillaa, niinikään ÖKO-TEX Standard 100.

Sain muutamia viestejä liittyen siihen, miksei kesäpeiton villa ole kotimaista. Villa & Peite käyttää osassa tuotteistaan kotimaista villaa, mutta sitä ei riitä, eikä se myöskään sovellu kaikkiin tuotteisiin. Kesäpeiton villasta kerrotaan valmistajan saitilla näin:

”Villamme tulee Ranskasta. Tästä erityisen karkeasta, kiharasta ja pitkästä villakuidusta teemme vesipestävät sijauspatjamme, peitot ja lasten nukkumatyynyt. – – Patentoidussa, kloorittomassa prosessissa villa käsitellään siten, että lopputuloksena on pehmeä, kosteutta imevä, hajuton ja höyryä läpäisevä kuitu. Tämän prosessin ansiosta villakuidun ominaisuudet säilyvät muuttumattomina myös useiden pesukertojen jälkeen. Villan pesu ja kutistuvuuskäsittely ovat ÖKO-TEX Standardin mukaisia. – – Käyttämämme villa ei sisällä Biosidejä eikä vaarallisia kemikaaleja, noudattaa siis REACH-asetusta.”

Lue lisää >>>

Oma valintani on villapeitto, koska se on ekologinen ja kemikaalivapaa vaihtoehto. Sen voi jopa kompostoida (hajoaa biologisesti maaperässä) tai sen voi polttaa energiaksi. Se mitä moni ei varmasti tiedä: villa on luonnostaan paloturvallinen materiaali, eikä siihen siksi tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja. Kuinka mahtavaa!

Tämän viikon arvassa on — tadaa — Porin Villa & Peitteen kesäpeitto. 😀 Kerro meille, miksi sinun tulisi voittaa peitto itsellesi ja olet mukana arvonnassa. Arvomme yhden peiton täällä blogissa ja toisen blogin FB-ryhmässä. Aikaa vastata on 14.6. klo 23:00 saakka.

Onnea skabaan!

Arvonta on päättynyt. 

Psst… Ale-koodi on yhä voimassa myös: koodilla ”kesapeitto99” saat ohuen kesäpeiton 99 €:lla normaaalin 117 € sijaan. Alekoodi on voimassa 30.6.2020 asti. Vinkki: alennus näkyy maksun yhteenvedossa siinä kohdin, kun olet täyttänyt yhteystiedot.

412 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Mulla on tällä hetkellä ihan kamala kauhtunut, muovinen Ikean peitto. Tarvitsisin uuden, luonnollisemman!

Olisi huippupeitto kesään – nyt todella epälaadukkaat vällyt.

Olen haaveillut Porin villa ja peite – tuotteista ikuisuuden, säännöllisesti käynyt naputtelemassa petari ja peittoa ostoskoriin mutta en ole vielä hennonnut tilata. Jos nyt pääsisin vihdoin käsiksi haaveilemaani tuotteeseen arvonnan kautta 🥰

Arvostan ekologisuutta.

Miehelleni olisi huikee lahja ❤️❤️

Rakkaalleni haluaisin kanssa villapeiton niin ei hänenkään tartte sit hikoilla polyesteri seassa. Ja huomais varmasti eron kun muuten ei usko 😄

Olen kärsinyt uniongelmista jo pitkään, pienetkin parannukset nukkuma-asioissa on pelkkää plussaa!

Porin villan ja peitteen tuotteet ovat parhaita! Mun vanha kesäpeitto on loppuun kulunut, joten uusi olisi paikallaan. Kiitos!

En omista kesäpeittoa joten tarvetta olisi. Talvipeitto jouatais jo säidenkin puolesta kesän ajaksi säilöön.

Haluan ehdottomasti osallistua arvontaan. Olen jo pitkään haaveillut villa&peite tuotteista.

Olisi itselleni – vilukissalle – aivan unelmapeitto 😍, josta olen jo muutaman vuoden ajan haaveillut, mutta johon ei budjetti millään taivu 😞

Oih! Tyyny ostettu jo mutta haaveena myös peitto. 😍

Olen kova hikoilemaan yöllä. Viileä villapeitto on varmasti juuri sopiva. Peitolla ei varmaankaan myös palele, vaikka olisikin tullut hiki välillä ja hien alkaessa kuivua tulee yleensä kylmä.

Näin laadukas ja huippuominaisuudet omaava peitto olisi just passeli miulle! En osaa nukkua ilman peitettä, mutta kesällä tuppaa olemaan kuuma. Ja olisipa kiva, että sitten joskus kun peitto tulee tiensä päähän, sitä ei tarvitsisi viskata roskiin vaan sen voisi kompostoida 🙂

Kesäpeitto tulisi tarpeeseen ja minua on aina kiinnostanut kokeilla Porin Villa & Peite tuotteita jotka kemikaalittomuuden ja ekologisuuden puolesta kiinnostaa kovasti.

Olen jo vuosia haaveillut Porin villa & peitteen tuotteista. Tahtoisin koko perheelle sängyt, peitot ja tyynyt. Useampana iltana olen surffaillut ja valinnut meille sopivimmat tuotteet ja haaveilujen jälkeen nukahtanut Ikeaan halpaan sänkyyn, anopin joululahjaksi ostamien halpojen karmeiden tarjouspeittojen alle, inhottavaa tyynyäni asetellen pääni alle. Yön nukun huonosti ja aamulla herään jo valmiiksi pahalla tuulella niskoja hieroen. Mutta rahatilanne on huono, eikä toimeentulotuella voi ostaa muuta kuin halvinta. Yritän päästä opiskelemaan, jotta saisin työpaikan, jotta voisin oikeasti tilata unelmani sängyn ja lapsille oikeasti terveelliset ja laadukkaat tyynyt ja peitot. Minun ei tarvitse harkita yhtään mistä nämä hankin. Kesäpeiton voittaminen antaisi minulle uskoa unelmiin ja toiveisiin. Rakastan kääriytymistä enkä harmikseni pysty nukkumaan kuumalla talvitäkillä kesäaikana, vaan nukun pelkän ohuen lakanan alla. Mutta jos voittaisin kesäpeiton, meistä tulisi erottamaton kaksikko. Pakkaisin sen mukaan kaikkialle ja nukahtaisin hymy huulilla. (Pakko vielä lisätä, etten ikinä, ikinä, ikinä osallistu arvontoihin, mutta nyt palkinto oli niin mahtava että osallistuin hetkeäkään miettimättä)

Nykyinen peitto on kamala! Kääntelen sitä useita kertoja yössä ja nukun sen kanssa huonosti eikä hoitovapaalla ole mahdollista panostaa kunnon peittoon.

Olisi varmaan paikallaan, kun lämpiminä kesäöinä tulee hokoiltua välillä enemmänkin. Kun on lisäksi muitakin hikoilun syitä. Kevets ehdoton plussa.

Talvipeitto on ollut jo vähän aikaa liian lämmin ja olen siksi nukkunut sen päällä. Olisin siis kevyemmän kesäpeiton tarpeessa, sellaisen jonka allakin pystyisi nukkumaan kesäkuumalla.

Onko tuohon blogitekstiin enää lisättävää. Tyyny ja puuvillapainopeitto jo käytössä…Ja olen ollut tytyväinen! Kesäpeitto tulisi tarpeeseen kun alkaa jo olla turhan lämmin.

Mä en ole ihan varma, olenko aikuisiällä kertaakaan uusinut peittoani. 😮 Pesen sen vaan kerran vuodessa, yleensä juuri kesällä, jolloin tarkenee pelkällä pussilakanalla nukkua. Kärsin muutenkin herkästi kuumuudesta, joten kesäpeitto olisi just sopiva minulle. Eikä sitä tiedä, vaikka se kävisi myös talveksi. Ja sitten minullakin olisi ekologinen peitto!

Menen untuvapeitolla pitkälle kesään, mutta jossain vaiheessa siitäkin on luovuttava. Tähän mennessä ratkaisuna on ollut tekokuituinen peitto, mikä olisi ihana vaihtaa luonnonmukaiseen!

Haluisin teinipojalleni tämän,hengittävä peitto ,aina hänellä liian kuuma ja hikoilee ,saisi nukuttua…

En omista erillistä kesäpeittoa, niin nythän siihen olisi mahdollisuus. 🙂

Olen koko kevään jahkaillut peittojen uusimista. Nykyisemme ovat jo hävyttömän vanhat ja lämpimiä ilmoja kohti yöunet muuttuvat hikoillessa katkonaisemmiksi.

Oh la laa mahtavaa..Luontoa vaalivana eko-ihmisenä villapeitto olisi täydellinen unelma vaalia ja pitää luonnonmateriaali lähellä sydäntäni, terapioiden pehmeydellään & lämmöllään kehoni hyivinvointia 💚

Olen lukenut tästä jo vuosia sitten ja nyt omat peitot kaipaisivat vihdoin päivittämistä. Asuntoni kuumenee kesällä tosi kuumaksi, mutta täysin ilman peittoakaan en osaa nukkua. Ekologisuus ja luonnonmateriaalit ovat koko ajan merkityksellisempiä, en haluaisi enää polyesteripeittoa ja untuvapeitoissa on omat eettiset ongelmansa, siksikin villa kiinnostaa.

Tulee heräiltyä kun hikoilen tuo peitto vois helpottaa

Olisi varmaan ihana peite vaihdevuosihikoiluun ja vuoroin paleluun 😂

Olisipa ihana päästä kokeilemaan!! 😍

Kesäpeitto menisi äidille lahjaksi, jolla ihan kauhea ja vanhat peitot.

Olen haaveillut vuoteen ja vuodevaatteiden vaihtamista luonnonmukaisempiin materiaaleihin, sillä haluaisin eroon kaikesta muovista ympärilläni. Pikkuhiljaa toivon tämän projektin edistyvän. 🙂

Oon kesät talvet viluinen ja olen käyttänyt untuvapeittoa. lapseni on allerginen, niin olisi ihan jos hän voisi tulla kainalooni aivastelematta <3

Minulla ei ole ekologista peittoa

Toivoisin voittavani tuon ihanan & hengittävän villapeiton koska nukun hikoillen ja huonosti keinokuituisen peiton alla mutta rahaa ei ole luonnonkuituiseen. Tuo peitto toisi pitkään kaivatun levon ❤️

Kesäkuumallakin kaipaan peittoa unen tuloa helpottaa, joten tämä olisi oiva apu höyhensaarille viemään ilman hikoiluja tai levotonta valveilla pyörimistä kuumuudessa.

Arvostan aitoja kuituja ja ekologisuutta.
Tämä peitto on varmasti mahtava.

Olisipa ihana! ❤️

Koska isovelillä on jo niin pikkuveljellekin pitää saada samanlainen ❤️ Meillä on myös Futoneissa Porin Villan& peitteen puuvillapetarit, jotka on aivan ihanat!

Meillä on hirveän kuuma, mutten osaa nukkua ilman peittoa, joten tätä olisi mahtava päästä kokeilemaan!

Olisi ihana peitto ja voitto!

Olisi aika uusia peitot ja nää olis ihanat!

Haluaisin koko perheelle, mutta etenkin perheen juniorille, luonnonmukaisemman peiton ja tyynyn nykyisten ikealaisten sijaan. Kertarysäyksellä koko setin uusiminen ei ole rahallisesti mahdollista. Olisi huippua saada helposti hikoilevalle lapselle luonnonmukainen ja hengittävä peitto.

Kaipaan villaista peittoa myös lämmittämään aika ajoin viettämiini yksinäisiin öihin.
Olen todennut myös öisin hikoilevani, joten tämä peitto pääsisi hyvään testiin seurassani.
Mikäs luonnollisempi vaihtoehto olisikaan. 🙂

Voisin antaa peitteen omaan ensi kotiin muuttavalle tyttärelleni.

Haluaisin antaa peiton lahjaksi ystävälleni.

Vanha peitto on melkein 20 vuotta vanha, eli tarvitsen kipeästi uuden!! Tällainen ollut haaveissa jo pitkään mutta budjetti vähän huono. 😬

Kiinnostaisi päästä testaamaan villapeittoa – ihan uusi juttu mulle!

Koska tuntuu, että kaikki rahat menevät petivaatteisiin. Olen jo uusinut valaistumiseni jälkeen kaikki peitot villaisiin tai untuvaisiin kotona, ja vielä olisi mökki edessä. Vararikko, kun perheessä on useampi lapsi.

Olen niin sähköinen akka, että tekokuitupeitot vain kipinöivät kun liikun yöllä. Jase järkyttävä hikoilu, mitä tekokuitu aiheittaa 😮

Olisi ihan huikea petikaveri❤️

Lapselle kesäksi viileän lämmin peitto!

Herään joka aamu liian aikaisin siihen, että on kuuma ja monenlaista hengittäväksi luvattua kesäpeittoa olen hylännyt, koska eivät pidä lupaustaan.

Atooppiselle lapselle tämä tulisi kun tarvitaan ohuempaa peittoa😊

Koska hikoilen kuin pieni sika täällä huonosti ilmastoidussa kämpässä! Aamuisin olo on kuin zombilla ja töissä pitäis olla skarppina vahtimassa pieniä ihmisiä huonosti nukutun yön jälkeen!😮

Peitto pitäisi uusia ja haaveissa just villapeitto. Nykyinen keinokuituinen peitto on hiostava. Porin villa&peitteen petari jo on, ja se on ihana.

Porin peite&villa -tuotteet ovat superlaadukkaita, meillä lapsille hankittu patjat ja peitot, mutta aikuisille ”ei ole raaskittu”. Sen verran mukava on kuitenkin lapsen peiton alla köllötellä, että hankintalistalla ovat!

Tämä olisi niin ihana! Hikoilen helposti öisin, josko siihen olisi avuksi. Ja luonnonmateriaalinen peitto olisi todellakin mieleen.

Mulla on se Porin Villa & Peitteen vahva villapeitto. Se on ihan paras, mutta hieman lämmin tällee kesällä. Kyllä olis kesäpeitolle tarvetta.

Aamuisin aina nenä tukkoisen oloinen ja olen miettinyt onko tällä yhteyttä keinokuitupeittoihin ja tyynyihin. Kiva olisi päästä kokeilemaan luonnollisempaa versiota. Kohti parempaa yöunta! 😴.

Porin Villan talvipeitto on kesällä hiukan kuuma – kesäpeitto tulisi siis tarpeeseen!

Kesä menee mahaa kasvatellessa ja olisi ihana saada nukkua loppuraskaus viileän ja kemikaalivapaan peiton alla. Puhumattakaan elokuussa syntyvän vauvan kanssa olisi kiva köllötellä kesäpeitolla.

Muutamme uuteen taloon kesäkuun lopussa ja peitot kaipaavat uusimista.

Peitto kuulostaa kaikin tavoin erinomaiselta ja tulisi heti käyttöön 🙂

Untuvapeitto ei käy ja luonnonmateriaali kiinnostaa petivaatteissa. Mukana arvonnassa!

Hikoilen ja palelen vuorotellen ja villapeitto voisi siksi olla hyvä ratkaisu.

Luonnonkuituista peittoa olisi niin ihana päästä testaamaan, kun sänky muuttuu kesähelteillä uima-altaaksi. Olen ihastellut näitä Porin Villa&Peite tuotteita jo pitkään, mutten ole raaskinut ostaa.

Viileä peitto olisi kiva kun huonetta ei saa
riittävän viileäksi.

Peitto on ekologinen ja kemikaalivapaa, minkä lisäksi tarvitsisin peiton, joka ei olisi liian lämmin.

Patja ja pari tyynyä meiltä jo löytyy. Peiton haluaisin vaihtaa villaan myös.

Voih! Tämä olisi mun pelastus. Hikoilen ja palelen vuoronperää normipeitolla. Ja onhan se jo ihan kulahtanutkin.

Olen jo kauan haaveillut vaihtavani kaikki meidän petivehkeet luonnollisemmiksi materiaaleiksi, ja tästä olis hyvä aloittaa. Kuulostaa just oikealta peitolta meille, kun koko perhe hikoilee niin kamalasti nukkuessa.

Kesäpeitto olisi tällaiselle hikoilijalle unelma! Talvella käytössä on ihanan raskas Porin Villa & Peitteen peitto, mutta talvella on pitänyt budjetin niin määrätessä tyytyä vanhaan ja kauhtuneeseen peittoon.

Luotan Villan ja peitteen loistaviin
tuotteisiin.

Tämä olisi miehelleni oiva peitto koska hän hikoilee öisin herkästi. Villa on materiaalina ihan huippu!

Antaisin peiton lahjaksi parhaalle ystävälleni. Hän synnytti huhtikuussa lapsen ja minusta tuli kummi. Oi tätä onnea. <3

Nukun painopeiton kanssa ja tämä Kesä peitto voisi toimia talvella lisälämmikkeenä ja kesällä silloin kun painopeittokin on liian kuuma.

Arvostan ekologisuutta ja maanläheisiä materiaaleja. Peitto kuulostaa siltä, että sen alla saa hyvät unet 😊

Koska nykyinen on niin KUUMA ja toivoisin myrkytöntä peittoa.

Kesäisin kaikki täkit ovat tuntuneet liian hiostavilta ja tämä luonnonmateriaalinen voisi olla juuri passelin ohut ja hengittävä minulle👌🏼

Oishan tää ihana voittaa! Kesällä nukkuminen on hankalaa ja levotonta kuumuuden takia. Ilman peiton ”painoa” on vaikea nukkua, mutta pakon edessä on pelkällä pussilakanalla mentävä. Ja vielä ekologinen, voiko enempää pyytää💤

Pienen vauvan imettävänä äitinä hikoilen kovasti, joten tämä kesäpeitto pelastaisi kyllä yöni 😍

Peittoni kaipaisi kipeästi päivitystä. 🙂

Olisi ihanaa voittaa peitto, koska se tulisi tarpeeseen. Ja arvostan sen ekologisuuta❤️

En omista kesäpeittoa,joten tarvetta olisi😊

En ole vielä löytänyt peittoa, millä ei tulis kuuma. Vuoden ajasta riippumatta 💁‍♀️

Peitto toisi varmasti helpotusta aikuisen naisen kuumaan eloon 🙂

olisi aika uusia peitto.
olisi kiva joskus saaada hyvä peitto

Mulla on hävettävän vanha peitto ennestään. Muutenkin vaikuttaa passelilta kesäkuumille, jos sellaista nyt vielä joskus tässä tulee 😀

Olen eläkkeellä ylihikoilemisen takiakin, tarpeeseen tulisi, helpottaisi elämää

Kesäpeitto ollut etsinnässä. Tämä olisi täydellinen.

Kovasti olen haaveillut näistä peitoista. Jos onni osuu kohdalle menee peitto pojalle. Jospa hän nukkuisi sitten koko yön omassa sängyssään.

Villapeitto tulisi hyvään käyttöön eskarilaiselleni, jonka peitto alkaa olla tiensä päässä ja uusimisen tarpeessa. Olen suunnitellut uusivani omankin peittoni, mutta sen olisi kiva olla tuplaleveä. Täytyypä tutustua löytyisikö sellaista villaisena ..😊

Antaisin miehelleni lahjaksi. Testauttaisin hänellä toimiiko, koska hikoilee nukkuessaan kuin pieni eläin😂 Itselle ostan heti, jos hyväksi havaitaan.
Nimim. Monta peittoa hikoiltu pilalle😔

Kesäpeitolle tarvetta. Nykyinen ihana talvella, mutta aivan liian kuuma kesällä. Olisipa ihana

Kesäpeitolle olisi tarvetta ☺️

Uusi peitto uuteen kotiin. Oman peiton alla nukkuu sekä lapset että välillä mieskin, joten olisi aika päivittää peitto.

Hengittävälle kesäpeitolle olisi tarve ja olisi mahtava omistaa kotimaassa tehty peitto luonnonmateriaalista 🤩 Porin Villa & Peitteen tuotteet myös kehuttuja.

Arvostan lähialueen brändejä ja villapeitto ois täydellinen!

Hyvin kiinnostava ja sydäntä lähellä oleva tuote 💚 tämän lisäksi viileälle kesäpeitolle olisi tarve.

Peitot pitäisi vaihtaa ja olen haaveillut näistä!

Tarvitsen uuden peiton, mikä ei hiosta ja mikä mahtavinta, että se voi olla suomalaista luonnonmateriaalituotantoa😍

En ole aikaisemmin omistanut mitään tämän firman villatuotteista. Niinpä olisi ihanaa aloittaa peitosta😍

Olisi tarve kesäpeitolle ja villapeitto kiinnostaisi. 🙂

En omista ohutta peittoa ja kesällä tulee hikoilun takia pyörittyä sängyssä..
Ekologinen ja kemikaaliton lyfe kunniaan :-))

Rakastan luonnonmateriaaleja mutta tälläisestä en ollut kuullutkaan. Tulisi tarpeeseen kun olen öisin kuumakalle.

Osa-aikaisena siivoojana joutuu tyytymään keinokuituihin, plääh.

Lapsille olen raaskinut jo Porin Villan ja Peitteen peitot ja tyynyt hankkia, iteltä puuttuis vielä sopivasti tuo peitto 😅

Tää olis todella tarpeen. Usein kesällä tulee nukuttua vaan pussilakana kanssa, kun muuten on niin tuskasen kuuma. Mies on viel vieressä ja se on kun lämpöpatteri vieressä nukkuisi.

Tyttärelleni haluaisin kunnon peiton. Porin peittoja oon ihaillut jo pitkään.

Tämähän kuulostaa uskomattoman hyvälle. Olisipa mukava testata peitto käytännössä.

Kuulostaa niin ihanalle luonnonkuiduista valmistettu peitto. Ihania kesäunia ootelles.

Tällä hetkellä omistan vain överipaksun talvipeiton ja tällähetkellä nukkunut lakanan ja päiväpeiton kanssa. Kesäpeitto olisi hyvinkin ajankohtainen asia 😊

Mulla ei ole kesäpeittoa. Tarvitsen sellaisen. Nautin varmaan villastasi.

Nykyisten peittojen kanssa tulee hiki jo nyt öisin, lisäksi vanhat alkavat olemaan tiensä päässä. ☺️

En osaa nukkua ilman peittoa ja hikoilen paljon. Luonnollinen vaihtoehto on alkanut kiinnostaa.

Hormoniheittelyt tekee nukkumisesta haastavaa, niin tällainen peitto olisi omiaan tasapainottamaan kuumia ja kylmiä aaltoja!

Just tämmösen tarttisin, ettei tarvis enää hikoilla keinokuitupeiton alla 😁

Villavilttejä on kohta 10kpl, mutta ei villapeittoa. Tämmöisestä oon haaveillu, oispa mahtava jos osuis voitto kohalle. 😍

Tahtoisin kääriytyä villaan ❤️

Ois just hyvä ja verkkokauppa ei suostu näyttämään mulle alennusta siinä oikeassakaan kohdassa.

Villapeitto (ja -tyyny) ollut toivelistalla pitkään. Kesäpeitto olisi varmasti ihana helleöinä kerrostaloasunnossa.

Olen kuullut kyseisistä peitoista pelkkää hyvää. Uskon, että materiaali sopisi minulle kuin nenä päähän, koska olen home- ja kemikaaliherkkä tapaus.

Kuumuudesta kärsivälle teinille aivan loistava peitto

Olen uuden peiton tarpeessa ja kotimainen laatu kiinnostaa 😊

Olen katsellut Villan sivuja ja haaveillut kaikkien petivaatteitten vaihdosta yrityksen tuotteilla. Tulisi hyvään käyttöön <3 KKK

Tyttärelleni olisi tarpeen tällainen laadukas peitto.

Arvostan kaikissa ostamassani tuotteissa ekologisuutta sekä luonnonmateriaaleja. Ostin syksyllä luonnonmateriaaleista valmistetun sängyn sekä peitot ja tyynyt. Nyt olisi kesäpeiton hankinta edessä. Olen pitkään tutkinut Porin villa&peitteen sivuja haaveissani tilata sieltä peiton, joten voitto tulisi todella tarpeeseen. Lisäksi jos voitan, tilaan koko meidän 5 henkiselle perheelle uudet peitot sieltä.

Just sopivan viileä ja silti lämmin olisi tuo peitto varmastikin ja toisi myös lapsuuden kesät mummolassa mieleen. 🙂

Olisi huippua päästä testaamaan peittoa. Meidän pitäisi pikkuhiljaa uusia kauhtuneita peittoja ja tyynyjä koko perheelle. Tämä ois upee!

Nukun läpi vuoden ikkuna auki(no jos reilusti yli -20,niin silloin suljen ikkunan).Minulla on tyyny,jonka täytteenä on tattaria,joten villapeite tuntuisi sopivalta kumppanilta tyynylleni.

Hikoilen öisin paljon eikä tekokuidut yhtään auta asiaa.. Olisi ihana kun saisi luonnonmateriaalit!

Muutto edessä, remontti ja työputki takana. Olen nukkunut, hikoillut ja valvonut huonoissa halpispeitoissa koko elämäni – kvaliteettia kehiin!

Se sopisi aivan valtavan hyvin hankkimani Porin Villa ja Peitteen futonin päälle ja ikuisena hikipäänä saisi ehkä vihdoinkin nukkua yönsä hikoilematta.

Luonnonkuidut ja ekologisuus ihan parasta!

Vaikean kemikaali- ja sähköherkkyyden vuoksi olisin ikionnellinen tällaisesta peitosta, ei vaan koskaan ole varaa ollut ostaa. ❤

Kesähelteitä odotellessa laadukas peitto pelastaa hikevät yöt.

Olisi aivan ihana saada ekologinen ja luonnonkuidusta valmistettu peitto kesään. Ilman peittoa on hankala nukkua, ja paksut tekokuitupeitot ovat kesäisin tukahduttavan kuumia, vaikka hiukan vilukissan vikaa itsessäni onkin.

Olen herkkä materiaaleille. Hikoilen ja palelen. Hengittävä villa sopii minulle.

Haluaisin kovasti kokeilla tätä luonnollista kesäpeittoa kun kaikki tähänastiset vaihtoehdot on olleet niin hiostavia!

Näin uutisissa hellelukemia.

Peitot pitäisi vaihtaa ja tästä peitosta pääsisivät nauttimaan mun lisäksi kaksi pientä pirpanaa, jotka nukkuvat usein vieressä.

Löysin kirppikseltä hyvät untuvapeitot, mutta kaksi ei riitä kolmelle. Olisi kiva yllätyslahja uniongelmaisen arkea helpottamaan.

Meillä on Porin Villa ja peitteen paksu ja painava tuplaleveä puuvillainen peitto. Tämä on aivan ihana, paras ostos ikinä!Varsinkin kun talomme on vetoisa puulämmitteinen 1700-luvulla rakennettu. Ihana nukkua paksun, lämpimän peiton alla talven viimoissa. Kesällä peitto on kuitenkin joskus liian kuuma. Siksi tarvitsisimme kesäpeiton. Suunnitelmissa on ollut tilata Porilainen ohuempi peitto, mutta ei vaan ole tullut vielä tilattua…

Meillä on jo Porin villan ja peitteen tyynyt ja olemme olleet niihin todella tyytyväisiä. Peittoihin ei vielä ole ollut varaa. Olisi hienoa, jos tätä kautta tulisi yksi.

Atooppinen ihoni ei tykkää hikoilusta ja en oikein osaa nukkua ilman peittoakaan.
Kosteuden imevä ja haihduttava villapeitto kuulostaa tosi hyvältä vaihtoehdolta!
🍀👍🍀

Mulla ei oo koskaan ollu kunnon laadukasta peittoa. Nykynenkin joku 10e halpahallin peitto.

Mulla on Porin Villa & Peitteen paksu villapeitto, mutta kesäksi ohuempi versio olisi aivan mahtava 😍

Itselläni on jo tämä maan mainio villapeitto. Haluaisin myös lapselleni sellaisen mukavuuden.

Olen viime vuosina alkanut kiinnittää enemmän ja enemmän huomiota hankkimieni tuotteiden ekologisuuteen ja tämä peitto olisi täydellinen lisä luonnonmukaisiin hankintoihini.

Illalla palelen, varsinkin varpaat ja sormet ihan jäässä. En polta tupakkaa, mutta jostain syystä ääreisverenkierto ei toimi. Yöllä herään hiessä, vaikkei ole vaihdevuosien tmv. Olisiko villapeitto ratkaisu näin lämpövammaiselle?!

Uusi kesäpeitto olisi todellakin tervetullut.

Koska herään aina öisin kuumuuteen.. olen nytkin klo 2 yöllä heräillä. Peitto pelastaisi kesäyöni. Arvostan ennenkaikkea luonnonmateriaaleja ja hyviä yöunia!

Mulla on jo Porin Villa ja Peitteen painava puuvillapeitto. Vaikka itse tykkäänkin siitä niin miesystävälle se on liian kuuma, ja hän tarvitsisi viileämmän peiton. Muovitäytteisiä peittoja en enää sänkyyni halua, joten Porin Villa ja Peitteen ohuempi peitto olisi täydellinen <3

Olisin onnellinen,jos omistaisin tämän peiton sen ominaisuuksien vuoksi

Uusi peitto olisi tarpeen ja mielellään ottaisin ekologisen.

Tyyny löytyy, sehän tarvitsisi kaverin!❤️ Uskoisin peiton tasaavan lämpötilojani, kun talvisin palelen herkästi ja kesäisin on kuuma.

Tyttärelle uusi peitto olisi enemmän kuin tarpeen. Tässäpä olisi laatua ja arjen ylellisyyttä.

Olen niin haaveillut tästä peitosta, tulisi tarpeeseen! 🙂

Tämä peitto sopii hyvin monikemikaaliyliherkälle. Sen lisäksi peitto on lämmin talvella eikä liian kuuma kesällä 😊

Jospa tämä auttaisi jälleen nukkumaan, sillä unet ovat olleet täysin hukassa viime aikoina. Ja peitto todellakin jo uusimisen tarpeessa.

Itselle, miehelle tai lapsille❣️, riippuen siitä mihin sänkyyn tämä yksilö laitetaan ☺️ Kaikki me sitä käytämme sen mukaan kuka missäkin sängyssä nukkuu ☺️

Uijui, tää olisi huikea! Kesäöisin tekis mieli nukkua pelkällä pussilakanalla mut kaipaan sitä peiton painon tunnetta. Tää vois olla ratkaisu 👌

Ehdottomasti haluaisin testata peittoa 👍

Koska haluaisin luonnonmateriaalista valmistetun peiton 😊

Oma peitteeni on kirjaimellisesti hajoamassa pitkän käyttöiän jälkeen. Sen piti reagoida kehon lämpöön. Usein syksyllä oli vilu. Tarve uudelle peitolle on siis kova.

Villa on suosikki materiaalini! Ja uusi peitto tulisi yllä tarpeeseen!

Tämä tulisi minulle todella tarpeeseen. Pussilakana on liian vähän ja peitto hiostava eli kuulostaa just perfect for me ♥️

Mukana arvonnassa. Olis ihana voittaa.

Villa on minun elämäni rakkaus, niin monipuolinen materiaali.

Pitäisi päästä kokeilemaan, onko hintansa väärti. 😊

Olisiko tässä vastaus hikittävälle teinille.

Olen näiden tuotteista haaveillut, jospa nyt pääsisi kokeilemaan.

Oi tuollaisen peiton olen jo pitkään halunnut. (:

Oma peitto on ikivanha ja kaipaisi päivitystä 😊

Käytän paljon villaa, huovutan,
kudon ja virkkaan villasta.
En ole vielä löytänyt hyvää peittoa itselleni, ja
villapeitto olisi varmaan sellainen.

Olen levoton nukkuja, joka vuoroin hikoilee ja vuoroin palelee. Hengittävä kesäpeitto kuulostaa suloisten unien lähteeltä.

Ekologisuus ja luonnon materiaali
peitossa olisi uusi ihana kokemus ! Voi, melkein jo tunnen saunan puhtaalla ihollani peiton pehmeyden 😴

En ole raaskinut ostaa kotiäitinä itselleni peittoa, vaan nukun kaverin vanhempien vanhalla peitolla, minkä sain yli 10 vuotta sitten. 😅 Tää vaikuttaa ihana

Nytkin monta hikistä ja huonounista yötä takana… Voisiko villapeitto olla ratkaisu tähän ongelmaan? Kokeilisin mielelläni 🙂

Olisi ihanaa, jos joka kesäyö ei menisi hikiset yökkärit vaihtoon!

Haluaisin kokeilla tällaista peittoa, luonnonmateriaalit on todettu vaatteissa ylivoimaisesti hyviksi!

Oishan se mukava nukkua peitto päällä, kun sehän sen virallinen paikka tietennii on. Kuuma, kylmä,

Olisi täydellinen tälle kesälle helpottamaan loppuraskauden unia.

Kestävä, luonnonmateriaaleista tehty peitto olisi aivan ihana. Arvostaisimme kovasti tällaista kesäpeittoa. ❤️

Villapeitosta haaveillut vuosia!

Raskaana ollessa lämpötila vaihtelee jatkuvasti. Helteillä tuo peitto tuntuisi varmasti mukavalta. Ilman peittoa en osaa nukkua.

Oi! Tuo olisi täydellinen mökille vanhan peiton korvaajaksi 😍

Kuuma, kylmä,kuuma, kylmä..siinä yön fiilikset nykyisellä peitolla(ja ilman).

Uusi peitto ollut haaveissa jo pitkään!
Tämä peitto kuulostaisi ihan unelmalta 😍

Villapeitto on ihan uusi tuttavuus. Olisiko tässä ratkaisu minulle, kun illalla usein palelee ja aamuun mennessä on tullut jo kuuma…

Kullannupuille tämmöset💖👌.

Uusi kesäpeitto täytyisi hankkia. Olen hajusteallergikko ja kemikaaliyliherkkä, joten mitä tahansa materiaalia peittojaan ei voi olla. Tämä olisi varmasti täydellinen.

Olisi pakko ostaa uusi peitto. Huonoa en halua ja hyvään ei ole toistaiseksi varaa. Lisäksi lämpimän peiton alla ei kuumaverinen viihdy. Siksi tämä peitto olisi ❤️.

Miehelle, jolla on aina hiki, mutta ilman peittoa ei pysty nukkua!

Tämä onkin mahtava sattuma! Juuri eilen illalla nimittäin haaveilin uudesta viileämmästä peitosta kesäksi, kun päivitimme talviaikaan petivaatteet uusiin ja nyt peitto on aivan liian kuuma.

Oi! Sais ihanan peiton alla nukkua ne hetket kun vauva-arjessa on mahdollisuus.

Oi tää olisi niin ihana! Olen huono nukkuja ja tiedän että peitolla ON väliä!

Miehen peitto on ikivanha ja kauhtunut. Yllättäisin hänet uudella ihanalla peitolla. Hän ei koskaan osta itselleen mitään, joten tämä olisi mahtava yllätys hänelle.

Aikaisemmin luuli,että on kokonaan kotimainen,mutta eipä väliä jos vain saisi kunnolla nukuttua kun on nämä ”villit”vuodet meneillään ja tahtoo olla kuumat oltavat aamuyön tunteina🌞

Hyvät yöunet ovat tärkeät myös näin ei niin nuorena kun.

Olisi ihana löytää viileä peitto. Olen öisin itse kuin hehkuva kekäle, mutta ilman peittoakaan en osaa nukkua.

Mä olen haaveillut luonnonmatskupeitosta jo kauan. Hikoilen paljon yöllä mutta kaipaan silti muhkeaa peittoa – ilman en osaa nukkua. Nää villaiset petivaatteet on kiinnostaneet jo jonkun aikaa! Villaan kun olen vaatteissa vaihtanut ajat sitten..

En edes pysty nukkumaan kuin luonnon peitoilla, muoviset hiostaa ja kuumentaa niin paljon vaikka olisivat ohuita. Haluaisin vaihtaa untuvasta villaiseen, mutta en ole vielä raaskinut/uskaltanut. Olispa ihana päästä tätä kautta testaamaan eka peite, jos sellaisen voittaisin 🙂

Peitto tulisi lapselleni. Hänellä paksu villapeitto, mutta kesäpeitto tulisi heti käyttöön hänelle.

Arvostan tuotteen luonnonmukaisuutta ja kestävyyttä. En pidä muovituotteista, enkä kertakäyttökulttuutista.

Tää olisi just sopiva muksulle, joka hikoilee nykyisen peittonsa kanssa, mutta ei suostu nukkumaan ilman. Aistiyliherkälle tietyt rutiiniasiat ovat elintärkeitä vaikka ne aiheuttaisivat harmiakin.

Hikoilen paljon öisin (häiritsee yöunia) ja etenkin kesäisin, tuota peittoa olisi ihana kokeilla. Voisi tasata lämpöä, vähentää hikoilua ja parantaa unenlaatua sitä kautta.

Miehelläni on ollut vuosia käytössä kamala keinokuituinen peitto, joka on todella hiostava. Olen pitkään jo suunnitellut ostavani hänelle lahjaksi uuden peiton ja nimenomaan Porin Villasta ja peitteestä (tyynyt ja petari löytyvät jo). Ensi viikolla menemme naimisiin ja tässäpä olisi oiva huomenlahja: uusi elämänvaihe uusissa vällyissä.

Kerrostalossa tukalan kuuma kesäisin, ja sopiva kesäpritton vielä löytymättä

Pitkän suhteen juuri päätyttyä, olisi peittoon ihana kääriytyä turvaan nukkumaan.

On peitonvaihtoaika

Uuden peiton hankinta olisi ajankohtaista ja kesäpeitto nimenomaan

Mökillä tarvittaisiin nimeonomaan kesäpeittoja

Olen perheen kovin vilukissa, ja yleensä sängyssäni on kanssani myös lämmitetty jyväpussi, joten peitto tulisi tarpeeseen.

Olen alkanut hikoilemaan saamani lääkityksen takia. Illalla on kylmä ja aamulla on hiki, ehkä tämä peitto jeesaisi.

Tämä olisi ihgu 💞tulisi kyllä tarpeeseen 🌺

2004 saimme mummulta häälahjaksi Porin villan ja peitteen peitot ja tyynyt lahjaksi. Se oli ensi kosketus niihin peittoihin ja laadun kyllä huomaa! Nyt ois kiva saada 16v hääpäivän kunniaksi uusi laatu peitto.

Nukun todella huonosti kun heräilen pienen diabeetikko taaperon sokereiden takia jatkuvasti. Yöllä stressatessa myös hiki on pinnassa koko ajan. Kesäpeitto olisi ihana luksus rikkonaisiin öihin. <3

Mulla on täkkinä mun ensimmäinen oma täkki jonka olen saanut – 91 vuonna. Alkaa olemaan aika kulunut ja kylmä talvella. Tämä olisi aivan ihana! 😍

Tarvitsisin hengittävän, luonnonmukaisen peiton, jotten näkisi painajaisia joka yö.

Mies tarvisi unia parantamaan

Nyt käytössä oleva peittoni on yli viisi vuotta vanha ja nuhjaantunut. Ekologisempi vaihtoehto olisi erittäin mieluisa!

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tämä olisi todella ihana itselleni, koska olen aikamoinen vilukissa. Ja kesällä vaikka olisi kuinka kuuma niin en osaa nukkua ilman peittoa 💖 Luonnonmateriaalista valmistettu peitto olisi myös ekologinen

Nämä olleet harkinnassa koko perheelle! Testiin menisi!! Parhaita unia kaikille❤️

Minulla on jo paksumpi talvipeitto, joka on todettu hyväksi, joten ohuempi olisi mukava kesäksi

Koska kuuma kerrostalokämppä! Mutten osaa nukkua ilman peittoa, joten tämä olisi varmastikin täydellinen.

Nykyinen peitto on parhaat päivänsä nähnyt

Olen jo pitkään halunnut uusia loppuun kuluneen peittoni ja nyt muuton yhteydessä olisi hyvä aika. Tämä kuulostaa aivan ihanalta!

Tällänen olisi miehelleni aivan loistava, joka kovasti hikoilee, mutta myös palelee öisin. Huomasin että heiltä löytyy myös lapsille peittoja, koska meidän 1v tarvitsee kohta isomman peiton, jonka takia olisi kiva päästä kokeilemaan käytännössä toimiiko meillä tämä peitto.

Vanhemmillani on aina ollut kesäisin vanhat villapeitot (jo 30 vuotta) ja edelleen erittäin toimivat! Olen kaivannut itselleni myös kesäpeitoksi villapeittoa ja tämä olisi täydellinen siihen tarkoitukseen.

Kesäpeitot olleet ostoslistalla pitkään ja aina on joku juttu miksi jäänyt ostamatta. Usein sen takia että peitto kahisee ihan kuin muovipussissa nukkuisi. Villapeite vastaisi varmasti tarpeeseen. Myös kotimainen tuottaja on iso plussa.

Tämä menisi nuorimmalle lapselle. Vanhemman lapsen yöt rauhoittuivat villapeiton myötä. Mahtavia tuotteita!

Luulen, että peitto olisi juuri sellainen, jota olen etsinyt. Usein nukkuessa minulla on joko liian kuuma tai kylmä ja vuorottelenkin aina peitto pois ja päälle-kokeiluilla pitkin yötä.
Villapeite pitäisi lämpimänä, mutta hengittäisi.
Osallistun arvontaan 🙂

Nukun talomme matalassa yläkerrassa, jonne kaikki lämpö nousee päivän aikana. Ilman peittoa en osaa nukkua, olisi mukava testata olisiko tämä peitto sopiva kesäpeitoksi.

Olen etsinyt hyvää kesäpeittoa jo pari kesää.
Täydellinen luonnonkuitukombo kuulostaa hyvältä!

Uudelle peitolle olisi tarvetta ja näitä olen jo aiemmin katsonut.

Peitto olisi täydellinen pienelle hikipeikolle, joka kuitenkin tykkää nukkua peiton alla.

Omistan jo Pori & Villan patja ja olisi ihanaa täydentää settiä laadukkalla peitolla!

Olen pitkään haaveillut tällaisesta peitosta. Jäsenkorjaaja suositteli Porin Villa & Peite tuotteita jo vuosia sitten, mutta vielä ei ole ollut mahdollista hankkia. Jospa nyt..🤞

Iltaisin minua aina paleltaa nukkumaan mennessä ja yöllä herään siihen että minulla on kuuma. Ehkäpä tämä peitto auttaisi tähän ongelmaan. 🙂

Eilen juuri pesin 10 vuotta vanhan villaisen viltin ja se on kyllä paras materiaali.
Tällainen peitto olisi huippujuttu!

Meillä on muuten kaksi Porin Villa ja Peite- merkkistä päiväpeittoa, jotka ovat ostettu 19 vuotta sitten!
Edelleen ovat käytössä!
Kiitos, kun kirjoitit tästä:)
Hyvää kesää !

Voi, tämmöisestä haaveillut siitä asti, kun kuulin Porin villa ja peitteestä ja heidän tekemistä peitoistaan ja muista tuotteistaan!
Neljän lapsen yksinhuoltajalla riittää tarvetta… ❤️😄😊
Ja synttäreitäkin tulossa muutamat! 😊🎉🎁

Makuualkovini kaipaa uusia tuulia. Ihana torkkupeitto on jo hankittu, mutta täkki ja tyyny on vielä hankintalistalla. Olen aina käyttänyt untuvatäkkiä, mutta haluaisin kokeilla miltä villapeite tuntuu 🐑

Jokaöinen levottomuus ja ahdistavat unet vaivaavat erityisesti nyt lämpiminä kesäöinä. Moni päivä meneekin yöllisiä painajaisia kelaillessa. Uusi peitto olisi kokeilemisen arvoinen, oma budjetti ei kuitenkaan tällä hetkellä riitä, joten vaihtoehtoina onkin nyt lapsuudenkodista mukaan saatu peitto ja pelkkä pussilakana.

Olen haaveillut kaikkien peittojen ja tyynyjen vaihto amisesta keinokuituisista luonnonkuituisiin. Jos saisi yhden peiton kokeiluun niin saisin varmasti inspistä uudistaa muutkin ☺️

Tämä peitto menisi siskon perheeseen ikäänkuin takaisin maksuna siitä että olen nukkunut viimeiset 10 vuotta siskolta saamallani peitolla. Nyt olisi takaisin maksun aika. Heidän perheessään tätä peittoa osattaisiin kyllä arvostaa ja itsekin tykkäisin, mutta Lappiin lähtisi tämä!.

Porin Villa & Peitteen villapeitot on meillä käytössä ympäri vuoden. Tämä ois varmasti mukava kesäpeittona, kun lämpötila makuuhuoneessa nousee. 🙂

Olis ihanaa nukkua kesälläkin laadukkaassa peitossa. Olen viluinen nukkuja, enkä pidä hiostavista materiaaleista. Viime talvena nukuin mummolta perityssä, uudessa villapeitossa.

Meillä on ollut tosi raskas kevät monenlaisin myllerryksineen ja just miehen kans mietittiin et tarvittais uudet ekologisemmat peitot mut todettiin et ehkä seuraavasta tai sitä seuraavasta tai sen jälkeisestä palkasta pystyis ostamaan.. mut tää olis ihan paras piristys kesään 😍

Pojjae joka hikoilee älyttömästi

Porin villa&peitteestä hyvät kokemukset, yhdelle peitolle olisi aina käyttöä!

Haussa on kesäksi hyvä hengittävä peitto, sillä olen huomannut herääväni aamuisin kuumuuteen ja pieneen hikoiluun. Sitten kun peiton ottaa poissa niin tuleekin vähän liian viileä eli joku ratkaisu tähän olisi tarpeen ja kesäpeitto ilman hikoilua kuulostaa siihen juuri oikealta:)

oih! tää ois just passeli kesä(hikoilu)öihin! untsarin alla tuppaa tuleen kuuma, mut pelkällä lakanallakaan ei pärjää. tän hetkinen (hah, vuosia jatkunu..) rahatilanne ei salli hankintoja, joten täytyy laittaa toivo arvontoihin.. sopis passelisti mun rakkaan futonin kaa <3 porin villa&peite on paras!!

Mun nykyinen peitto alkaa olla jo aikansa elänyt, ja luonnollisista materiaaleista valmistettu täkki olisi unelma!

Koska Porin Villa & Peitteen futonin kaveriksi olisi mukava saada myös heidän peitto. Futonille seitsemän tähteä, se on paras hankinta jonka olen tehnyt. Tämä suomalainen yritys ansaitsee näkyvyyttä ja kunniaa, hienoa työtä tekevät!

Porin villa&peitteen paksut villapeitot ovat meillä suosikkeja! Ohuista ei kokemusta, mutta petivaatteet kaipaisivat päivitystä ja viiden hengen perheessä (itse köyhä opiskelija taas) se on aikamoinen menoerä, joten olisi ihan mahtavaa saada yksikin voittona/palkintona 😅✌🏼

Koska nuo peitot ovat parhautta!

    Moi Sami! Onnea voittajalle 🙂
    Laitoin sulle juuri meiliä.

Koska pyörin kuumissani ja herään kiukkuisena 😆

Meidän tuskaisen kuumassa kodissa tuo olisi pelastus vanhojen tekokuituisten tilalle!

Kesäpeitto olisi ihana viilenisi unet helteellä

Itseltäni löytyy Porin Villa&Peite aivan ihana ja paksu kotimaisen lampaanvillan peitto 700g, joka on kuitenkin liian kuuma kesähelteille. Kesäpeitto on siis etsinnässä.

Pieni pirpana tarvitsisi kesäpeiton kun talvipeitto on liian kuuma vanhan talon kesälämpöihin. tämä kesäpeitto olisi ehdoton pari porilaisten patjalle 🙂 Aikuiset ottaisivat kesäpeiton mielellään tuplaleveänä!

Löytyiskö vihdoinkin peitto jonka kanssa ei tarviis taistella koko yötä. Välillä hiki ja välillä kylmä, iän mukanaan tuoma mukavuus

Aikuiset tykkäisivät kovasti kun koti lämpiää kesällä. Myös vauva tykkäisi oikein paljon 🤗

Kesäpeitto tulisi tarpeeseen, itseltäni löytyy ennestään vain paksumpi Porin Villa & Peite peitto (ja se on talvella ihana)!

Olen tähän mennessä vannonut silkkipeitteen puolesta ja nyt haluaisin kokeilla villapeitettä ja sen kehuttuja ominaisuuksia

Vaihdan muutenkin petivaatteet pikkuhiljaa heidän tuotteisiinsa, peittoa ei vielä ole.

Uusille ois todella tarve! Meillä ei oo koskaan ollu kesäpeittoja erikseen, peitot on kuumia ja myös vanhoja.

Tyyny ja patjansuojus on jo porin villalta ja peitteeltä. Peitto puuttuu… ois varmaan ihana…

Meillä taistellaan joka kesäyö, kun toinen haluaisi nukkua peitolla ja toinen ilman! Oma kesäpeitto ratkaisi kaikki nämä ongelmat, kun saisin juuri sopivan peiton. 🙂

Kuulostaa ihan mahtavalta, juuri tuollaisen peiton haluaisin.

Olisi aika jo uusia peitot

Herkkäihoiselle atoopikolle, jolla aina liian kuuma, tällainen olisi upea.

Peittoa tulee uusittua vielä harvemmin, kuin tyynyjä ja entinen alkaa olla aikansa elänyt. Villa on ihana materiaali, mutta vuodevaatteissa vielä kokeilematta.

Olen haaveillut pitkään
luonnonmukaisesta peitosta.

Tässä on unelma peitto , josta olen haaveillut.
Nyt nukun ihanalla futonilla jonka ostin juuri täältä.
Patja on niin laadukas ja olen nukkunut sillä huippu hyvin.
Nyt vielä tälläinen unelmien kesäpeitto tekisi nukkumisesta täydellistä. Siihen kun saisi kääriytyä . Oih mikä unelma .

Arvostan kotimaisia yrityksiä ja eettisiä tuotteita. Nykyinen peittoni on hävettävän huono.

Ei hiostava peitto?! Onko sellaisia oikeasti olemassa? Nykyisin herään hiestä märkänä. Sellainen peitto on unelmien täyttymys!

Aina hikoilemaan öisin

Olen haaveillut kauan luonnonmukaisesta peitosta. 🙂 Auttaisi ehkä uniongelmiinkin.

Siksi koska meillä on niin pirun kuuma! 😅 Ja nykyinen peitto on onneton hiostava ällötys.

Tämä olisi yöhikoilusta kärsivälle 5v pojalle niin mahtava tuote!❤️

Nykyinen peitto on liian lämmin kesään.

Arvostan tuotteen valmistajan periaatteita. Ne lämmittävät mieltä ja atoopikkona tämä olisi varmasti tosi hyvä peitto!

Olisi ihana saada ekologinen peitto käyttöön! <3

Vanhasta peitosta olisi jo aika luopua, ja etsiä uusi. Tälle olisi siis käyttöä, ja kestää varmasti laatunsa puolesta aikaa. 🙂

Uuteen kotiin olisi ihana saada myös uusi peitto!

Suomen kesään uusi peitto omalle kullalle jolle Lapin valoista yöt ja hyttyset ovat tuoneet hieman haasteita nukkumiseen. Terv. Suomi+Aussi perhe

Koskaan ei ole hyvä. On joko liian kuuma tai liian kylmä. Josko tämä auttaisi?

Tämä peitto on ollut hankintalistalla jo tovin. Nykyinen peitto on vanha ja hiostava.

Mä tilasin vahingossa paksun villapeitteen ja se on jäänyt valitettavasti käyttämättä. Joten kesäpeitolle olis käyttöä ympäri vuoden!

Kesäpeitto olisi just hyvä, nyt on vähän liian kuuma peitto käytössä. Petari onkin tuolta, ihana on 😊

Minulla on talvella käytössä kymmeniä vuosia vanha villapeitto. Olisi ihanaa jos kesälläkin voisi nukkua luonnollisen villan alla, varsinkin kun tykkään olka reilusti peiton alla myös kesällä.

Villapeitto olis niin ihana! Nyt tuplapussilakanan sisällä 120*150 torkkupeitto 🙂 Vähän on knafti 😀

Täällä kaks allergista astmaatikkoa. Uusi peitto tulis tarpeeseen. Lisäks molemmilla uupumusta ja ollaan vähävarainen perhe. Kaksi teini-ikäistä lasta ja ruokaan jo pelkästään kuluu tuhottomasti rahaa. Puolisolla jo niin vanha peitto, etten edes muista kuinka vanha 🙄itsellä vajaa 5v. Harvoin mihinkään ylimääräiseen varaa. Kaikki sormet ja varpaat ristissä mukana kisassa

Kyllä tuolle käyttöä olisi.

Luonnonmateriaalit ei hiosta.

Huh, silkkipeiton alla hikoiluttaa 🥵

Erillinen peitto kesäksi olisi hyvä, niin ei olisi niin kuuma!

Reissaan kahden paikan väliä, mummona, kuljetan peittoa mukana allergian takia. Tämä vaikuttaa mahtavalta tuotteelta.

Tytär tarvitsee uuden peiton.

Olishan se kivaa voittaa uusi kesäpeitto, sitä ilman ei tule toimeen.

Voi näistä oon haaveillu jo pitkään meidän futoneiden kaveriksi 😍😍

Talvipeitto löytyy jo, lämpimille keleille tarvitsisin vielä ihanan kesäpeiton.

Laadukas kesätakki olisi ihana!

Mulla ei ole kunnon kesäpeittoa, niin olisi ihana saada kunnollinen.

Ostettiin juuri futonpatjoja Porin villa ja peitteeltä ja Mulperipuulta, niin olisi hienoa voittaa peitto niiden kaveriksi.:)

Villatyynyn ja – petarin kaveriksi olisi ihanaa saada villapeitto. 😍

Oi, onpa ihanan laadukas🙂

Luonnonkuituinen kesäpeitto olisi tähän talouteen juuri se, mitä nyt tarvittaisiin näihin lämpeneviin kesäöihin! Ja kiitos jälleen kerran Noora sulle tällaisenkin aiheen nostamisesta. Itsellä ei ainakaan ole aiemmin tullut ennen ajateltua tarpeeksi kriittisesti sitä, mitä järkeä keinokuituisissa peitteissä ja petareissa on, niiden välissä kun vieläpä viettää suuren osan elämästään. :O

Nukun pelkällä pussilakanalla. Hajuton ja kemikasliton peitto olisi kyllä ihana voitto.

Olisi mahtavaa vaihtaa nykyiset kauhtuneet ja kesäisin turhankin kuumottavat keinokuitupeitot luonnollisiin, hengittäviin materiaaleihin. Luulin aikaisemmin villapeittojen olevan täysin sopimattomia kesäkäyttöön, tämän postauksen myötä olen viisaampi :).

Ihana olisi pölypunkkiallergiselle pojalleni, tulisi todella tarpeeseen.
Hänellä on käytössä Porin villan ja peitteen tyyny ja on tykännyt kovasti.

Villapeitto olisi mieluinen nimenomaan hengittävyyden sä takia. Asunnossani ei ole ilmalämpöpumppua ja viileäksi sitä ei lämpimillä keleillä saa, siksi luulen, että kyseinen peitto toisi hieman helpotusta lämpimiin kesäöihin.

Tämä olisi juuri sitä arjen luxusta, jota kaipaan n omaan arkeeni!

Villa&peitteen tuotteiden kokeilu ollut jo pitkään mielessä!

Näissä kuumissa aalloissa olisi ihanaa kun peitto ei olisi kylmän märkä vaan tälläinen ihana villainen

Lahjaksi miehelle jo pitkään etsinnässä ollut ekologinen peitto

Olen uusinut vanhoja lakanoita ja pyyhkeitä mutta peittojen uusimiseen ei nyt riitä rahaa ja ne ovat tosi vanhoja. Siksi olisi hienoa voittaa peitot.

Peitot todella kaipaisivat uusimista ja olisi ihana saada ekologinen ja pääosin kotimainen laatutuote jonka suojissa nukkua makoisasti.

Hikoileva ja ei hengittävä peitto on niin inhottava😬

Tämä voisi olla öihini ratkaisu. Vuorotellen kuuma ja kylmä

Tää ois just täydellinen mulle vanhan ja kulahtaneen tilalle. Ekologisuus suurta plussaa.

Poikaystävä arvostaisi tätä peittoa erityisesti, koska on erittäin huono nukkumaan lämpimillä keleillä. Hän ansaitsisi kunnon yöunet.

Olen yöhikoilija, niin hakuaisin tietää, olisko tämä se para mahdollien peitto minulle.

Tämä olisi ihana minulle ja 1v pojalleni meidän perhepetiin. Saataisiin kerrankin arkeen luxusta.

Antaisin peiton pojalleni, joka kääriytyy peittoon kesät talvet.

Peitot ovat uusimisen tarpeessa!

Se tulisi miehelleni, jolla ei ole vielä kesäpeittoa ja kesä lähenee uhkaavasti! 😉

Olen jo pitkään haaveillut ko. firman tuotteista, mutta rahaa ostaa niitä ei ole vielä opiskelijan budjettiin kertynyt.

Minun tulisi voittaa peitto siksi, että mieheni ansaitsee hikoiluvapaat kesäyöt🙈 itse meen kesälläkin tuplapeitolla

Nyt on ollut liian kuumia öitä ja olen nukkunut huonosti. Oon miettinyt pitkään villapitoista petaria. Olisi kiva tutustua noihin vaikka peitosta aloittaen.

Itsekkäistä syistä petikamppeitten vaihtoon tarvisin.

Ois korkee aika vaihtaa vanhat peitot pois.

Ei osaa nukkua ilman peittoa kesälläkään. Kesäpeitosta en ollut aikaisemmin kuullutkaan. Varmasti tulisi käyttöön heti.

Villa on parasta ❤️
Toivottavasti myös kotimaisuusaste tuosta kohoaa.

Tää ois täydellinen!

Tasapainottava ja hengittävä peitto, ei parempaa tälläiselle hikoan-palelen-hikoan -tyypille!

Tämä olis vaihtoehto kesäkuumalle. En osannut ajatellakkaan että villapeitto vois olla kesäpeitto vaihtoehto juuri villan takia mutta luettuani kirjoituksesi villa materiaalina hurmasi nyt kyllä.

Koska näin keski-ikäisenä olisi ihanaa saada jotain luksusta itselle (rahat uppoavat teinien tarpeisiin), ja kesällä nykyinen peittoni on todella hiostavan kuuma ja yöt sen vuoksi tuskaisia, mutta ilman peittoakaan en osaa nukkua

Kesäisin yleensä nukun pelkällä lakanalla, koska
muuten liian kuuma.
Kesäpeitto on uusi tuttavuus!

Olen jo satsannut Porin Villa & Peitteen tyynyihin ja petariin, tämä peite täydentäisi ihanasti kokonaisuuden 🙂

Ooooh! Just sain matkahuollosta Porin villa& peitteen ihanan paksun petarin futonin päälle. Unet olis vielä täydellisemmät ( jos mahdollista) uudella kesäpeitolla! Aivan täydellisiä tuotteita, tyynykin jo minulta löytyy heidän mallistostaan.

Tarvitsisin kesäpeiton. Tällä hetkellä vellon sängyssä pitkin yötä vaihdellen peiton ja pelkän pussilakanan välillä monta kertaa yössä. Välillä on liian kuuma ja sitten taas liian kylmä.

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan näin luonnollista tuotetta osana nukkumista.

Eka kertaa luen tällaisesta peitosta ja heti kyllä olis tarpeen,kun nykyisen peiton alla hikoilen joka yö 🤭

Muksut muutti perhepedistä kerrossänkyyn. Pienemmälle on vain molempien lasten äp-peitot, jotka hänenkokoiselleen juuri riittävät, mutta hän haluaa vielä usein minut viereensä nukkumaan ja tämä ollaankin huomioitu niin että alasänky on leveämpi jotta aikuinenkin siihen mahtuu. Mutta kyllä vilukissa-äitiä tuppaa paleltaa kun yrittää ilman peittoa nukkua. Nyt ei ole edes varaa hankkia peittoa, syksyllä sitten. Mutta olisihan se niin kehoa kuin mieltäkin lämmittävää saada peitto jo aikaisemmin.

Olisipa mukavaa vaihtaa Ikean peitto tähän🙂

Olisipa ihana tuollainen peitto; hengittävä ja sopivan lämmin kuitenkin!

Tarvisin ihanan kevyen kesäpeiton, kun tavallinen peitto on liian kuuma ja pelkkä pussilakana vähän onneton.

Oon haaveillut tällaisestä porilaisesta helmestä jo hyvän aikaa! Nukkuisin varmasti levollisemmin villapeiton alla, koska nykyinen synteettinen peitto hikoilututtaa.

Olisipa ihana päästä testaamaan peittoa, joka olisi mukava kesällä 😊

Viime(kin) yö meni peiton kanssa pelleilyksi: päälle, päältä pois.. liian viileä.. liian kuuma..😣 Apua!
Kesävillapeitosta olisi varmaan hyötyä🥰 Ja tuotteen luonnonmukaisuus/ekologisuus kiinnostaa, kun muutenkin pyrin turhia kemikaaleja välttämään.

Meillä on akuutti tarve peitonvaihtoon, ja olisi ihanaa saada laadukas ja luonnonkuituinen peitto lämpimiin kesäöihin.

Olen jo ostanut miehelleni joululahjaksi paksumman villapeiton. Itsekin tahtoisin kokeilla villapeittoa. Olen allerginen ja käytössä on ollut futon pitkään. Luonnonmateriaaleja ei mikään voita.

Peitto menisi ehdottomasti pojan käyttöön! Kuumakallelle ei tunnu löytyvän sopivaa peittoa tavallisista, tämä varmasti toimisi!

Olen pitkään pohtinut villapeiton ja -patjojen tilausta, mutta asia on jäänyt! Nyt pääsisin kokeilemaan, miten hyviä tuotteet on 😍

Villan ominaisuudet ja kemikaalittomuus kiehtovat.

Muovit veks sängystä!
Arvostan ja haluan ekologista, kestävää, laadukasta, eettistä luxusta elämään 💕👍💚💎

Peitto olisi varmasti kaltaiselleni allergikolle oivallinen terveysteko!

Olis ihanaa pystyä kesälläkin nukkumaan peiton alla

Minäkin rakastan tuotteita, joissa kemikaalienkäyttö on vähäistä. Toisinaan, etenkin näin kesäaikaan, nukkuessa tulee hikoiltua. Tämä peitto ehkäisi tätä kurjuutta joten siksi tämä oliis minulle sopiva.

Nykyinen kesäoeittoni on 37-vuotta vanha ja
keinokuitua. Olisi siis tarvetta uudelle kunnon peitolle!

Tarvisi päivittää tämän hetkinen ohut puuvillapeitto. Suhteellisen herkästi hikoilevana näkisin, että tuo ohut villapeitto voisi sopia itselle myös ihan talvikäyttöön 🤭😊

Eipä hikoiluun sitten heräisi.

Lapseni on vaihtamassa junioripeitosta isoon peittoon, joten hänelle menisi tämä ihanuus.

Poikani syntyi 6,5v sitten. Since that olen heräillyt milloin mistäkin syystä keskellä öitä. Aamuöisin poikani kömpii peittoni alle. Oispa ihanaa, jos tuo peitto olisi tällainen laadukas ihku peitto.

tulisi tarpeeseen

Kesäisin oma makuuhuone on varsinkin helteillä kuuma. En kuitenkaan osaa oikein nukkua ilman peittoa. Tämä olisi varmasti oiva unikaveri! Vanha peitto oliso muutoinkin jo vaihdon tarpeessa.

Tämä menisi meidän teinille, joka läkähtyy untuviensa alle.

Villa & Peitteen puuvillainen painopeitto on ollut ehkä paras hankinta ikinä, unen laatu on parantunut huimasti! Painopeitto vaan alkaa olla turhan lämmin näin kesällä, joten kesäpeitto tulisi tarpeeseen!

Omistan ainoastaan untuvapeiton (sekin jo aikaa nähnyt), joka näin lämpimillä keleillä on liian paksu. Olen haaveillut Villa & Peitteen peitosta jo jonkun aikaa ja olisi ihanaa jos voisi näin kesälläkin käyttää peittoa. 😊

Olen haaveillut Porin villa& peitteen sängystä vuoden päivät. Olisi ihana päästä testaamaan kesäpeittoa. Ehkä sitten vihdoinkin uskaltautuisin myös sänkyostoksille.

Peitto tarvii olla päällä että saa nukuttua mutta välillä Iin kuuma että joutuu siirtän täkin syrjään ja hetken päästä niin kylmä että täkki takaisin päälle. Olen haaveillut näistä villapeitoista vuosia, näiden upeiden ominaisuuksien johdosta😍

Oi, tämähän kuulostaa hyvältä! Uusi tuttavuus itselleni ja olisi mahtava päästä testailemaan.

Patja päivitettiin pari vuotta sitten luonnonmateriaaleista valmistettuun futon-patjaan, mutta puolison 10 vuotta vanha peite kaipaa vielä päivitystä.

Tämä olisi loistava tytölle, joka on ilmoittanut muuttavansa kesäksi aittaan nukkumaan.

Kuulostaa upealta tuotteelta. Tavalliset peitot yleensä liian hiostavia.
Arvostan ekologisuutta ja kotimaisuutta.

Nyt on huippu arvonta! 😊 Pari ipanaa nukkuu samalla peitolla, lisäpeitto olisi siis tarpeen. Nämä on ollut hankintalistalla, heti kun vaan talous antaa myöten hommata!

Koska hyvä kesäpeitto puuttuu.

Tämä tulisi tarpeeseen. Nyt on nimittäin yli 30 vuotias peittovanhus käytössä ja se alkaa vähän hajoilemaan saumoista.. 🙂 Laadukas ja ekologinen olisi toiveissa. <3

Itsellä on jo tämä peitto ja on parasta ikinä <3 jos voittovsattuisi omalle kohdalle, se menisi miehelle käyttöön

Kesäpeittoni on lapsuudenkodistani mukaan tarttunut, olisi aika jo uudelle peitolle!

Ostin vihdoinkin uuden sängyn ja olisihan sen kaveriksi kiva saada uusi peitto 🙂

Voisiko todellakin olla niin, että en tarvitsisi pillereitä/hormoonihoitoa vaihdevuosiin (lue yöhikoiluun). Että hoitona toimisikin Peitto. Olisi kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu. Että voittaisiko peitto pillerit.

Minulla on vanha peitto joka on ikävää tekokuitumateriaalia eikä oikein hengitä. Varastan öisin poikaystäväni peiton joten hän olisi tyytyväinen mikäli saisin oman laadukkaan peiton ☺️

Poika nukkuu niin levottomasti ja katkonaisesti että antaisin tämän hänelle 30 v lahjaksi. Poika kokeillut vuisien aikana vaikka minkälaista peittoa, mutta vielä se oikea löytämättä.

Villapeitot vaan on parhaita oli sitten kesä tai talvi

Voi mä niin mielelläni antaisin isälleni 90-vuotislahjaksi tämmöisen <3

Täydellinen kesäpeitto onkin nyt hakusessa <3

Kuuma Kallena nukun kesät ilman peittoa. Kaipaan kuitenkin peiton mutkaan kääriytymistä ja ehkä tämä peitto voisi sen mahdollistaa!

Kotimme kuumuu helteillä jopa 30 asteiseksi, en silti osaa nukkua ilman peittoa joten tämä olisi loistava peitto kesäksi!

Kesäöiden pelastus <3

Nykyinen jo vuosikymmeniä kestänyt peittoni on armottoman kuuma kesäksi, ja tätä olisi ihana testata! Olen haaveillut jo pitkään firman tuotteiden kotiuttamisesta ☺️

Peitto olisi ihana tyttärelleni!

Pienelle astmaatikkotytölle haluaisin hyvän peiton

Olen pitkään haaveillut uudesta, laadukkaasta luonnonmateriaalista tehdystä peitosta 😴😴

Olen pidättäytynyt Porin Villa& Peitteen tuotteista niin pitkäksi aikaa, kunnes saan muuton tehtyä. Tarkoitus olisi hommata koko sänky vermeineen, joten tämä olisi kiva ”startti” hankinnoille 🙂

Ihana olisi saada peitto, joka käy joka vuodenaikaan. On suurta plussaa, kun on biologisesti hajoava😊❤

Olen kärsinyt kovista vaihdevuosi- hikoiluista kymmenen vuoden ajan ja nukkunut tosi huonosti tästä johtuen. Kesäpeitto voisi tuoda helpotusta nukkumiselle ja sen myötä omalle jaksamiselle.

Lapsemme tarvitsisi tällaisen peiton vanhan synteettisen tilalle. Hakusessa olisi myös Porin villa ja peitteen patja. Olisi ihana saada lapsi hyvien luonnonmateriaalien väliin ja auttaa häntä saamaan paremmat unet.

Peiton uusinta olisi ajankohtaista ja tämä kuulostaa hyvältä huonosti ilmastoituun asuntooni

Just tuollaisen tarvitsisin. Tavallinen peittoni on liian hiostava, mutta kun ei ihan ilmankaan osaa nukkua.

Oon aika kuumakalle, ja ois kiva tietää onko polyesteripeitolla nukkuminen siihen syynä🤔

Olisi unelma nukkua hyvin myös kesäisin kuumassa kämpässä ja vielä hyvässä seurassa:)

Ohut villapeitto on ollut nyt muutaman vuoden käytössä eikä mikään muu enää kelpaa 🙂 Nyt kesällä se on kuitenkin aavistuksen liian lämmin, mutta pelkällä pussilakanalla ei ole mukava nukkua. Tämä uutuus varmistaisi ympärivuotiset hyvä unet 🙂

Kiitos! Olisi ihana testata parantaisiko peitto yöunta

unen laatu voisi olla parempi. ehkä parempi peitto olisi ratkaisu..

Minulla on varmaan 10 vuotta vanha peitto 😀

Uusi peitto parantaisi varmasti unenlaatua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.