Menu

Voita kuukauden marjat!

berrie

Laura ja marja-asia tässä hei! Olen löytänyt aika mainion tavan vetää päivän marja-annokseni. Sellaisen, minkä voin napata talvellakin, nimittäin vihaan niitä vetisiä pakastemarjoja puuron päällä. Kyseessä on juotava marja-annos, jonka voi nauttia sellaisenaan tai sekoittaa vaikka jogurtin, puuron tai smoothien sekaan. Berrien voi juoda kotona tai matkalla, koska tuotteet säilyvät huoneen lämmössä.

Noora kirjoitti vastikään meidän uutiskirjeessä:

”Robertsin Berrie-tuotteet valmistetaan kokonaisista marjoista, jotka jauhetaan ja valmis tuote pastöroidaan. Terveellisyys perustuu korkeaan marjamäärään ja mahdollisimman alhaiseen sokeripitoisuuteen. Pastöroinnilla varmennetaan pitkä säilyvyysaika ja tuoteturvallisuus. Tuotteissa on mukana valtava määrä marjoja juotavassa muodossa. Mukana on myös flavonoideja, vitamiineja ja kuituja sisältävät kuoret ja siemenet. Tuotteiden kaikki makeus tulee marjoista ja hedelmistä, lisättyä sokeria ei siis ole. Pisteet siitä!

Roberts Oy ei ole mikään uusi superfood-lafka, joita Suomeen tuntuu syntyvän parhaillaan kuin sieniä sateella (ja hyvä niin!), vaan kyseessä on 106-vuotias marja-alan perheyritys, tällä hetkellä 5. sukupolvessa. Kaikki Roberts Berrie -tuotteet valmistetaan tehtaalla Turussa”.

Näiden marjatuotteiden kehittäminen sai alkunsa siitä, kun haluttiin kehittää kaiken ikäisille ihmisille terveellisiä, hyvänmakuisia, helppokäyttöisiä ja luonnonmukaisia marjatuotteita. Tuotteiden käyttöliittymä on kätevä: kansi auki ja juoma suuhun tai ruoka-annokseen. Kannen alla on ohuempi, kelmumainen välikansi, johon aukeaa reikä juomista varten. Ihan fiksusti ajateltu, tällaiset marjajuomat kun värjäävät kuteet aika tehokkaasti jos juomaa roiskuu. Välikansi pitää juoman aisoissa ja paidan siistinä. berrie

Roberts Berrie -tuotteita myyvät paitsi merkin oma verkkokauppa, myös K-kaupat. Tuotteet löytyvät vihannesosastolta! 🙂

Tällä viikolla arvomme päivän marjat kuukaudeksi. Eli voittaja saa 3 x 12 Roberts Berrie pikaria lähimpään postiin toimitettuna (arvo n.60 €)

Osallistumaan pääset kertomalla blogissa tämän tekstin kommenttiosiossa, tuleeko teidän taloudessa marjoja nautittua tarpeeksi ja mitkä Berrie maut kiinnostavat sinua eniten? Valikoimaa pääset tarkastelemaan täällä.

Aikaa vastata on tämä viikko, sunnuntai-iltaan 4. joulukuuta klo 23.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea skabaan!

 


 

Kempparin lukijana saat loppuvuodeksi käyttöön alennuskoodin, jolla saat tutustumistarjouksena toimituksen ilman postikuluja (smart post, Postin noutopiste). Alennuksen saat brändin omassa verkkokaupassa käyttöösi, kun syötät tilaamisen yhteydessä kampanjakoodin BERRIE12. Tarjous on voimassa 25.11-31.12.2016.

 


 

39 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Opin syömään marjoja vasta viimeisen vuoden aikana. Ensin soseutin sauvasekoittimella mutta nyt menee jo kokonaisina ja niistä on alkanut jopa tykätä! Mansikat ja mustikat ehdottomat suosikit. Berrien maustakin mustikka olisi ehdoton suosikki!
Marjoja tulee kerättyä itse että ostettua ja juuri laskeskelin että viime kesänä kerätyt 30 litraa mustikoita ja ostetut 15kiloa mansikoita sekä 1kilo vadelmia on syöty maaliskuun loppuun mennessä kun nyt alkaa rajoittamaan että pussi/viikko😳 Berrien kuukauden marjat tulsiivat todellakin tarpeeseen!

Aina ei tule nautittua tarpeeksi marjoja. Suosikkimakuina Berrieistä: mustikka-vadelma ja lakka-tyrni

Kesäisin tulee pakastettua marjoja ja talven mittaan niitä syötyä, mutta ei varmaankaan ihan tarpeeksi! Eniten kiinnostaa kaikki Mustikkamaut ja tyrni!

Olen koittanut syödä vähintään kolmisen kourallista marjoja päivässä, mutta aina se ei tule täyteen. Ja pakastimen marjamäärät hupenevat huolestuttavaa vauhtia.

Eniten kiinnostaisi vaihtoehdoista: Villimustikka-vadelma, lakka&tyrni ja kolmantena mustaherukka & mansikka tai pelkkä tyrni.

Hilla-tyrni suosikkina, kaikkia en ole edes kokeillut. Puolukka-karpalo kiinnostaa ja voisi katsoa auttaako se näihin toistuviin naisellisiin ongelmiin.
Eniten tulee käytettyä pihalla kasvavia viinimarjoja ja varsinkin tänä vuonna omenaa, jota riitti kaikille… 🙂 Enemmänhän noita voisi syödä, mutta kun ei muista hakea pakastimesta.

Meidän taloudessa tulee valitettavasti liian vähän syötyä marjoja. Kesällä tuli enemmän syötyä kun sai tuoreena ostettua, mutta näin talvella marjat jäävät pakasteiden muodossa vähemmälle.
Eniten kiinnostaa tuo mustaherukka & mansikka. Tyrni toisena sillä en muista milloin olisin tyrniä viimeksi syönyt.

No nam mikä arvonta 🙂 Rakkaan äidin keräämiä (pakaste)marjoja tulee päivittäin syötyä tuorepuuron tai smoothien seassa tai ihan sellaisenaan. Mut koska pakkasessa ei ole tyrniä, niin ehdottomasti, tyrni houkuttaisi 🙂

Tulee syötyä ja paljon. Pakkanen kerätään täyteen, vajaa 30l tänä vuonna (mustikkaa,mustaherukkaa ja tyrniä)mutta valitettavasti jouluun mennessä marjat on syöty!
Perheen pienin vetää supermarja smoothiet posket lommolla😅
Villimustikka-vadelma kuullostaa täydelliselle ja kaikki missä on tyrniä👌🏽

Valitettavasti ei tule syötyä tarpeeksi, on ehdottomasti opettelemisen arvoinen uusi tapa. Näistä eniten kiinnostaa mustikka-vadelma ja lakka-tyrni!

Suosikkina mustikka-vadelma. Päivittäin kourallinen itse poimittuja mustikoita ja tyrnejä tuorepuuron seassa. Vaihtelu virkistäisi,mielenkiintoinen tuote!! 🙂

Tyrniä sisältävät maut kiinnostavat eksoottisuuden takia, mutta suosikit selvinnevät kokeilemalla kaikkia. Meillä syödään joka päivä marjoja smoothiessa ja usein myös ruuan lisäkkeenä tai salaateissa. Berrien ottaisin töihin mukaan, sinne en jaksa normaalisti marjoja kuskata.

Ostan tuoreita marjoja usein naposteltaviksi, mutta ne ovat niin kausituotteita (etenkin jos haluaisi suosia suomalaista, usein tulee vain ulkomaista ostettua kun muuta ei kausisyistä ole). Talvella tulee syötyä vähemmän juuri tästä syystä ja Berriet kuulostavat loistavalta vaihtoehdolta.

Eniten kiinnostaisi makuina villimustikka ja villimustikka&vadelma, vaikka kyllähän tuo Beauty lakka&tyrni kiinnostaisi myös kokeilla.

Söisin talvella paljon enemmän marjoja, jos olisi isompi pakastin. Harmittaa, kun ei mahdu enempää ja pieneen kerrostalokämppään ei voi ostaa isompaa pakastintakaan. Siksi Berrie oli kiva löytö. Villimustikka & vadelma on mun makusuosikki, puolukka-karpalo on myös kivan raikas.

Nautin liian vähän marjoja ja pidän tätä mielenkiintoisena tapana saada päivittäinen marjantarve tyydytettyä, koska poimiminen ei ole enää mahdollista. Suosikkejani ovat villimustikka ja villimustikka-vadelma, tyrni-lakkaakin voisi joskus kokeilla <3

Ei tule! Koitin löytää uudesta kotikaupungista parhaat marja-apajat, mutta haaveeksi jäi. Taloustilanne tekee marjoista vaan satunnaisen terveellisen herkun, jospa tästä satsista sais puhtia ens syksyyn asti! 😀

    Unohdin sanoa että kaikki marjat käy! Makealla tuulella maistuu mansikat ja väsyneenä piristää tyrni-irvistys! 😋

Varmaan voisin syödä enemmän marjoja – tulee lähinnä nauttineeksi pienen määrän/päivä jogurttin seassa. Tyrni sekä villimustikka/vadelma kiinnostaa sekä lakka/tyrni/kollageeni.

Marjoja tulee nautittua jonkin verran mm. välipalana, mutta lisäboosti ei olisi lainkaan pahitteeksi. 🙂 Varsinkaan näin flunssa-aikana. Tyrni ja mustaherukka & mansikka kiinnostavat itseä eniten.

Syön terveellisesti, ainakin omasta mielestäni, ja esim. luomuvihreää tulee syötyä runsaanlaisesti. Mutta myönnettäköön, että marjoja ei tule nautittua siinä määrin, mikä suositeltavaa olisi. Olkoonkin, että vanhempien poimimista puolukoista tulee tehtyä vispipuuroa aina aika ajoin. Mutta ne tuoreet marjat…niitä pitäisi kehon saada enemmän! Eniten houkuttaa lakka/tyrni/kollageeni.

Meillä syödään monipuolisesti (mustikka puolukka pihlaja…) marjoja smoothien ja jukurtin kanssa, mutta enemmän olisi hyvä syödä! Berriesvalikoimasta mustikka ja tyrni kiinnostavat eniten! 🙂

Nautin ihan liian harvoin marjoja. Jonkun verran on mustikkaa pakkasessa, mutta eipä niitä viikoittain (edes kuukausittain) tule syötyä.

Tyrni-lakka-kollageeni kiinnostaa noista eniten!

Kyllä voisi syödä marjoja enemmänkin. Puolukkainen maku houkuttelee.

Varmaan ei tule nautittua tarpeeksi marjoja, erityisesti talvella!… Lakka & Tyrni on suosikkini.

Marjoja menee päivittäin ja jotenkin huomaamatta kesällä pakastetut marjavarastot uhkaavat jo pian loppua. Joulun jälkeen on varmaankin aika siirtyä kaupan marjoihin, joten olisi tosi kiva testata, että olisiko näissä kaipaamani vaihtoehto pakastemarjoille! 🙂

Mustikkaiset kiinnostaa, samoin kyllä havemmin syötävät tyrni- ja karpaloseokset.

Meillä tulee päivittäin syötyä aamusmoothien joukossa pakkasesta mansikkaa, vadelmaa ja mustikkaa. Kesällä poimitut marjat on jo tullut syötyä joten kaupasta täytyy viikoittain marjat hankkia. Myös erilaiset marjajauheet on laajasti käytössä. Tämä Berrie on tuotemerkkinä aivan tuntematon minulle, eniten kiinnostaa tyrni-lakka ja mustaherukka-mansikka-maut!

Marjoja tulee käytettyä kesällä tuoreena mutta talvella vähemmän, nyt lähinnä mustaherukkaa. Lapselle ostettiin oma smoothiekone, sellainen jossa smothien saa otettua juomapullossa mukaan. On kiva että teinikin on innoissaan smootheista. Olisi kiva että banaanin joukkoon saisi marjojakin. Tyrni kiinnostaa itseä, lapselle menisi varmasi mustikka-vadelma.

Liian vähän syön, vaikka rakastan marjoja. Kesällä nautin tuoreista marjoista, eritoten mansikoista ja vadelmista. Talvisin ehkä eniten tulee syötyä mustaherukkaa. Suosikkipikarit löytyy Berrie + valikoimasta eli villimustikka-luumu-kuitu ja lakka-tyrni-kollageeni.

Tykkään tosi paljon marjoista, mutta liian vähän tulee syötyä, voisin syödä paljon enemmänkin!
Lakka-tyrni ja villimustikka-vadelma kuulostavat kiinnostavimmilta kokeilla.

Mustikoita kerään itse ja niitä tulee syötyä läpi talven, mutta enemmänkin voisin syödä! Mustikka ja tyrni kiinnostavat.

Meillö on marjansyönti heikentynyt rankasti aiempaan verrattuna, sillä menneenä kesänä en pystynyt sektion ja vauvan takia metsissä kyykkäämään. Onneksi toissa kesänä keräämiäni mustikoita on vielä vähän jäljellä.

Kivempihan se olisi saada tuoreempaa marjaa. 😀 erityisesti tyrni ja puolukka-karpalo kuulostivat oikeilta vitamiinipommeilta ja varmasti maistuisi lapsillekin. Sokeria ei ilmeisesti ole lisätty ollenkaan, joten menisi varmaan myös yli puolivuotiaalle.

Mikä yhteensattuma! Tutustuin näihin toissa iltana sairaalan iltapalalla, ja olipa todella virkistävä kokemus. Meillä ei todellakaan tuu nautittua marjoja tarpeeksi, talvella varsinkaan, joten nämä on todella tervetulleita päivittäiseen käyttöön. Erityisesti pidin juoman suutuntumasta, sen todella huomaa että sisällä on kaikki mitä luvataan. Toivottavasti saan tänäkin iltana mustikkapurkkini, njam!

Marjoja, lähinnä mustikkaa, tulee syötyä smoothieissa, joiden kulutus on taas kausittaista. Enemmän haluaisin kyllä syödä! Näistä pikareista kiinnostaa tyrni ja mustaherukka/mansikka.

Kesällä syömme paljon tuoreina marjoja. Pakastimesta ovat kesän säilötyt mansikat huvenneet melko lailla. Kaupan pakastealtaasta ostamme mustikoita ja puolukoita.

I love me -messuilla törmäsin tyttäreni kanssa Berrieen. Ostimme puolukka-karpaloa, mikä oli aivan mielettömän hyvää. Maku muistutti aivan lapsuudessa kotona tehtyä puolukkatuoremehua.

Kesäisin tulee syötyä, mutta kun se aika on niin lyhyt! Meilläkin toki pakastetaan – mutta rehellisyyden nimissä – ainoa, joka syö niitä tarpeeksi, on poikamme. Näistä Berrieistä etenkin mustikkaiset kiinnostelee.

Ikävä kyllä ei tule syötyä niin paljon marjoja kuin toivoisin. Välillä tulee kausia, jolloin syö melko paljon, mutta sitten taas unohtuu joksikin aikaa. Kiinnostavimpia makuja olisi tyrni ja villimustikka sekä vadelma villimustikan kanssa.

Marjoja tulee syötyä liian vähän ja nämä voisivat olla näppärä keino lisätä marjansyöntiä. Mauista kiinnostaa mustikka-vadelma ja tyrni eniten.

Itse poimittuja mustikoita syön useamman kerran viikossa, mutta enemmänkin menisi!

Suosikkimakuina Berrieistä: mustikka-vadelma ja lakka-tyrni.

Marjoja pitäisi syödä enemmän kun ne ovat vielä hyviäkin.

Suosikkimakujani ovat mustikka-vadelma ja puolukka-karpalo.

Itse kerättyjä pakastettuja mustikoita tulee syötyä säännöllisesti. Suosikkimakuina Berrieistä: mustikka-vadelma ,lakka-tyrni ja puolukka-karpalo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.