Menu

Voita liput Luonnonkaunis-messuille

Tulevana viikonloppuna järjestetään taas suositut Luonnonkaunis-luonnonkosmetiikkamessut. Messut ovat Messukeskuksen talvipuutarhassa ja esillä on paitsi monia superkiinnostavia luonnonkosmetiikkamerkkejä, myös luentoja, joille itse haluaisin osallistua melkein jokaiselle.

Löydät koko messuohjelman täältä, ja tosiaan sunnuntaina nousemme lauteille CosmEthicsin Katariina Rantasen ja EU:n EDC-kemikaalityöryhmän puheenjohtajan, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen kanssa, aiheenamme kosmetiikan hormonitoimintaa häiritsevät kemikaalit.

”Kosmetiikkatuotteet voivat sisältää hormonitoimintaa häiritseviä kemikaaleja (Endocrine Disrupting Chemicals). EU-alueella on havaittu yli 1500 kosmetiikkatuotetta, jotka sisältävät laittomia aineita, joista osa on hormonihäirikköjä. Ihmisen hormonijärjestelmä on erityisen herkkä näille EDC-kemikaaleille sikiö-, varhaislapsuus- ja puberteetti-iässä, jolloin hormonitoiminnan avainmekanismit kehittyvät. Etenkin odottajien, imettäjien ja teini-ikäisten tulisi olla erityisen tarkkoja kosmetiikkavalintojensa kanssa. Mutta miten tavallinen kuluttaja voi valita turvallista kosmetiikkaa?

Tule kuulemaan ajantasaista tietoa siitä,
– missä kosmetiikan hormonihäiriköiden kanssa ollaan lainsäädännön osalta,
– mitä kuluttaja voi tehdä ja
– miksi kannattaa noudattaa varovaisuusperiaatetta.”

Messut ja luennot löydät Helsingin Messukeskuksen Talvipuutarhasta, sisäänkäynti onHoliday Inn -hotellin ovista.

Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17. Pääsymaksu 8€ / pvä ja 12€ / 2pvä.

Haluaisitko ilmaisen lipun? No niin ajattelin! 😀

Kurkkaa messuohjelma täältä ja kerro kommenttiosiossa, mikä luento sinua kiinnostaa eniten? Valitsemme kolme voittajaa, jotka saavat liput viikonlopun messuille. Mutta huomio: aikaa vastata on vain tänään ja huomenna torstaina klo 23.00 saakka. Perjantaiaamuna 7.4. klo 9:00 arvomme voittajat.

Onnea skabaan!

20 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Hiusten värjäys kasvivärein kiinnostaa tällä hetkellä!

Paneeli hormonitoimintaa häiritsevistä kemikaaleista 🙂

Hiusten kasvivärjäys -luento kiinnostaa eniten.

Mikrobiomin merkitys ihon ja kehon hyvinvoinnissa – ja probiottisen ihonhoidon perustana -luento kiinnostaa eniten, mm. aiemman postauksesi infosta johtuen. Iho on edelleen suurin elin, joten sen hyvät bakteerit on tärkeitä!

Päivi Kousan Alkoholit kosmetiikassa!

Mua kiinnostaisi tuo aromaterapia-luento, sillä haluaisin tietää mikä siinä on se vaikuttava juttu ja sitten ehkä uskaltautuisin itsekin kokeilemaan, sillä kaipaan jotain rentoutumista.

Ihonhoitoa pintaa syvemmältä sekä myös hormoonitoimintaa häiritsevät kemikaalit kosmetiikassa 🤔

Hiusten kasvivärjäys

Aromaterapialuento mm.ja myös hormoonihäiriöt

Katja Kokon Ihonhoitoa pintaa syvemmältä kiinnostaisi kuulla lauantain osalta, sunnuntaina keskustelupaneeli 🙂

Minua kiinnostaa kovasti Katja Kokon luento ihon toiminnallisesta kokonaisuudesta! Sunnuntain luennoista kiinnostaa erityisesti tietopaketti hormonitoimintaa häiritsevistä kemikaaleista.

Mua kiinnostaa Biomin merkitys sekä Ihonhoitoa pintaa syvemmältä, muttatyörsteiden takua en lauantaina pääsisi vain sunnuntaina, joten odottelen referaattia 😇Sunnuntakna kiinnostaa ehdottomasti eniten keskustelupaneeli, toki myös hiusten värjäys🤔

Kemikaalit hormonihäiriköinä luento kiinnostaisi eniten, mutta työn takia jää koko sunnuntai väliin. Odotan silti mielenkiinnolla myös launtai-iltapäivän luentoja.

Odotan eniten Katja Kokon Ihonhoitoa pintaa syvemmältä -luentoa.

Katja Kokko/ ihonhoitoa pintaa syvemmältä 🌱

Jennifer Krumpholzin Hiusten kasvivärjäys-luento kiinnostaa kyllä kaikista eniten, koska se on minun seuraava liikkeeni kohti luonnollisempaa kauneudenhoitoa 🙂

Ehdottomasti kiinnostaa keskustelupaneeli, jossa käsitellään kosmetiikkatuotteiden vaikutusta hormonitoimintaa. Haluan kuulla mitä EU:ssa tästä sanotaan ja mihin suuntaan ollaan menossa. On todella tärkeää valistaa ihmisiä mahdollisista haitoista!

Hiusten kasvivärjäys kiinnostaa eniten!

Olen menossa messuille Lauantaina, ja silloin kiinnostaa ainakin Katja Kokon Ihonhoitoa pintaa syvemmältä-luento.

klo 13 Keskustelupaneeli: Kosmetiikkatuotteissa hormonitoimintaa häiritseviä kemikaaleja

Tää on kiinnostavin omalla kohdallani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.