Menu

Voita Naturativ-tuotteita

naturativTe jotka tilaatte blogin uutiskirjettä, saatte lukea tulevana torstaina mm. Naturativista.  Kyseessä on vuonna 2011 alunperin Japanissa lanseerattu, puolalainen luonnonkosmetiikkatuotesarja, joka pitää sisällään yli 100 tuotetta. Naturativ käsittää tuotteita vartalon, kasvojen ja hiusten hoitoon sekä myös lasten ja miesten sarjat. Naturativilla on myös hypoallergeenisia tuotteita, joista tunnetut luonnon allergeenit on minimoitu. Kaikki kasvojenhoitotuotteet ovat myös hypoallergeenisia — todella tervetullutta luonnonkosmetiikkaa!

En paljasta sarjasta vielä enempää, mutta viikon arpa-paketit ovat sen verran hottia kamaa, että ehkä kannattaa jättää kommenttiosioon puumerkki varmuuden vuoksi! Tiedoksi, että sarja täyttää NaTrue-sertifikaatin standardit, vaikka tuotteissa ei vielä ole sertifikaattilogoa.

Kerro kommenttiosiossa, mitä Naturativ-tuotteita mieluiten testaisit? Löydät tuotevalikoiman täältä. Osallistujien kesken arvotaan kaksi hiutenpesusettiä, joihin molempiin kuuluu sekä Tuuheuttava ja vahvistava shampoo ja hoitoaine, jotka molemmat kiinnostavat etenkin mua itseäni, koska mulla on tosi ohut hiuslaatu. Hmm… Voisinkohan itse osallistua?

”Tuuheuttava ja vahvistava shampoo toimii eriyisesti hennoille hiuksille. Se tukee hiusten kasvua, stimuloi hiuspohjaa ja tasapainoittaa päänahkaa. Hoitoaine on hyvä erityisesti heikoille ja hauraille hiuksille; lisää tuuheutta, vahvistaa ja lisää kasvua. Stimuloi hiuspohjaa ja tasapainoittaa päänahkaa”.

Arvonta on voimassa tämän viikon ajan, sunnuntai-iltaan klo 23.00 saakka.

Onnea skabaan!

ps. Lisää Naturativista ja sen taustoista voit lukea torstaina julkaistavasta uutiskirjeestä. Voit tilata uutiskirjeen täältä!

28 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Juuri hiustenhoitotuotteet kiinnostaa! Kasvojen hoidon ja meikkien kanssa on ollut helppoa siirtyä luonnonkosmetiikkaan, mutta hyvän hoitoaineen löytyminen on osoittautunut aika vaikeaksi.

Hypoallergeeninen sarja kiinnostaa! Toki myös hiustenhoitotuotteet, en ole vuosien varrella löytänyt sopivaa hoitoainetta – tuntuu, että kaikki vain latistavat hiukset, joten en ole tainnut käyttää hoitoainetta pariin vuoteen… 😀

Muotoilusiuhketta olis kiva testata, shamppoitten ja hoitoaineen lisäksi.

Hiustenhoitotuotteet kiinnostaisi! itselläni on tumma, paksu tukka mutta kuivuus aj sen takia takkuilu on toisinaan riesana, joten laadukas hoitoaine hakusessa!

Tehoseerumi ecoAmpulli numerossa 3 kiinnostaisi eniten, sillä se soveltuisi couperoottiselle iholleni. Kaikki tehoampullit on vain itselleni aika arvokkaita.

Kasvojenhoitotuotteet, kasvojen ihon kanssa on ollut ongelmia ja pelkkä kookosöljy ei yhtäkkiä tunnukaan enää parhaalta vaihtoehdolta sen hoitoon. Etsinnässä siis sopiva kasvojenhoitotuote/sarja.

Tuuheuttavat hiustuotteet!

Vaaleiden hiusten tuotteet kiinnostaa! 🙂

Testaisin oikein mielelläni Home Spa vartaloöljyä 🙂 Mukavaa kun esittelet uuden tuotesarjan, tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta! 🙂

Kihara ja kuivahiuksista kiinnostaa aina hiustenhoitotuotteet, jotka valitettavasti luonnokosmetiikassa usein tuottavat hämmentäviä tuloksia tällä hiulaadulla 🙂

Haluaisin kokeilla sarjan seerumeita, mutta myös hiustenhoitotuotteet kiinnostavat.

  Moi Ellimuru,

  olet tän arvan voittaja! Onnea:)

  S.postia tulossa pian.

Shampoot kiinnostaa

Herkkäihoisena tilasin heti testiin kasvoveden ja puhdistusmaidon ja vielä kiinnostaisi kasvovoide… Näitä hiustuotteita olisi kiva testata myös, koska monet luonnonkosmetiikan shampoot saavat päänahkani kutiamaan.

Kaikki tuotteet kyllä läpäisisi testauskynnykseni, mutta jos jotain erityisiä mainitsen niin, tehoseerumit 1,2,3 ja 5 kuulosti todella hyvältä, misellivesi vaikutti sopivan hellältä omalle iholle, sekä tuuheuttavat hiustenhoitotuotteet tekisivät varmasti poikaa lattealle kuontalolleni.

Mutta kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen sarja! Jään innolla odottamaan postausta!! 🙂

Hiustenhoitotuotteet kiinnostaa, varsinkin nuo tuuheuttavat ja vahvistavat! 🙂

Korjaava hiusnaamio ja kiiltoa&tuuheutta shampoo kiinnostavat eniten.

Tehoseerumeita kasvoille ja voiteita

  Moi Hanni!

  Onneksi olkoon. Olet toinen tämän arvan voittajista. Sähköpostia on tulossa pian.

  Terkuin: Laura / Kemppari

Tuuheuttavat tuotteet kiinnostaisivat minuakin kovasti! Mielenkiintoinen tuotesarja muutenkin.

Päivävoide ihan perinteisesti. Tuleepahan käytettyä.

Tehoseerumit ja hiusnaamiot kiinnostais eniten! Mutta oikeastaan koko sarja kokonaisuudessaan. En ole vielä kuullut testituloksia mistään mutta semmoinen kutina että muissakin kuin seerumeissa voisi löytyä myös huipputuotteita!

Seerumit ja hiustuotteet kiinnostavat eniten 🙂 Itsellänikin on todella ohuet ja hentoiset hiukset.

Hiustenhoitotuotteet kiinnostaisivat kovasti, sillä kaipaisin kovasti lisää eloa hiuksiini. Haluaisin myös löytää uuden mutoilutuotteen hiuksileni, joka olisi luonnonkosmetiikkaa.

Ostin saman merkin puhdistusmaidon ja kasvoveden. Erityisesti puhdistusmaito on loistava tuote! Haluaisin kokeilla myös kasvovoiteita.

Myös hiustenhoitotuotteen kiinnostavat, sillä en ole löytänyt hyviä tuotteita luonnonkosmetiikasta.

Kiva kuulla arvostelut itselle tuntemattoman merkin tuotteista. Kiinnostuin eniten muotoilevasta hiussuihkeesta ja korjaavasta hiusnaamiosta. Uskon, että ne tekisivät hyvää paksuille, raskaille ja karheille hiuksilleni.

Herkän ihon kasvojenhoitotuotteet ja hiustuotteet kiinnostavat erityisesti.

Shampoo tummille hiuksille ja se muotoilusuihke oikeastaan olisi mielenkiintoisin tuttavuus.
Olen siirtymässä aina kun mahdollista luonnonkosmetiikkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.