Menu

Voita paikka dancehall-kurssille

bubblin moves

Jos seuraat minua Instagramin puolella, olet ehkä törmännyt dancehall- ja twerk-tanssihehkutuksiini. Liikun arjessa aika paljon ja käyn tanssimassa kerran viikossa. Tänä keväänä olen testaamassa itselleni uuden tanssikoulun, Bubblin’ Movesin tarjontaa ja lupasin arpoa myös kahdelle teistä mahdollisuuden päästä mukaan.

bubblinlogoBubblin´Moves on Suomen ainoa pelkästään dancehalliin erikoistunut tanssikoulu. Toiminta perustuu autenttisen tanssinopetuksen lisäksi yhteisöllisyyteen ja ihmisten kohtaamiseen rennolla otteella. Juuri siksi tykkään niin dancehallista; se tuntuu bailaamiselta ja hauskanpidolta ison porukan kanssa, eikä todellakaan miltään jumpalta. Hommassa on asennetta ja tervettä itsehehkutusta, jota meille suomalaisille saisi oikeasti kantaa ämpäritolkulla. Me niin usein vähätellään itseämme ja osaamistamme. Tanssi on hyvä keino kehittää itsevarmuuttaan.

Meri-Tuuli Hirvonen perusti Bubblin’ Movesin 2011 saadakseen jakaa omaa intohimoaan dancehalliin rennolla otteella, mutta asiantuntevasti. Kesällä Meri-Tuuli lanseerasi Suomen ensimmäisen dancehall-verkkokurssin ja nyt tammikuussa 2017 alkaa ensimmäistä kertaa verkkokurssin ja lähiopetuksen yhdistävä INTRODUCTION TO DANCEHALL- intensiivikurssi.

verkkokurssi_3

”Viiden viikon intensiivikurssilla otat dancehallin perusteet haltuun tehokkaasti. Käymme läpi lajin tärkeimmät osa-alueet, joita voit treenata tanssituntien lisäksi kotona vaikka joka päivä verkkokurssin avulla, joka kuuluu kurssin hintaan. Saat laajan, loogisen infopaketin sähköisessä muodossa sekä mahdollisuuden tarkentaa ja saada vastauksia kysymyksiisi livenä treeneissä!”

Opettajina toimivat Meri-Tuuli (Bubblin’Moves-tanssikoulun omistaja) sekä Dhq Wilma, Suomen Dancehall Queen
2016. Verkkokurssilla mukana on myös Emma.

bm-banneri

Meri-Tuuli on koonnut kymmenen vuoden kokemuksensa dancehallista selkeäksi ja loogisesti eteneväksi kurssiksi, jossa opit tanssin perusteet kirjallisen materiaalin ja videoiden avulla.

Kurssi sisältää:

  • 30 lyhyttä videota
  • 25 tekstiosuutta
  • Keskustelualueen
  • Mahdollisuuden kysyä opettajalta lisätietoa kurssin ajan
  • Linkkejä ja vinkkejä omaan treeniin
  • Biisilistoja

Kuulostaa niin mahtavalta! Olen ilmoittautunut mukaan, vaikka valitettavasti eka kerta itseltäni menee ohi. Toivottavasti pääsen silti monelle muulle tunnille ja kurssin verkko-osuushan pitää huolen, että mukaan pääsee jokatapauksessa.

Kurssin teemat ovat:

vko 1: Dancehallin juuret: Foundation & tekniikka
vko 2: Dancehallin aikakaudet
vko 3: Dancehall Queen style: dancehallin mimmityyli
vko 4: Dancehall nyt
vko 5: Dancehall bileissä: Party dances & crew-tanssi

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu ihmeessä mukaan! Jos sen sijaan haluat luottaa onnettareen, kannattaa ottaa osaa tämän viikon arpaan. 🙂

Tässä vielä tanssikurssin tarkat speksit:

MILLOIN? >> 13.1.-10.2.2017 perjantaisin klo 17.30-19.00.
MISSÄ? >> Skattan toimipisteessä, Katajanokan laituri 5.
MITÄ MAKSAA: >> 139€, sisältää viiden kerran treenit & verkkokurssin seitsemäksi viikoksi.
ILMOITTAUTUMINEN >> TÄSTÄ

Verkkokurssi on käynnissä 13.1.-24.2.2017.

Lisätietoja löytyy kurssin FB-ryhmästä ja tanssikoulun sivuilta.

Tällä viikolla arvomme yhden paikan intensiiviopetukseen (sisältää myös verkkokurssin) ja lisäksi yhden erillisen verkkokurssin, jonka voi suorittaa paikasta riippumatta. Osallistuaksesi arvontaan, kerro meille blogin kommenttikentässä yksinkertaisesti, miksi haluaisit mukaan?  Muista myös mainita osallistutko jomman kumman vai molempien kurssien arvontaan.

Aikaa vastata on tämä viikko, sunnuntai-iltaan 8. tammikuuta klo 23.00 saakka!

Onnea skabaan!

21 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kuulostaa hauskalta ja motivoivalta tavalta päästä taas liikkumisen makuun. Selättäisi varmasti myös talvisin vaivaavan väsymyksen. Siispä olen mukana molemmissa arvonnoissa! 🙂

Mukana verkkokurssin arvonnassa. Verkkokurssille voisi tulla mukaan koko perheen naiset samalla kertaa. Uusi tanssilava olisi kiva tapa liikkua yhdessä ja laajennusta nykyiseen tanssirepertuaariin.

    Siis tanssilaji…

Haluaisin mukaan verkkokurssin arvontaan
koska yh-äitinä on vaikea irrottautua tanssitunnille
Edes kerran viikossa. Rakastan dancehall musiikkia
ja tää ois mitä oivallisin tapa perehtyä itselle jo
Valmiiks raskaaseen genreen 😉 voi kun lykästäis!

Haluaisin osallistua molempien kurssien arvontoihin, sillä rakastan tanssia!

Osallistun molempien kurssien arvontaan. Yksin asuvana opiskelijana minulla ei ole varaa ylimääräisiin kustannuksiin harrastuksissa, rakastan tanssia!

Molempien kurssien arvontaan osallistun. Oon pohtinut läsnäolokurssille osallistumista muutenkin, mutta en vain kustannusten puolesta ole raaskinut ainakaan vielä ilmoittautua. Dancehall on koukuttanut jo aikaisemmin, mutta tunneilla en ole käynyt pitkään aikaan! 🙂

Osallistua molempien kurssien arvontaan. Kurssit kuulostavat todella hauskoilta, pieni piristys tulisi todellakin tarpeeseen tällä hetkellä. Tanssi on aina ollut itselleni mieluinen tapa liikkua ja saada hyvää oloa!

Osallistun verkkokurssin arvontaan! En viihdy baareissa vaikka rakastankin tanssimista. Olisi mahtava oppia kotona uusia muuveja ja saada hiki pintaan!

moiks!
haluun osallistua molempien kurssien arvontaan.
oon teininä kuunnellu paljon dancehall musaa ja tuun siitä hyvälle tuulelle. tanssiminen on mulle kans tosi terapeuttinen tapa liikkua ja mielellään kävisin tanssitunneilla! :—)

Osallistun live-kurssin arvontaan! Vaikean syksyn jälkeen tämä tuntuu juuri siltä piristysruiskeelta jota olen toivonut, päästä ihmisten kanssa kokemaan jorauksen riemun!

Viime vuonna liikunta jäi lähes kokonaan, kun yritinsaada uutta kahden lapsen arkea hallintaan, ja se on harmittanut kovasti. Nyt haluaisin parantaa kuntoani ja jaksamistani sekä löytää uuden liikuntaharrastuksen!

    Ja mukana siis molempien kurssien arvonnoissa! 🙂

Haluan intensiiviselle kurssille koska olin ilmoittanut itseni Unisportin tammikuun dancehall-kurssille ja se siirrettiin ajankohtaan mikä ei ole minulle mahdollinen! Tästä jäi erittäin kitkerä olo ja tanssivajarit.

Rytmi veres, mutta täällä pitäjässä vaan ei ole moista mahdollisuutta, intensiivikurssi olisi mieletön kokemus ja itsetuntoa nostattava, kun kerrankin osais hyvät muuvit!

Aino Lehtolan (eli luokkatoverini) tavoin jäin rannalle ruikuttamaan kun Unisportin kurssi siirrettiin. Olen jo ties kuinka pitkään halunnut oppia dancehallia muutenkin kuin heilumalla yksin peilin edessä kotona, ja ankean, pimeän talven pelastaisi kyllä kunnon pyllyn pyöritys!

Osallistun verkkokurssin arvontaan! Olen haaveillut dancehallin tanssimisen opettelusta yli 10 vuotta mutta ei ole ollut varaa aloittaa harrastusta.

Osallistun livekurssin arvontaan.

Olen sairas dancehall intoilija. Kuitenkin itse tanssitunneilla käyminen on jäänyt pois rahatilanteen ja kehossa olevien kremppojen takia. Nyt olen saanut kehoani siihen kuntoon että monipuolinen liikunta taas onnistuu. Olisi vihdoin aika päästä opettelemaan alkeet kunnolla!

Osallistun verkkokurssin arvontaan. Olen käynyt dancehall-tunneilla n.10 vuotta sitten, ja sen jälkeen on aina kytenyt palava halu palata dancehallin treenaamiseen. Paikkakunnallani opetusta ei enää ole, ja verkkokurssi sopisi muutenkin loistavasti kotiäidille!

Halusin jo syksyllä tulla Bubblin’ Movesin tunneille, koska dancehallin aloittaminen on ollut mielessä pitkään! En kuitenkaan saanut aikaiseksi kustannuksien ja kiireen vuoksi. Osallistun molempien kurssien arvontaan, jotta saisin aloitettua vihdoin unelmoimani harrastuksen! Erityisesti intensiivikurssi kiinnostaa, koska haluaisin tutustua samalla Bubblin Movesin livetunteihin. Kiitos!

Parhaat tanssitunnit ja opet! Nyt on finanssipuoli vähän tiukalla, joten osallistun molempiin arvontoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.