Menu

Voita liput AWAKE-seminaariin

Ystäväni Jenniemilia Kauppila on yksi Suomen suosituimmista henkisen kasvun valmentajista. Tämän viikon arpa on vähän ohi blogini perusteemojen, mutta koska uskon joukossanne olevan aiheesta kiinnostuneita, ja koska sain Jenniltä pari lippua jakoon, halusin vinkata teille AWAKE-seminaarista.

Ehkä oletkin törmännyt Jenniin eri medioissaa viimeisen 8 vuoden aikana, sillä hän on suosittu asiantuntijahaastateltava. AWAKE-seminaarikin syntyi tarpeesta saada kaikille tarpeelliset opit isomman yleisön saataville, suoritusyhteiskunnan paineet kun kuulemma näkyvät vastaanotollaan enenevissä määrin. Asiakkaat kokevat riittämättömyyttä niin töissä kuin parisuhteessakin. Sen sijaan, että osattaisiin tiedostaa riittämättömyyden syitä, pyritään ratkaisemaan ongelmia tekemällä lisää töitä ja omaksumalla haitallisia käyttäytymismalleja, kuten uhrautumista, agressiivisuutta tai toisten syyttelyä. Harva osaa ottaa vastuun omasta pahasta olosta. Monet havahtuvatkin ongelmiin vasta ison kriisin keskellä. Veikkaan joukossanne olevan monia samaistujia…

Olen itse käynyt muutama vuosi takaperin läpi ison kriisin ja tiedän paljon siitä, mikä tilanteeseen voi johtaa, ja etenkin sen kuinka iso rooli on heillä, jotka osaavat auttaa kriisin hetkellä. Mutta monilta tällaisilta kokemuksilta säästyttäisiin, kun ihmiset osaisivat ottaa elämänsä ohjat käsiin jo ennen kriisiä. Kaikilla on nykyään niin kiire, ettei vaan ehditä pitää huolta — etenkään itsestään.

Jenniemilian seminaarissa opetellaan katsomaan omia haasteita pintaa syvemmältä. AWAKE-menetelmä opastaa tämän prosessin läpi askel askeleelta. Sitä voi soveltaa omassa elämässä minkä tahansa ongelmatilanteen äärellä. Riittää, että käy läpi 3 helppoa askelta, ja kysyy itseltään 7 kysymystä, jotka ohjaavat sisäisestä stressistä ja taistelusta kohti hyväksyntää ja vapautta.

Seminaari on kolmipäiväinen ja järjestetään Helsingissä Crowne Plaza hotellissa 18.-20. toukokuuta. Voit lukea tarkemmin seminaarista täältä.

AWAKE – Herää elämään

Vaivaako sinua stressi, kiire ja tyytymättömyys omassa arjessasi? Haluaisitko tiedostaa toimintasi ja tyytymättömyytesi syitä ja löytää tien pysyvään muutokseen? Tämä voimaannuttava itsetuntemusmatka on sinulle, joka:

• Olet hukannut yhteyden itseesi elämänmuutosten ja kiireen keskellä

• Haluat selkeyttä ja vahvistusta päätöksillesi ja suunnalle, johon olet menossa

• Haluat vapautua mielesi pelkopohjaisista rakenteista

• Haluat vapautua ydinesteistäsi, kuten riittämättömyyden, uhrautuvuuden tai yksinäisyyden kokemuksistasi

• Et halua paeta ongelmiasi pikaisiin parannuskeinoihin

• Haluat tiedostaa toimintasi ja tyytymättömyytesi syitä ja löytää tien pysyvään muutokseen

• Janoat henkilökohtaista kasvua ja itsesi kokonaisvaltaista toteuttamista

Kemikaalicocktailin lukijana saat AWAKE-seminaarilipun -25% alennuksella (löydät liput täältä). Käytä tilatessa koodia KEMPPARI. Mutta lisäksi arvomme pari lippua! Tarkemmin: arvomme AWAKE Suosittelijaliput sekä täällä blogissa, että FB:n puolella. Kerro kommenttiosiossa, kenen kanssa lähtisit seminaariin ja voit voittaa lipun itsellesi ja ystävälle (lippujen arvo on 355 €).  Ja muista, että osallistumalla FB:n puolella voit tuplata voittomahkut. 😉

Onnea skabaan!

19 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Veisin seminaariin siskoni Mervin.

Kaasoni kanssa lähtisin 🙂

Lähtisin ystäväni kanssa.

Minnan ottaisin mukaan!

Mukaan lähtisi oma mieheni

Mukaan ottaisin ystäväni Minnan

Ystävän kanssa tultaisiin.

Poikaystävän!

    Moi Miia! Onnittelut – pääset poikaystävän kanssa seminaariin. Laitoin sulle meiliä:)

Ystäväni kanssa

Ystäväni Pian kanssa 🙂

Ottaisin mukaan mieheni, hän käy suurta prosessia itsensä kanssa läpi ja tämä toisi kyllä upeat työkalut jatkaa työskentelyä.

Mieheni ottaisin mukaan 🙂

Ystävän kanssa ❤️

Veisin seminaariin poikaystäväni.

Lähtisin seminaariin ihanan ystäväni Heidin kanssa.
Meitä yhdistää kiinnostus henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

Lähtisin seminaariin ystäväni kanssa, joka on juuri toipumassa leikkauksesta <3

Ottaisin mukaan ystäväni, seminaari olisi hyödyllinen meille kummallekin.

Ottaisin mukaan siskoni <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.