Menu

Voita Mádaran uutuustuote

Eipä huvittaisi myöntää, että tässä alkaa vähitellen tarvita antiage-tuotteita… Mutta onneksi nekin ovat nykyään houkuttelevia, kuten esimerkiksi Mádaran uutuus.

Mádaran uusi antiage-sarja on tarkoitettu käytettäväksi ikääntymisen ensimerkkien ilmaantuessa ja sarja on nimeltään SMART ANTIOXIDANTS.

Sarjan FINE LINE MINIMISING DAY FLUID sopii normaalille ja sekaiholle ja kosteuttavampi FINE LINE MINIMISING DAY CREAMnayttokuva-2016-12-27-kello-15-11-46 kuivalle iholle. Linja on suunnattu 30+ miehille ja naisille.

Smart antoksidants -tuotteet vähentävät testien mukaan jopa 90% vapaiden radikaalien vaurioita:

”Tehokkaasti kosteuttavat voiteet imeytyvät ihoon ja suojaavat koko päivän. Jäkälän, samalen, saniaisen ja poimulehden antioksidanttiyhdisteet korjaavat vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, uhmaavat ikääntymisen ensimerkkejä, kosteuttavat ihoa ja tasoittavat juonteita. Luonnolliset antioksidantit puolustavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, auttavat kollageenin muodostamisessa ja luovat kestävän ihon. Ihosta tulee elinvoimainen ja säteilevä.”

Kyllä kiitos! 🙂

Jos sinua kiinnostaa testata kyseisiä tuotteita, kerro meille kommenttiosiossa, missä omat ikääntymisen ensimerkkisi näkyvät?

Palkintona tällä viikolla arvomme SMART ANTIOKSIDANTS Fine Line Minimising Day Cream -päivävoiteen. Tuote on juuri markkinoille tullut uutuus. Arvomme 3 (kolme) palkintoa.

Aikaa vastata on tämä viikko, sunnuntai-iltaan 1. tammikuuta klo 23.00 saakka!

Onnea skabaan!

 

 

 

 

INCI: Aqua, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Dicaprylyl Carbonate, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water, Glycerin, Hydrogenated Macadamia, Integrifolia Seed Oil, Aroma, Cellulose, Xanthan Gum, Propanediol, Mica ( CI 77019 ), Titanium Dioxide (CI 77891), Alchemilla Vulgaris (Lady’s Mantle) Extract, Polypodium, Vulgare Rhizome (Fern) Extract, Sodium phytate, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Cetraria Islandica Thallus (Lichen) Extract, Sphagnum Magellanicum (Moss) Extract, Citric acid, Limonene, Linalool, Eugenol, Benzyl Salicylate, Citral

40 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Silmien ja huulten ympärillä.

Silmänympärysiho on jo 33-vuotiaana ihan ryppyinen ja kulmakarvojen väli rypistyy myös koko ajan. Iik :O

Kärsittyäni lähes koko ikäni atooppisesta ihosta – vahvoine kortisoneineen – ihoni on todellakin kaiken mahdollisen avun tarpeessa. Ihoni on kuin kertaalleen rypistettyä silkkipaperia. Ylähuulesta nenään kohoaa jo komea rantu, ja niin koetut ilot kuin surutkin näkyvät silmänympäryksillä. Pakko myöntää, että pienehköä (ikä?!)kriisiä pukkaakin nyt, kun täytän parin kuukauden kuluttua 33. (What?! O_o )
Kaikki Madaran tuotteet ovat sopineet minulle hyvin. Usko on siis vahva tähän uutuus-tuotteeseenkin. Mieluusti sen siis voittaisin ja testaisin.

8kk ikäisen vauhtivauvan ja 2,5v kiukkuperseen äitinä väsymyksen määrä ei jää salaisuudeksi kun naamaa katsoo. Ikää on ihan kohta 27 ja silmänympärykset on jo ihan ryppyiset ku vanhalla akalla.
Laihtumisen myötä koko naama näyttää luiselta ja elottomalta. Että en tiiä oisko botox sittenki toimivampi tähän naamaan 😀 mutta voishan sitä kokeilla jos voiteesta olisi apua tähän katastrofiin.

Silmien ympärillä ja otsassa näkyy juonteita.

Silmien ympärillä ja leuan alla!! 😀

Silmäkulmissa ja otsassa on eniten juonteita. Sitten ikävänä lisänä myös suun ympärillä, jotka tekevät ilmeestä vähän surullisen näköisen…Juonteet ikään kuin vetävät suupielet alaspäin.

4-vuotias lapseni kysyi muutama viikko sitten iltasella lukiessani, että äiti, mitä sinulla on tuossa otsassa? Vastasin jotain ylimalkaisesti ja myöhemmin illalla muistin tarkastaa asian ja eikä! Siis ihan selvät, pitkät juonteita osassa, itse asiassa 3 kappaletta.. missä vaiheessa ne on tulleet, mielestäni yhdessä yössä. Asiaan on voinut myötävaikuttaa 2 ja 4-vuotiaan lapsen, työn ja reissaavan miehen yhdistelmä, täyttä Elämää pursuavat arki kotihommineen ja harrastuksiin.. 😉 Todennäköisesti näitä tulee vielä lisää 🙂

Silmäkulmissa ja suun ympärillä.

Silmäkulmiin on ilmestynyt outoja kissanviiksiä.

Silmien ympärillä ja otsalla.

Otsassa on ”keskijakaus” ja silmien välissä kiukkuryppy 😆 Enää ei riitä ryppyvoiteeksi kookosöljy.

Silmien ympärillä. Toisaalta isoin ja odottamaton muutos on ollut yleinen piirteiden muuttuminen. Kun rasva, vai onko se nyt joku kollageeni, alkaa hävitä kasvoista ikääntymisen johdosta, muuttavat kasvot muotoaan. Silmät istuvat syvemmällä kuin 10 vuotta sitten, samoin poskipäät tulevat korostuneesti esille.

Kylläpä nuo juonteet ikävä kyllä silmi3n ympärillä näkyy pahiten. Lisäksi kulmakarvojen välinen ryppy syvenee mulla myös…

Silmien ympärillä

Silmien ympärillä näin 37 vuotiaana näkyy elämisen merkit aika vahvasti.

Silmien ympärillä, otsalla ja ylähuulen päällä. Kauhukseni olen huomannut, että ei tarvitse olla tuprutellut elämässään ainuttakaan savuketta ja silti on suun ympärillä hirveät rypyt. :-O

Näin 32-vuotiaana valvominen näkyy kasvoilta heti. Ensimmäiset juonteet alkavat asettua otsalle sekä silmien ja suun ympärille. Hyvillä yöunilla ja ahkeralla rasvaamisella kasvojen rypyt saa kuitenkin vielä häädettyä. Enemmän vanheneminen5 alkaa näkyä kuitenkin vartalon rypyissä kuin kasvoilla.

Silmien ympärille 🙈

Kasvoilla, etenkin otsalla ja silmien ympärillä. 31-vuotiaana niitä voisi olla varmasti jo enemmänkin, mutta olen vaaleaihoisena koittanut pitää huolta suojakertoimista.

Etenkin otsassa ja silmissä.

Pigmenttiläiskinä näkyy ikääntyminen. Ei auta suojakertoimen! Löytyisiköhän uudesta tuotteesta apu?

Silmissä ja leuassa.

Ryppyjä silmäkulmissa ja suun seudulla sekä juonteita otsassa. Ulkona työskentelevänä kesän paahteet ja talven pakkaset lisäävät haasteita. Kokeilinkin tänä vuonna nokkosvoidetta ja olin siihen todella tyytyväinen.

Silmäkulmissa on ryppyjä, vaikka niitä naururypyiksi itselleni uskottelenkin niin totuus lie toinen 😋

Silmien ympärillä näkyvissä pelottavasti ensimmäisiä merkkejä ikääntymisestä jo nyt.

Ensimmäiset vanhenemisem merkit ihossani huomaan hymyillessä – silmien ympärille muodostuu ryppyjä.
Eikä ihon pinta ei ole enää niin kuulas kuin aikasemmin.

Silmien alle ja silmäkulmiin on alkanut muodostua ryppyjä eli kaiketi tästä se lähtee!

Roikkuvat luomet! Ja iho se vaan kuivuu kuivumistaan. Käytän kosteusnaamioita voiteina, ja silti ei tunnu aina riittävän. 🙁

Julkisesti en tunnusta, mutta olen löytänyt valkean hiuksen tummanruskean pehkoni seasta…. 🙁
Olen huomannut ihoni ohentuneen ja jos menen nipistämään näpyn, niin ihon palautumiseen menee enemmän aikaa, myöskin joitain ihme viivoja on ilmestynyt suun ja silmien ympärille 😉

Suupielistä alaspäin on ilmestynyt surullisen näköiseksi tekevät juonteet ja pigmenttiläiskiä on. Mielelläni kokeilisin olisiko voiteesta apua 🙂

Kyllä se vaan täytyy myöntää että kun 30 täyttää, silmien ympärysiho ei ole enää niin sileä kuin aikaisempina vuosina…

Otsalla vaakamuotoisesti…

Ihanat ainesosat <3 Toimisi myös ennaltaehkäisevästi "mahdollisiin" leuan ja kaulan "helttoihin"… 🙂

Otsan juonteissa ja silmäkulmien
Rypyissä. Iho ei ole enää niin kimmoisa.

Otsalla on pitkiä uria, kaulassa myös pari, kulmakarvojen välissä on pystysuuntainen ura. Lisäksi nenänpielistä ja suupielistä lähtee painaumat alaspäin. Onneksi painaumat ovat vielä kevyet mutta voimistuessaan saavat kasvot näyttämään happamilta. Vastareaktiona yritän muistaa hymyillä ja nauraa mahdollisimman paljon.

silmänympäryksissä tuo ikä näyttää alkavan ensimmäisenä painaa 🙂 tosin naururypyiksi niitä voi väittää, mutta kun alkavat jo näkymään ilman nauramistakin niin kosteutusta olen tosiaan lisännyt (vaikka myöhäistä taitaa olla). Ikä saa kyllä näkyäkkin, 39v mutta henkisesti paljon nuorempi 🙂

Ensimmäiset merkit näkyivät hiuksissa. Kun en värjää, niin harmaita on pukannut jo jonkun aikaa, vaikka vasta hiljan täytin 30.
Juonteitakin alkaa näkyä otsalla ja silmien ympärillä, tosin tätä nykyä on niin väsyneen näköinen, että on vaikea sanoa mikä on ikääntymisen tuomaa nuupahtamista ja mikä on pelkkää väsymystä.

ihoni on haparoitunut nuoruusvuosista, ja on ennemmin kuiva kuin kimmoisa :/ Lisäksi sitä alkaa päivä päivältä muistuttaa enemmän äitiään, joten kai sekin vanhemisesta menee 😀

Silmäkulmissa alkaa olemaan harakanvarpaita, hymyily on tehnyt tehtävänsä :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.